Slabe kritike se kar vrstijo. Foto: YouTube
Slabe kritike se kar vrstijo. Foto: YouTube
Gnesa
Zabaven, grozljiv, najslabši video in skladba vseh časov? Foto: Facebook

Pred nekaj dnevi se je na YouTubu pojavil njen videospot za skladbo Wilder, ki že kroži po spletu in pridobiva (samo) negativne kritike.

Gnesa, ki so jo na enem izmed blogov opisali kot prihodnjo Rebecco Black s primesmi Kim Kardashian in Snooki, je tako na dobri poti, da se s skladbo Wilder povzpne na vrh seznama najslabših pesmi vseh časov.

Čeprav Gnesa dobiva slabe kritike, se klikanost njene skladbe iz dneva v dan povečuje, tako da je na dobri poti, da postane naslednja spletna senzacija.

Spomnimo. Čeprav so skladbo Friday Rebecce Black označili za "grozljivo" in se spraševali, ali je to najslabša pesem vseh časov, revija Time jo je celo označila za "razvalino", video pa za "zabavno grozljiv", je ta vseeno presegla 40 milijonov ogledov na portalu YouTube. Ali bo ta podvig uspel tudi newyorški poppevki?

Spodaj prilagamo video (ogledate si lahko tudi skladbo Rebecce Black), vi pa ocenite, ali je bilo vredno čakati na omenjeni video. Gnesa je namreč na svojem profilu na Facebooku pred objavo skladbe napisala: "Dragi prijatelji, še vedno ne morem postaviti videa na YouTube ... Moramo počakati še en teden, ampak video je odličen, tako dober, da je vreden čakanja ..."