Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Kolesarstvo

Na rtvslo.si kronanje Primoža Rogliča gledalo 83.000 spletnih uporabnikov MMC-ja

Vožnjo proti naslovu olimpijskega prvaka v vožnji na čas in veselje Primoža Rogliča si je v sredo na spletni strani MMC-ja (www.rtvslo.si) ogledalo 83.000 različnih uporabnikov, kar je rekordna gledanost televizije v živo prek spleta do zdaj pri nas.

51

Predstavitev športov

Več novic

Van der Poel se ob spektakularnem padcu ni poškodoval

Izjemen kolesar Mathieu van der Poel, ki je sezono podredil olimpijskemu krosu v gorskem kolesarstvu, je nesrečno končal dirko v Tokiu, edina dobra novica pa je ta, da se ni poškodoval.

13

Pidcocku olimpijski kros, dve kolajni za Hrvaško

Eden od vrhuncev 3. dne olimpijskih iger je bil olimpijski kros v gorskem kolesarstvu, kjer je zlato medaljo osvojil vsestranski Britanec Tom Pidcock. V ponedeljek bo sicer podeljenih 21 kompletov medalj.

37

Komedija zmešnjav, v kateri doktorica matematike spelje zlato Nizozemkam

Nizozemke niso znale prešteti do tri, Annemiek van Vleuten pa zato ni osvojila napovedane zlate medalje na cestni dirki, saj je bila ob njenem prihodu v cilj že oddana najbolj presenetljivi olimpijski prvakinji v Tokiu Avstrijki Anni Kiesenhofer.

71

Pogačar že zapušča Japonsko

Tadej Pogačar si bo po naporni Dirki po Franciji, dolgi poti in olimpijskem uspehu na Japonskem vendarle lahko odpočil. Že v nedeljo zapušča Tokio, od ekipe se je poslovil na slovenskem veleposlaništvu v Tokiu.

28
Več
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov