Pričakajte našo šampionko v nedeljo v Ljubljani. Foto: Reuters
Pričakajte našo šampionko v nedeljo v Ljubljani. Foto: Reuters

Slovenska šampionka, ki je ljubitelje belih strmin navdušila že s srebrom v superkombinaciji, je 41. SP končala z dvema medaljema, dvema 5. mestoma in 11. mestom. Slovenska šampionka, ki je slovenske ljubitelje belih strmin navdušila že s srebrom v superkombinaciji, je drugič na tem SP-ju proslavila odličje. Sprejem v središču Ljubljane bodo s koncertom popestrili tudi člani priljubljene glasbene skupine Siddharta.

Televizija Slovenija se bo ob 18.30 z neposrednim prenosom vključila na sprejem svetovne prvakinje, ki naj bi ravno takrat prišla na osrednji trg v Ljubljani.

Prešernno proslavljanje drugega odličja
Slovenska šampionka je imela v četrtek znova obilo sladkih obveznosti, najbolj pa je bila vesela obiska prostora enega izmed sponzorjev, saj se ji je nasmehnila sreča na žrebanju med dobitniki kolajn na SP-ju, ko je dobila glavno nagrado, avtomobil znamke audi A1.

Med pozno večerjo v četrtek je ob sproščenem druženju s člani njene ekipe, slovensko reprezentanco in navijači dejala, da si je zaželela avtomobil v zlati barvi. Po štirih srebrnih medaljah na OI in SP je namreč končno posegla tudi po najžlahtnejšem odličju.