Jonah Falcon je za pesem o svojem velikanskem penisu zdaj posnel tudi videospot. Foto: Youtube
Jonah Falcon je za pesem o svojem velikanskem penisu zdaj posnel tudi videospot. Foto: Youtube

Pesem s pomenljivim naslovom It's Too Big (Prevelik je), je bila najprej na voljo samo ob plačilu na iTunesu, zdaj pa je celotni javnosti na ogled tudi videospot.

42-letni Falcon, znan tudi kot Gospod Veliki, je združil moči z Adamom Barto, s katerim sta skupaj zapela: "Slišal sem od vsakega fanta in dekleta / Želijo preizkusiti največjega na svetu / Toda ta zver mora biti iztegnjena, da bi se lahko uporabila," poje Jonah, ki se ponaša s 24 centimetrov dolgim penisom, ki v erekciji meri tudi do 34 centimetrov.

Refren pa se glasi: "Prekleto prevelik / Preprosto prekleto prevelik / Tvoj penis je prekleto prevelik / Prekleto je prevelik."

"Gospod, kaj imate v hlačah?"
Falcon že zadnje desetletje velja za moškega z največjim penisom na svetu, lani poleti pa se je znašel v središču pozornosti svetovne javnosti, ko je s svojim penisom sprožil odmevni varnostni preplah na letališču v San Franciscu.

Odpravljal se je na letalo proti New Yorku, ko ga je ustavil varnostnik in ga vprašal, kaj ima v hlačah. Odgovoril je, da nič drugega kot svoj spolni organ. Po previdnem tipanju so ga varnostniki le spustili naprej, zgodba pa se je takoj znašla na naslovnicah.

Spodaj si lahko videospot za pesem It's Too Big lahko tudi ogledate!