Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

SP v nordijskem smučanju – Oberstdorf 2021

Bronasta junakinja: "Noge so se mi močno tresle na vrhu"

Po srebru na ekipni tekmi skakalk je Nika Križnar na zgodovinski tekmi na veliki skakalnici osvojila še tako želeno posamično medaljo na SP-ju v Oberstdorfu 2021. A 20-letnica ima že nov velik izziv - ubraniti rumeno majico vodilne v svetovnem pokalu.

13
Več

Več novic

Najboljši skakalec zime Granerud po okužbi predčasno končal SP

Norveški skakalec Halvor Egner Granerud, prvi favorit za naslov svetovnega prvaka na veliki skakalnici v Oberstdorfu, je po pozitivnem testu na okužbo z novim koronavirusom že končal nastope na svetovnem prvenstvu.

50

Na 15 km vsa tri mesta na odru za zmagovalce zasedli Norvežani

Po šprintu so si Norvežani vse tri medalje svetovnega prvenstva v Oberstdorfu razdelili tudi na 15-km preizkušnji v prosti tehniki. Novi svetovni prvak je postal Hans Christer Holund. Norveški tekači so na SP-jih zdaj osvojili že 60. zlatih kolajn.

15

Ema Klinec v kvalifikacijah le za izjemno Kramerjevo

Smučarske skakalke so se preselile na veliko skakalnico Schattenberg v Oberstdorfu. Zmagovalka kvalifikacij je Marita Kramer, ki je skočila kar 137,5 metra z nižjega naleta. Ema Klinec je zasedla drugo mesto s 130 metri.

54

Slovenski orli dihajo lažje, "lakota" po novih kolajnah ostaja

Slovenski skakalci so že na prvi tekmi svetovnega prvenstva v Oberstdorfu osvojili medaljo, tako da dihajo lažje. Kljub temu pa pred nadaljevanjem prvenstva "lakota" po novih kolajnih ostaja.

5
Več
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov