Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Studio ob 17.00: Kaj narediti z vardami?

Novice - Arhiv

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...

Kaj prinaša načrtovana združitev Večera in Dnevnika?

Časopisni hiši Večer in Dnevnik sta pred tednom dni objavili namero po združitvi. Informacije so za zdaj skope, saj lastniki in sindikati komunicirajo predvsem s kratkimi pisnimi izjavami.

Število spletnih napadov na podjetja se povečuje

V zadnjem mesecu so na policijski upravi Maribor obravnavali 10 primerov tako imenovanih direktorskih prevar in tri primere spletnih napadov s posrednikom.

Celovita obnova Pristana naj bi bila končana do novembra

Srednji bazen v mariborskem Pristanu je zaprt že skoraj štiri leta in pol; kot vse kaže, pa bo novembra, če bodo vsi postopki speljani po načrtih, zaživel v novi preobleki.

Skupna vrednost slovenskih gozdov se povečuje

Najbolj skrbni lastniki slovenskih gozdov so danes prejeli priznanja za aktivno in zgledno gospodarjenje z gozdom. Priznanja že enaindvajsetič podeljuje Zavod za gozdove Slovenije.

Gradnja kanalizacije stoji, občina bi se prijavila na evropske razpise

Štiri leta po začetku gradnje kanalizacije v spodnjem Limbušu ta še vedno ni končana. Nov kanal sta lani dobili prvi dve od sedmih ulic, a so bile pri gradnji več mesecev težave, o čemer so obširno poročali tudi mediji.

Dogovora o podražitvi telovadnic še ni

Ravnatelji pravijo, da je nova cena nesprejemljiva, šolski minister pa odgovarja, da je sistem financiranja urejen. Kot smo izvedeli, šole javne telovadnice še uporabljajo, kljub temu, da dogovora še ni. 

Bo mariborska občina kupila osrednjo tržnico?

Kot kaže, je za odločitvijo mestne občine Maribor, da ustanovi lastno podjetje za razpolaganje z nepremičninami in potrebo po ponedeljkovi izredni seji mestnega sveta, odločitev občine, da kupi stavbno pravico za osrednjo mariborsko tržnico.

Je Slovenija na področju zelene energije dovolj ambiciozna?

Podnebna kriza, ki je že prizadela ves svet, od vseh nas zahteva, da začnemo razmišljati o obnovljivih virih energije. Predvsem pa predstavlja izziv za politiko in gospodarstvo. 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...