Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Euranet Plus

Projekt Fair Employment nadaljuje nizanje uspehov

Ob sicer vedno problematičnih izgubah delovnih mest se včasih ne spomnimo, da mnogi ne morejo narediti niti prvega koraka na svoji karierni poti. Na dodatne težave ob tem pogosto naletijo priseljenci, migranti in pripadniki romske skupnosti.

S projektom PONI do konkurenčnega podjetništva za zeleno gospodarsko rast

Evropski sklad za regionalni razvoj in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo Republike Slovenije tistim s podjetniško idejo ponujata sredstva, s katerimi lahko v 4 mesecih podjetniško idejo pretvorijo v lastno podjetje.

EU projekt Čebelja učna pot povezuje starostnike in mlade

Evropski projekt ima dodano vrednost, saj se bodo na Čebelji učni poti spletle vezi med mlajšimi in starejšimi.

S spletnimi delavnicami in hitrimi razgovori do zaposlitve

Po zaključenem šolanju je pridobitev ustrezne službe izjemnega pomena. Poleg iskanja zaposlitve preko zavoda za zaposlovanje pa lahko k temu postopku pripomorejo tudi temu namenjeni dogodki.

Kranj s projektom E-mobilnosti uresničuje tudi zahteve EU

V Mestni občini Kranj so konec lanskega leta zagnali nov projekt Električne mobilnosti. Na poti, da postane gorenjska prestolnica na tem področju povsem samozadostna, nameravajo v prihodnjih petnajstih letih postaviti tudi sončne elektrarne

Erasmus+ projekt "Kritično do alternativnih dejstev"

Februarja letos so dijaki Gimnazije in srednje kemijske šole Ruše aktivno sodelovali v zanimivih in poučnih interaktivnih delavnicah v projektu "Kritično do alternatvnih dejstev".

Z operacijo ePlačam do učinkovitega javnega plačilnega sistema po predpisih Evropske unije

Operacija ePlačam je z razvojem novih skupnih orodij in storitev za elektronsko pošiljanje podatkov in e-plačil v veliki meri prispevala k izboljšanju zmogljivosti in učinkovitosti v javni upravi.

Projekt IN SITU

Gospodarska in finančna kriza pogojena s COVID-19 je socialno-ekonomske in demografske izzive še poglobila.

Projekt RTV Slovenija: TuEU – moč javnosti

RTV Slovenija je začel z novim multimedijskim projektom TuEU – moč javnosti, katerega cilj je izpostavitev vrednot, ki jih Evropa skozi različne sisteme delovanja spodbuja in razvija in zagotavljajo dolgoročen uspeh njenega delovanja.

Praksa v tujini za dijake Gimnazije in srednje kemijske šole Ruše

Program Erasmus+ je program, ki podpira aktivnosti na področju izobraževanja, usposabljanja, mladine in športa v vseh sektorjih vseživljenjskega učenja.

EU projekt #GoEAThical mlade opozarja na etično potrošnjo

Evropski projekt GoEAThical povezuje podnebne spremembe, dobavno prehransko verigo in mlade.

Razvoj slovenščine v digitalnem svetu

Razvoj jezikovnih tehnologij je ključnega pomena za preživetje jezika v digitalni dobi, saj se sicer ne bomo mogli vključiti v nove načine komunikacije, metode dela ter preživljanja prostega časa, ki bodo na voljo v prihodnosti.

Program BioPharm.Si povezal raziskovalce, podjetja in inštitute v Evropski uniji

Program BioPharm.Si je zelo obsežen, zato je bil posledično organiziran v več manjših projektov, ki so pokrivali različna področja.

Razvoj pametnih športnih nogavic

Pri športnih aktivnostih je zelo pomembna ustrezna športna oprema – športna majica, športne hlače, športni čevlji, pa tudi dobre športne nogavice.

Več
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov