Roman bo s svojimi prijatelji letos izdal prvi film s potegavščinami z naslovom Natural Born Pranksters. Foto: YouTube
Roman bo s svojimi prijatelji letos izdal prvi film s potegavščinami z naslovom Natural Born Pranksters. Foto: YouTube

Atwood je dobil noro idejo, o kateri je verjetno sanjal marsikateri otrok, uresničiti pa jo je uspelo le njemu - družinsko hišo, v kateri stanuje s svojim dekletom Brittney Smith in dvema sinovoma, je napolnil s plastičnimi kroglicami, ki jih poznamo iz otroških igralnih bazenov.

Medtem ko je bila Brittney v službi, je na skrivaj naročil ogromno število žogic, ki so mu jih dostavili s tovornjakom, nato pa je z njimi napolnil celotno pritličje. Na sredo je postavil tudi trampolin in zabava se je začela. Da je bilo presenečenje za Brittney, ko je prišla domov, še večje, so pripravili poseben hodnik, ki so ga napolnili z žogicami, tako da so jo te zasule, ko je odprla vrata.

Roman Atwood je sicer znan ameriški komik, ki rad ljudi povleče za nos, še posebej svoje dekle. Posnel je že več skritih kamer in drugih potegavščin, med najbolj znanimi je Anniversary Prank (Potegavščina za obletnico), v kateri se svojemu dekletu zlaže, da jo je prevaral. Ker je Brittney dojela, da gre za še eno izmed njegovih neslanih šal, mu je tudi sama "priznala", da ga je prevarala. Na koncu pa oba razkrijeta, da je šlo le za (slabo) šalo.