Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Donald Trump

ZDA Trump še zadnjič kot predsednik zapustil Belo hišo in odletel na Florido

Odhajajoči ameriški predsednik Donald Trump je v sredo zjutraj po krajevnem času skupaj z ženo Melanio zapustil Belo hišo in še pred opoldansko prisego njegovega naslednika Joeja Bidna odletel v svoje domovanje na Floridi.

203

Več novic

Biden po ponovnem štetju glasovnic v Milwaukeeju še povečal prednost pred Trumpom

Po ponovnem štetju glasovnic v mestu Milwaukee se je prednost demokratskega predsedniškega kandidata Joeja Bidna pred republikanskim Donaldom Trumpom še povečala, in sicer za 132 glasov. Zvezna država Wisconsin bo izid volitev potrdila do torka.

120

Trump privolil v začetek tranzicije. Biden predstavlja ključne člane administracije.

Donald Trump je predstavnikom svoje administracije naročil, naj vzpostavijo stik s taborom zmagovalca predsedniških volitev Joeja Bidna in začnejo proces tranzicije oblasti. Biden medtem nadaljuje predstavljanje svoje najožje ekipe.

212

Pozivi Trumpu, naj prizna poraz. Kerry bo Bidnov "podnebni car".

Eden vidnejših zaveznikov ameriškega predsednika Donalda Trumpa, nekdanji guverner New Jerseyja Chris Christie, je predsednikovo ekipo pravnikov označil za "nacionalno sramoto", Trumpa pa pozval k priznanju poraza. 

215

Sodišče v Pensilvaniji dokončno zavrnilo Trumpa

"To sodišče nima moči, da bi kršilo ustavo," je dejal sodnik prizivnega sodišča v Pensilvaniji Matthew Brann in s tem zavrnil zahtevo, da v državi ne bi smeli potrditi izidov volitev, torej zmage Joeja Bidna. Predsednik Donald Trump je napovedal pritožbo.

224
Več
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov