Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Utrinki

Zlato kolo na trboveljskem dimniku

Avtor uradnih vzponov na dimnik v Trbovljah Brane Povše se je tokrat odločil, da se na najvišji evropski dimnik povzpne zato, da bi počastil olimpijsko zlato Primoža Rogliča. Na 360 metrov visok stolp je tako simbolno odnesel in postavil zlato kolo.

6

Več novic

Olimpijski šopki cvetja imajo globlji pomen

Rože v šopkih, ki jih poleg olimpijske medalje dobijo tisti na stopničkah, so vzgojili v prefekturah Ivate, Fukušima in Mijagi. Ta območja je leta 2011 prizadelo več naravnih katastrof, vzgoja cvetlic pa naj bi med drugim pomagala tudi njihovi ekonomiji.

3

V Zagorju, kjer so skupinsko navijali, bo Rogliču v čast zrasel kip

Primož Roglič je osvojil zlato medaljo, to pa ljudi ni pustilo ravnodušnih. Vsul se je plaz čestitk, številne odzive so na družbenih omrežjih pustili domači in tuji športniki, v zagorski občini pa načrtujejo gradnjo kipa, mestno krožišče bo postalo zlato.

18

Savšek na Brniku prejel zlati kanu

Na dan, ko je Primož Roglič pod sveto goro Fudži osvojil olimpijsko zlato, se je v domovino vrnil še drugi slovenski nosilec olimpijskega zlata, Benjamin Savšek. Tam so mu navijači izročili zlati kanu.

15

Oboževalci so jordansko športnico zamenjali za Lady Gago

Med tekmo v tekvondoju so nekateri oboževalci pevke Lady Gaga debelo pogledali, saj so mislili, da se je zvezdnica kar sama udeležila olimpijskih iger. Tekvondoistka Julyana Al-Sadeq, ki prihaja iz Jordanije, ji je na prvi pogled namreč izjemno podobna.

10
Več
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov