Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Zlata lisica

Massi: Ko vidim Slovenko na 46. mestu, mi ni prijetno

"Če ne bi bilo Slovakov, bi bila katastrofa," so na Zlati lisici prodajalci spominkov jadikovali nad dežjem in obiskom. Tudi slovenski nastopi so bili v Kranjski Gori, gledano v celoti, bolj v slogu vremena – slabi.

184

Jure Košir težko razume kolege, ki so se umaknili iz smučanja

Vse je skoraj tako kot ob koncu 90. let: Jureta Koširja je najprej "čakala" Kranjska Gora, zdaj se že "pripravlja" na Kitzbühel, sledi še Schladming. A seveda le v vlogi VIP-gosta, kjer se lahko druži tudi s starim prijateljem Albertom Tombo.

64

Akrobacije Andreje Slokar - znak, da gre na bolje

"Bolje, da rezultata sploh ne omenjamo," je bila po finalnem slalomu na Zlati lisici kritična Andreja Slokar, ki pa je pozneje našla kar precej svetlih točk. Zahtevna druga postavitev je premešala vrstni red, presenečenje dneva je pripravila AJ Hurt.

62

Tomaž Šušteršič

Ali se bo Zlata lisica še naprej imenovala Zlata lisica, je v tem trenutku brezpredmetno govoriti, kajti že jutri se lahko imenuje, kot je napol v šali dejal Tone Vogrinec, Zlata nutrija.

6

Petra Vlhova v slalomu ni zapravila vodstva, Andreja Slokar 14.

Slovakinja Petra Vlhova je v Kranjski Gori dobila nedeljski slalom na jubilejni 60. Zlati lisici in s tem je osvojila tudi skupni seštevek. Edina Slovenka pri točkah je Andreja Slokar, ki je pridobila tri mesta in končala na 14. mestu.

202

Redko videno: Slovenke šele tretjič v zadnjih 40 letih brez veleslalomske točke

Prva polovica tekmovanja za Zlato lisico se Slovenkam ni posrečila, saj niti ena tekmovalka ni osvojila niti ene točke. V zadnjih 40 letih se je na veleslalomih tak scenarij odvil le dvakrat (1986 in 2015).

36

Prvo besedo imajo dekleta, tokrat žal ne slovenska

Veleslalom za 60. Zlato lisico je postregel s slovensko ničlo. Pričakovati kakšen presežek ni bilo realno, kakšna uvrstitev blizu 15. mesta pa bi gotovo bolj razvnela premočene gledalce. Ana Bucik je imela dober pristop, a v nepravem trenutku – odstop.

20
Več novic
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov