Wayne je naletel na številne negativne komentarje. Foto: You Tube
Wayne je naletel na številne negativne komentarje. Foto: You Tube

Tako se glasi komentar večine britanskih medijev, ki so ob videnem oglasu za vino Casillero del Diablo uradnega sponzorja Manchestera Uniteda, v katerem ima glavno vlogo Wayne Rooney, nogometaša "napadli" z neravno pohvalnimi komentarji.

Daily Mail je zapisal, da Rooney skuša igrati zapeljivca, medtem ko zamišljeno gleda Old Trafford, svoje so dodali tudi uporabniki spletnih omrežij in drugi.

"Wayne Rooney kot igralec! To se zdi in zveni, kot da se je komaj naučil govoriti," se glasi komentar enega izmed twitterjevcev, medtem ko je drugi napisal, "da je še žoga (ki je ni v oglasu) boljši igralec". Drugi uporabnik pa vidi nekaj dobrega v tem oglasu: "To je dovolj dober razlog, da tega izdelka ne kupite ali pa celo prenehate piti!"

Wayne sicer (k sreči) ne nastopa sam v oglasu, vendar tudi njegova soigralca Patrice Evra in Ryan Giggs se nista izkazala kot najboljši okrepitvi.

Temnopolti nogometaš ni kaj veliko boljši od Rooneyja, najbolje jo je odnesel Ryan Giggs, ki je ob dvojici izpadel kot dober igralec. Spletni komentatorji niso presenečeni nad dobro predstavo Giggsa, saj je nekdo zapisal: "Giggsy je boljši, zato ker ima leta prakse pretvarjanja in laganja (nogometaš je leta varal svojo soprogo, op. a.)."