Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

SP v alpskem smučanju 2015 - Arhiv

Uživajte v morda zadnjem mesecu kariere največje slovenske šampionke

Po izjemnih olimpijskih igrah je bilo v Vailu težko pričakovati presežek Tine Maze, toda slovenska šampionka je na velikem tekmovanju spet zasijala v polnem blišču in le potrdila status legende ...

Slalomsko zlato presenetljivo Grangeu, Hirscher odstopil

Jean-Baptiste Grange, ki je bil po prvi vožnji na petem mestu, je z izjemnim finalnim nastopom v Beaver Creeku drugič postal svetovni prvak v slalomu. Prvi favorit Marcel Hirscher je odstopil.

Tina Maze po žlahtnosti medalj le za Štukljem

Tina Maze si je z novimi medaljami na svetovnem prvenstvu v Vailu utrdila status legende slovenskega športa.

Massija po slalomski tekmi v ciljni areni tolažil Bojan Križaj

Andrea Massi, vodja ekipe Tine Maze, je dejal, da je po slalomu na svetovnem prvenstvu v Beaver Creeku prišel potrt s proge, potolažil pa ga je legendarni slovenski alpski smučar Bojan Križaj.

Video: Izčrpana Mazejeva brez slalomske medalje, Shiffrinova ubranila zlato

Tina Maze je za konec SP-ja v Beaver Creeku na slalomu ostala brez tako želene medalje. Po prvi vožnji je bila peta, v drugi pa z zaostankom 2,48 sekunde končala na osmem mestu.

Američani dočakali zlato: Ligety veleslalomski kralj

Ted Ligety si v Beaver Creeku ni pustil vzeti veleslalomskega kraljestva. Z izjemnim finalom je 3. zapored postal svetovni prvak, tako kot v Schladmingu pa je bil najhujši tekmec Marcel Hirscher.

Massi: Tina je za Slovenijo največja reklama

V ekipi Tine Maze so v veleslalomu načrtovali medaljo, a vodja Andrea Massi poudarja, da je peto mesto vseeno vrhunska uvrstitev.

Konec rekordnega niza Tine Maze v veleslalomu

Tina Maze je edina smučarka, ki je po drugi svetovni vojni v eni disciplini na petih zaporednih velikih tekmah osvojila medaljo. Njen izjemni niz se je končal v Vailu.

Fenningerjeva dominantna, Tini se je 4. medalja izmuznila

Po treh medaljah na svetovnem prvenstvu je Tina Maze v Beaver Creeku v veleslalomu zasedla peto mesto. Sijajno j e smučala Anna Fenninger, ki je z veliko prednostjo osvojila drugo zlato.

Maze: Prav zadovoljna sem, da me ne boste več spraševali o petih medaljah

Tina Maze v ciljni areni v Beaver Creeku ni mogla skriti razočaranja po petem mestu v veleslalomu. V pogovoru z Urbanom Laurenčičem za TV Slovenija je misli že usmerila k sobotnemu slalomu.

Kosi zanesljivo najboljši v kvalifikacijah za petkov veleslalom

Klemen Kosi je bil najboljši v kvalifikacijah veleslaloma na svetovnem prvenstvu v Beaver Creeku. V petek bo tekmoval tudi Žan Kranjec.

Tina je ob Massiju začutila potencial do popolnosti

"Če na treningu ni imela najboljšega časa, je želela vožnjo tolikokrat ponoviti, da je bila najboljša," je v oddaji Tarča o vztrajnosti Tine Maze dejal njen prvi trener Blaž Jelen.

Tina Maze se spogleduje še z dvema rekordoma

Tina Maze je s tremi medaljami že zaznamovala svetovno prvenstvo v alpskem smučanju, ki poteka v Vailu. Lahko v knjigo rekordov doda še kaj izjemnega?

Andrea Massi

Mi v ekipi nismo takšni, da bi vedno iskali drame, kot v Sloveniji, ko se to vedno malo išče. Koleno jo je zabolelo, bilo pa je vse pod kontrolo.

Tina Maze - Pisanje zgodovine na njen način

Na začetku tiste zmagovite Tinine sezone 2012/2013 so Črnjanko tuji mediji še spraševali, kdo je.

Halo, Vail: Podnevi občudovanje Tine, ponoči žur na ravni Kitza

Na dobri polovici svetovnega prvenstva v Vailu lahko že potegnemo nekatere zaključke - da Američani nikdar ne bodo smučanja vzljubili kot svojih stadionskih športov, da pa se trudijo manjši naval na ...

Avstrijci ubranili zlato na ekipni tekmi

Slovenija je na ekipni tekmi na svetovnem prvenstvu v alpskem smučanju v Vailu izpadla v osmini finala. Norveška je bila boljša s 3:1. Zlato je znova pripadlo Avstriji.

Tina Maze

Michaela Kirchgasser mi je rekla eno super stvar - da sem čisto preveč kičasta s temi medalja mi. Če je to tak kič, naj ga bo še več.

Poslednja vsestranska smučarka: Tina Maze

Nova svetovna prvaka v (alpski) kombinaciji sta zmago slavila s skoraj enako razliko, a v resnici razlika med njima ne bi mogla biti večja.

Tudi 70-odstotna Tina dovolj za svetovni vrh

Fizioterapevtka Nežka Poljanšek je dejala, da je Tina Maze zaradi bolečin v kolenu prišla do zlate medalje s 70 odstotki tistega, kar bi sicer zmogla.

Prijavite se na e-novice