Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avto frekvenca • oddaje

Avto frekvenca Alfa Romeo & Milano, Opel & Frontera

18.04.2024

Alfa Romeo je napravila naslednji korak k sodobni mobilnost in svetovni javnosti predstavila svoj prvi električni avtomobil z imenom Milano, znamka Opel pa obuja zgodbo iz začetka devetdesetih let in vrača model Frontera.

Avto frekvenca Avtomobilske novosti na naših cestah in vozniške prigode Sama Budne

10.04.2024

Preverili smo kateri novi oziroma prenovljeni avtomobili so, ali šele bodo zapeljali na naše ceste, v rubriki Znani za volanom pa tokrat gostimo kantavtorja Sama Budno.

Avto frekvenca Domača premiera prenovljenih modelov Škoda Scala in Kamiq ter Dominik Bagola

06.04.2024

V rubriki Znani za volanom gostimo kantavtorja Dominika Bagolo, obiskali smo domačo premiero prenovljenih modelov Škoda Scala in Kamiq, slišali pa boste še nekaj novic iz sveta avtomobilizma.

Avto frekvenca Dacia Jogger 1,0 Extreme, trg novih električnih avtomobilov in pevec skupine Stari pes Matic Jereb

30.03.2024

Gost rubrike Znani za volanom je tokrat pevec skupine Stari pes Matic Jereb, sedli smo za volan Dacie Jogger 1,0 Extreme in peverili v kakšni kondiciji je trg novih avtomboilov, predvsem tistih električnih.

Avto frekvenca Renault 5 in vozniške izkušnje harfistke Astrid Kljun

21.03.2024

Renault je pred tedni na avtomobilskem salonu v Ženevi predstavil novo generacijo nekdaj najbolj prodajanega slovenskega avtomobila - Renault 5, v rubriki Znani za volanom pa bomo gostili odlično harfistko Astrid Kljun.

Avto frekvenca Ford Focus ST – Line karavan, električni Hyundai Kona in vozniške prigode Nastje Gabor

16.03.2024

Testirali smo Ford Focus ST – Line karavan in obiskali domačo predstavitev nove generacije električne Hyundai Kone, v rubriki Znani za volanom pa smo gostili Nastjo Gabor.

Avto frekvenca Hyundai Ioniq 6 Impression, Volkswagen T-Rocc in vozniške prigode Sama Kališnika in Mateja Kocena, člana skupine Kvartopirci

06.03.2024

Tokrat smo v rubriko Znani za volanom povabili Sama Kališnika in Mateja Kocena, člana skupine Kvartopirci. Zapeljali smo električno limuzino kupejevskega pridiha- Hyundai Ioniq 6 Impression, Volkswagen nam je predstavil prenovljeni model T – Rocc in preverili kateri avtomobil je postal aktualni nosilec naslova Evropski avto leta.

Avto frekvenca Električna limuzina BMW i5 m60 xDrive, električna Dacia Spring in vozniške prigode opernega pevca Gregorja Ravnika

02.03.2024

Pozornost namenjamo električni limuzini BMW i5 m60 xDrive, in preverjamo, katerih sprememb bo deležen eden najcenejših električnih avtomobilov- Dacia Spring. V rubriki Znani za volanom pa tokrat gostimo opernega pevca Gregorja Ravnika.

Avto frekvenca Hyundai Kona 1,0 T – GDI Impression, premiera prenovljenega Peugeota 208 in Nuša Bezjak

24.02.2024

Zapeljali smo Hyundai Kono 1,0 T – GDI Impression in obiskali domačo premiero prenovljenega Peugeota 208. V rubriki Znani za volanom pa smo gostili mlado jazz pevko Nušo Bezjak.

Avto frekvenca BMW X6 M60 xDrive in Hundai i10 1.2 Premium

17.02.2024

Tokrat imamo za vas pripravljena dva povsem različna in vsak na svoj način samosvoja avtomobila. Biser bavarske inženirske iznajdljivosti in veličine- BMW X6 M60 xDrive na eni in na drugi strani, Hundai i10 1.2 Premium, ki zastopa filozofijo praktičnosti in ekonomičnosti avtomobila.

Avto frekvenca Električni Audi Q8, priključno hibridni BMW X5 in vozniške prigode člana zasedbe Modrijani Franja Oseta

10.02.2024

Pod drobnogled smo vzeli dva premijska športna terenca, električnega Audija Q8 in priključno hibridnega BMW X5. V rubriki Znani za volanom pa smo tokrat gostili člana zasedbe Modrijani Franja Oseta.

Avto frekvenca Škoda Eniaq kupé RS, Ford Puma, prenovljeni Hyundai i20 in vozniške prigode dobitnika Boba leta - Bojana Lunežnika

03.02.2024

V oddaji Avtofrekvenca smo tokrat volan vrteli na dveh testnih avtomobilih, to sta električni športni terenec Škoda Eniaq kupé RS in mestni križanec Ford Puma. Hyundai je predstavil prenovljenega i20, mi pa smo v rubriki Znani za volanom gostili aktualnega dobitnika Boba leta - Bojana Lunežnika.

Stran 1 od 27
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov