Opel insignia 1,5 turbo ecoTEC: kupejevska, a značajsko neizrazita
Test nove generacije, 23. februar 2018 ob 05:48 Za Opel že vemo, da nič več ne bo, kot je bilo. Ali jim pod Francozi bolje, kot jim je bilo pod Američani, je seveda težko soditi, sploh zdaj, ko so čustva razgreta zaradi številnih odpuščanj.
35
 • Neizrazita oblika zadka
 • Postorna kabina in nizko, kupejevsko sedenje
 • Opel crossland X 1,2 turbo: bolj francosko udoben kot nemško dinamičen
  13
  27. januar 2018 ob 08:46 No, saj veste, da ne bo šlo brez omenjanja Oplovih korporativnih odločitev, v tokratnem izdelku so preveč občutne.
  Izglasujte Slovenski avto leta 2018
  18. november 2017 ob 15:01 Leto je naokoli, znova je prišel čas, da določimo, kateri izmed avtomobilov, ki so v poslavljajočem se letu zapeljali na slovenske ceste, si zasluži lovoriko slovenski avto leta 2018.
  Prva podoba Oplovega sedemsedežnega športnega terenca
  13
  13. november 2017 ob 09:08 Opel draži s prvo podobo novega športnega terenca. Ta bo sprejel do sedem potnikov in bo na voljo tudi v priključno hibridni različici. Na trg bo prišel čez dve leti.
  Opel iz rdečih številk s francosko tehniko in elektrifikacijo
  11
  10. november 2017 ob 15:38 Opel pod okriljem skupine PSA predstavlja velikopotezni načrt PACE, ki naj bi prinesel konec izgub, s katerimi se nemški proizvajalec spopada že 18 let.
  Nabriti karavan
  20
  14. september 2017 ob 06:56 Opel je športno izvedbo GSi namenil tudi karavanski insignii. Ta poleg prostorne notranjosti prinaša športno podvozje in štirikolesni pogon, na voljo pa bo z bencinskim ali dizelskim motorjem.
  Opel razkril svojega največjega športnega terenca
  5
  21. april 2017 ob 13:36 Opel je razkril svojega tretjega športnega terenca, ki se bo pridružil crosslandu X ter mokki X, na trg pa se bo postavil ob bok uspešnim igralcem, kot so nissan qashqai, peugeot 3008 in prihajajoča ...
  OPSA ali kako drugačni bodo opli pod francoskimi lastniki PSA Francoski proizvajalec avtomobilov PSA Peugeot Citroen je na avtomobilskem salonu v Ženevi uradno sporočil, da se je z družbo General Motors (GM) dogovoril o prevzemu njene enote Opel.
  16
  To je nova karavanska insignia Opel je po limuzini grand sport sedaj razkril še karavansko različico nove insignie z oznako sports tourer.
  25
  To je Oplov novi X Model crossland X predstavlja drugo poglavje Oplove športno terenske ofenzive. Prihaja namreč po mokki X ter pred napovedanim grandlandom X, v hišni modelni paleti pa bo nadomestil merivo.
  28
  To je Oplova nova admiralska ladja Opel je pokazal prve uradne fotografije druge generacije insignie, ki po novem nosi oznako grand sport. Ta je do 175 kilogramov lažja od aktualnega modela in na videz precej bolj dinamična.
  17
  Opel bo prihodnje leto predstavil kar sedem novih modelov Opel je objavil načrt uvedbe novih modelov "7 v 17", s katerim bo prihodnje leto prisoten v vseh avtomobilskih razredih.
  14
  Opel astra sportstourer 1,6 CDTi: zlahka na seznamu ožjih kandidatov Astra je slovenski avto leta. Astra je tudi evropski avto leta. Torej nima samo diplome, ampak tudi zlato priznanje.
  12
  Opel mokka X napoveduje številne nove crossoverske ople Zdaj je lepša, ponuja varčen dizelski motor, tipke pa je zamenjal zaslon na dotik. Mokka je izredno uspešna Oplova zgodba.
  1
  Električna opel ampera-e s 400-kilometrskim dosegom Opel bo osrednjo pozornost na svojem razstavnem prostoru v Parizu namenil električnemu avtomobilu ampera-e, za katerega pravi, da bo poskrbela za revolucijo v svetu električnih vozil.
  29
  Opel tehnično posodobil zafiro tourer Opel zafira tourer je bila ob prihodu novih francoskih enoprostorcev, novega forda S-maxa in tourana veteran med enoprostorci. Pri Oplu so jo posodobili, novosti pa so v prvi vrsti tehnične narave.
  Opel astra sports tourer ima tradicijo Opel je v Ljubljano pripeljal na ogled prestižno priznanje Evropski avto leta, ki ga je prejel za model astra ter uradno prestavil njeno karavansko različico.
  Opel določil pravila zasebnosti za storitev OnStar Povezljivost avtomobilov je načela tudi temo zaščite pravic zasebnosti potnikov v avtomobilih. Opel je sprejel protokol, ki ga je uveljavil sestrski General Motors v ZDA.
  10
  Opel z biturbom za astro, BMW s štirimi turbinami, Mazdin dizel v Evropo BMW je zdaj uradno predstavil svoj novi motor z večstopenjskim turbopolnjenjem s štirimi turbo polnilci in naslednjo generacijo vbrizga po skupnem vodu.
  12
  BMW z električnim gasilskim i3, opel astra sports tourer kot mobilni reševalni štab Na vodilnem evropskem salonu mobilnosti na področju nujnih posredovanj RETTmobil v Fuldi v Nemčiji so avtomobilski proizvajalci predstavili nova reševalna, gasilska in policijska vozila.
  5
  Izbor
  Anketa - zimske pnevmatike

  Ste že preobuli avto v zimske pnevmatike?

  Da.
  Ne.
  Arhiv
  Kazalo