Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avto frekvenca • oddaje

Avto frekvenca Nabiranje testnih kilometrov z Renault Kangoojem in Luka Sešek

15.06.2024

V rubriki Znani za volanom je bil naš gost pevec pri ansamblu Saša Avsenika - Luka Sešek, poročali smo o nabiranju testnih kilometrov z Renault Kangoojem, še prej pa se lotili novic povezanih z avtomobilizmom.

Avto frekvenca SUV Honda CR – V, pickup Ford Ranger Raptor in Saša Avsenik za volanom

08.06.2024

V rubriki Znani za volanom je bil naš gost Saša Avsenik, preizkusili pa smo hibridnega SUVja Hondo CR – V in pickup zverino Ford Ranger Raptor.

Avto frekvenca Novi Renault in vozniške prigode Marka Groblerja

01.06.2024

V rubriki Znani za volanom tokrat gostimo mariborskega kantavtorja Marka Groblerja, seznanili pa smo vas tudi z novo predstavitvijo iz hiše Renault in se dotaknili raznolikih tem iz sveta avtomobilizma.

Avto frekvenca Raziskave in študije iz sveta avtomobilizma in Marko Stropnik

25.05.2024

V tokratni rubriki Znani za volanom gostimo kitarista skupine Paul Grem, Marka Stropnika, posvetili pa smo se tudi zanimivim raziskavam in študijam iz sveta avtomobilizma.

Avto frekvenca Maxus, Mercedes V, Ford Tourneo Courier in Renault Symbioz

18.05.2024

Predstavili smo novosti, ki bodo zagotovo pritegnile vašo pozornost. Na slovenski trg je uradno vstopila avtomobilska znamka Maxus, Mercedes je predstavil prenovljeni razred V, medtem ko je Ford tudi k nam pripeljal novo generacijo modela Tourneo Courier, pri znamki Renault pa so svetovni javnosti predstavili povsem novega športnega terenca Symbioz.

Avto frekvenca Volkswagen Touareg in pogovor s pop dance ikono Sendi

11.05.2024

Na testu smo preizkušali največji in najbolj prestižen model znamke Volkswagen, to je model Touareg, v njegovi priključno hibridni izvedbi. V rubriki Znani za volanom pa bomo slišali pogovor s pop – dance ikono Sendi.

Avto frekvenca Hibridni Renault Clio in vozniške izkušnje Anike Horvat

04.05.2024

Testirali smo hibridnega Renault Clia, v rubriko Znani za volanom pa povabili priljubljeno primorsko pevko Aniko Horvat.

Avto frekvenca Ford Kuga ST – LINE X in vozniške prigode Matica Mlakarja

27.04.2024

Zapeljali smo Fordovega hibridnega športnega terenca Kuga ST – LINE X, v rubriki Znani za volanom pa smo gostili kitarista in producenta skupine Alo!Stari, Matica Mlakarja.

Avto frekvenca Alfa Romeo & Milano, Opel & Frontera

18.04.2024

Alfa Romeo je napravila naslednji korak k sodobni mobilnost in svetovni javnosti predstavila svoj prvi električni avtomobil z imenom Milano, znamka Opel pa obuja zgodbo iz začetka devetdesetih let in vrača model Frontera.

Avto frekvenca Avtomobilske novosti na naših cestah in vozniške prigode Sama Budne

10.04.2024

Preverili smo kateri novi oziroma prenovljeni avtomobili so, ali šele bodo zapeljali na naše ceste, v rubriki Znani za volanom pa tokrat gostimo kantavtorja Sama Budno.

Avto frekvenca Domača premiera prenovljenih modelov Škoda Scala in Kamiq ter Dominik Bagola

06.04.2024

V rubriki Znani za volanom gostimo kantavtorja Dominika Bagolo, obiskali smo domačo premiero prenovljenih modelov Škoda Scala in Kamiq, slišali pa boste še nekaj novic iz sveta avtomobilizma.

Avto frekvenca Dacia Jogger 1,0 Extreme, trg novih električnih avtomobilov in pevec skupine Stari pes Matic Jereb

30.03.2024

Gost rubrike Znani za volanom je tokrat pevec skupine Stari pes Matic Jereb, sedli smo za volan Dacie Jogger 1,0 Extreme in peverili v kakšni kondiciji je trg novih avtomboilov, predvsem tistih električnih.

Stran 1 od 28
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov