Če želite biti prestrašeni, je to gotovo pravi kraj za vas. Hiša groze v Črešnjevcih. Foto: RTV SLO
Če želite biti prestrašeni, je to gotovo pravi kraj za vas. Hiša groze v Črešnjevcih. Foto: RTV SLO

Na zunaj črešnjevska Hiša groze ne deluje nič kaj strašno, a ko enkrat vstopiš v temo, ko zaslišiš glasbo in zvoke, ki ne napovedujejo nič kaj dobrega, in ko te iz megle pozdravi klovn ... No, verjemite, ni ti vseeno.

V mesecu, kolikor obratuje črešnjevska Hiša groze, so se skozi njo sprehodili številni mladi in malo manj mladi. Tisti pač, ki so si zaželeli svojevrstnega strahu in presenečenj.

"Ljudje iščejo tako branžo. Vedno bolj so zanimive grozljivke in smo jih hoteli uprizoriti v živo," je povedal lastnik Alex Onassis.

Od osem do devet igralcev tako vsak konec tedna straši obiskovalce. Kdo so, ostaja skrivnost. Kot marsikaj drugega v Hiši groze.

Okostnjaki obiskovalce stlačijo tudi v krsto, sicer pa grozljivih doživetij še kar ne zmanjka in tako se obiskovalci, ki seveda prej ne obupajo, ostanejo v Hiši groze tudi uro in pol.

In čeprav bi dejali, da gre za igro odraslih, k njim prihajajo tudi mlajši od dvanajstih let. Za njih imajo seveda prilagojen program, pa jim menda ni nič kaj preveč hudo.

Hiša groze tudi v Sloveniji
Hiša groze tudi v Sloveniji