Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Euranet Plus

Spodbujanje kritičnega razmišljanja in aktivnega državljanstva lokalno in globalno

Gimnazija Brežice je v svojih 75. letih obstoja razvila mrežo mednarodnih prijateljskih šol, s katerimi že vrsto let sodeluje tudi v okviru Erasmus+ projektov.

Hiša kranjske čebele bo privabljala mlade iz Evrope in sveta

V mesecu maju, ko obeležujemo svetovni dan čebel, se je ob podpori evropskih sredstev zaključil pomemben in zanimiv vseslovenski čebelarski projekt ''Hiša kranjske čebele - središče inovativnih tehnologij.''

Projekt Kaštelir se razteza od Krasa do Kvarnerja

Kaštelir, projekt Programa sodelovanja Interreg Slovenija – Hrvaška, se je aktivno začel izvajati oktobra 2018, zaključil pa se bo konec junija letos.

Morje ni neskončen vir dobrin

V naših morjih je vse manj rib, hkrati pa so te ključni vir hrane in dohodka za več kot 800 milijonov ljudi.

Gregor Stračanek je Obraz sosednje ulice meseca maja

V oddaji Obrazi sosednje ulice predstavljamo portretne in življenjske zgodbe različnih ljudi našega časa in prostora. Kdo vas je najbolj prepričal, navdušil, katera zgodba pustila vtis?

Polh z evropskimi sredstvi do doživljajskega parka za celo družino

Kako z izvirno idejo povezati naravne znamenitosti, kulturno dediščino, turistične značilnosti in ponudbo? S Polhovim doživljajskim parkom namenjenih otrokom in družinam, ki je nastal s pomočjo evropskih sredstev.

Slovenija kot primer dobre prakse opravljanja kolesarskega izpita

Več organizacij iz štirih držav – Velike Britanije, Romunije, Madžarske in Slovenije – želi v okviru projekta Safe4Cycle2 izboljšati izobraževanja o varnem kolesarjenju.

#ClimateofChange za večjo aktivnost EU glede podnebnih migracij

Projekt #ClimateofChange, ki se je začel izvajati 15. januarja 2020 in bo trajal 40 mesecev, sofinancira Evropska komisija v okviru Programa izobraževanja in ozaveščanja o razvoju (DEAR).

Pametna uporaba mobilnih naprav med poukom je ponekod že dobrodošla

Gimnazija Brežice že več kot 20 let sodeluje v mednarodnih projektih. V letošnjem študijskem letu so kljub epidemiji aktivno vključeni v več evropskih projektov.

S projektom ZA KRAS prvič v živo spremljamo odraščanje velike uharice

Projekt ZA KRAS, ki sledi izhodiščem Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike, je namenjen izboljšanju stanja evropsko pomembnih vrst in habitatnih tipov na območju Nature 2000 – Kras.

Z angažiranim gledališčem do aktiviranja mladih Evropejcev

Mladinski kulturni center Maribor (MKC Maribor) začenja novo poglavje soorganizacije in koordinacije evropsko sofinanciranega projekta EYE-net 2.0 oziroma European Youth Engagement Network.

Z evropskim projektom VIPava do ohranjanja ekosistema doline reke Vipava

V projektu VIPava si prizadevajo ohranjati in izboljšati stanje ogroženih živalskih vrst ter habitatov v Vipavski dolini. VIPava je sofinancirana iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in zajema ukrepe za različne živali in zeleno infrastrukturo.

S projektom PUD do zanesljivega vajeništva

Povezovanje teoretičnih vsebin izobraževanja in praktičnega dela je pomembno področje za uvajanje mladih v delovni proces ter njihovo kasnejše zaposlovanje.

Evropske nagrade za spodbujanje podjetništva 2021

Evropska nagrada za spodbujanje podjetništva prepoznava in priznava najbolj uspešne spodbujevalce podjetništva v Evropi.

Več
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov