Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

SP v hokeju 2023

SP elitne divizije Kanadčani blesteli v zadnji tretjini in si zagotovili 28. naslov

V finalu svetovnega prvenstva elitne divizije v Tampereju so hokejisti Kanade premagali Nemčijo s 5:2. S tremi zadetki v zadnji tretjini so si zagotovili 28. zlato medaljo. Latvijci so osvojili bron, potem ko so bili boljši od ZDA s 4:3 v podaljšku.

17

SP elitne divizije Nemci z golom Tiffelsa v 68. minuti po 93 letih znova v finalu svetovnega prvenstva

Hokejisti Kanade so na svetovnem prvenstvu elitne divizije v zadnji tretjini le strli odpor žilavih Latvijcev (4:2). Nemčija je v napetem drugem polfinalu v podaljšku premagala ZDA s 4:3. Odločil je Frederik Tiffels v 68. minuti.

15

SP elitne divizije Nemci izločili favorizirane Švicarje, zgodovinski uspeh Latvije

Hokejisti Nemčije so na svetovnem prvenstvu elitne divizije v četrtfinalu presenetljivo izločili Švico s 3:1 in se bodo v sobotnem polfinalu srečali z ZDA. Američani so odpravili Češko s 3:0. Latvija je v Rigi ugnala Švedsko s 3:1 in bo igrala s Kanado.

35

SP v hokeju 2023 V četrtfinale še Nemčija in Latvija, prvi poraz Švice

Na hokejskem SP-ju elitne divizije v Rigi in Tampereju so zadnje tekme skupinskega dela dale še zadnja dva četrtfinalista. Na Finskem si je napredovanje po zmagi nad Francijo s 5:0 zagotovila Nemčija, pred domačimi gledalci pa se tega veseli Latvija.

11

SP v hokeju 2023 Kontrec napovedal spremembe, selektorju Kopitarju se pogodba izteče

Slovenski hokejisti so si za slovo od elitne divizije v Rigi želeli slišati Zdravljico, a so tudi proti Kazahstanu ostali praznih rok. Na sedmih tekmah so dosegli le devet golov in edini ostali brez točke na tem svetovnem prvenstvu.

114

SP v hokeju 2023 Slovenci trikrat zapravili vodstvo in Rigo zapuščajo brez točke

Slovenski hokejisti so se od elitne divizije poslovili s sedmimi porazi. Kazahstan je bil v zadnjem krogu skupine B v Rigi boljši s 4:3, potem ko so risi trikrat povedli.

134

Športni SOS Maščevanje v finalu uspelo v polovici primerov

Odkar obstaja svetovno prvenstvo v hokeju na ledu z dvema osemčlanskima skupinama, se je kar šestkrat zgodilo, da sta v boju za zlato medaljo zaigrali reprezentanci, ki sta se pomerili že v predtekmovanju.

Več novic

Več
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov