Tarča
slice
So napolitanke lahko škodljivejše od cigaret?
Tarča: Transmaščobe, skrite, nevarne, legalne, 16. julij 2015 ob 08:07 Napolitanke, piškoti, rogljički, vaflji, torte, pite, slane palčke, krofi, listnato testo, čips, pokovka, ocvrt krompir, margarina. Mogoč vir transmaščob, ki holesterol katapultirajo v nebo.
94
Lučka Kajfež Bogataj v Tarči: Z vodo lahko ustvarimo zgodbo, kot Dubaj z nafto
108
14. maj 2015 ob 21:18 »Če državljan nima čiste pitne vode, potem državljanov ne bo in tudi ne države,« je za Tarčo izjavil župan Loške doline Janez Komidar.
Plača za pošteno delo? To ni več samoumevna pravica
58
30. april 2015 ob 12:09 Dostojno plačilo za pošteno delo je ena izmed temeljnih delavskih pravic.
Bi pustili menedžerju, da se vas loti s skalpelom?
8
29. januar 2015 ob 11:51 "V zdravstvu smo prišli do roba," ugotavljajo v Kliničnem centru, kjer zaradi gripe bolniki ležijo na hodnikih.
Evropa po Parizu
42
15. januar 2015 ob 13:17 N apad na Charlie Hebdo, napad na temelje vrednote, na demokracijo, svobodo govora, svobodo izražanja. Sporočila, ki so se v tednu po krvavem napadu v Parizu vrstila z vseh koncev Evrope.
Homeopatija: čas za soočenje V redakciji Tarče imamo situacijo, ki nazorno kaže sliko glede vprašanja homeopatije: imamo novinarja, ki brezkompromisno pravi: Homeopatija je placebo, nima nobenih učinkov, so le sladkorne kroglice.
43
Drznite si vedeti več “Ta oddaja in tista pred pol leta sta verjetno bolj zmanjšali porabo sladkorja kot pa ta zakon,” je ob padcu davka na sladke pijače v oddaji Tarča dejal agrarni ekonom dr. Aleš Kuhar.
3
Razdrobljeni in potopljeni Ne glede na organizacijo so gasilci kljub temu tudi tokrat opravili svoje delo. Butičnim društvom z denimo eno samo črpalko srčno priskočijo na pomoč sosedje, ki jim posodijo opremo in ljudi.
5
Omreženi in razgaljeni “Dan brez prijatelja je kot posoda za med brez ene same kapljice medu,” pravi medvedek Pu. Tudi zato ne puščamo telefona predaleč tudi v najbolj intimnih trenutkih.
25
(Pre)kratka klop Ko je Miro Cerar pred mesecem kot rezervo za gospodarskega ministra izbral Jožefa Petroviča, je ta nogometno dejal: "Po navadi rezervnega kandidata dajo v drugi polovici noter, da gole daje."
29
Gospodarski minister ujet v nezakonitih kartelnih dogovorih Državna uprava je zaradi kartelnih dogovorov najmanj štiri leta bistveno predrago plačevala pisarniški material za več kot 130 uporabnikov, je po neuradnih informacijah ugotovila Agencija za varstvo ...
90
Preveč časa in premalo morale za konkurenčnost "Aja, oprostite, cenejši plin bi radi? Ja, mi lahko to naredimo. Zakaj pa ne rečete?" je nižanje cen Energetike Ljubljana ob razbitju njenega monopola cinično ocenil zdravnik Aleš Fishinger.
5
Če želiš mir, skrbi za pravico Izboljšali smo pregon, pospešili postopke na sodišču in se specializirali za pregon tistih, ki so nam z izčrpavanjem države in njenih podjetij najbolj spodkopali temelje življenja.
14
Triumf obupa, sramu in slabega spomina Prepričljiva zmaga pričakovanih zmagovalcev? Morebiti na papirju. Izidi kažejo, da je veliko ljudi preveč obupanih, da bi odšli na volišča.
85
Vsiljena izbira med poštenostjo in učinkovitostjo Plebiscitarno smo Slovenci zavrnili slogan "Pošteno", s katerim nas je skušala prepričati vsaj na papirju najmočnejša stranka Pozitivna Slovenija.
36

Kazalo