Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Donald Trump

ZDA 2020 Trump privolil v začetek tranzicije. Biden predstavlja ključne člane administracije.

Donald Trump je predstavnikom svoje administracije naročil, naj vzpostavijo stik s taborom zmagovalca predsedniških volitev Joeja Bidna in začnejo proces tranzicije oblasti. Biden medtem nadaljuje predstavljanje svoje najožje ekipe.

212

Več novic

Trump, ki ne prizna poraza, odpustil vodjo agencije za kibernetsko varnost

Ameriški predsednik Donald Trump je po Twitterju odpustil vodjo Agencije za kibernetsko varnost in infrastrukturo Chrisa Krebsa, ki je potrdil, da so bile volitve najvarnejše do zdaj. Odstavitev je izzvala ostre odzive tako med republikanci kot demokrati.

108

Biden opozarja Trumpa: "Če ne bomo sodelovali, bo umrlo še več ljudi"

Novoizvoljeni ameriški predsednik Joe Biden je opozoril, da bi lahko zavlačevanje z menjavo v Beli hiši, ki jo ovira administracija predsednika Donalda Trumpa, povzročilo še več smrti zaradi novega koronavirusa.

117

Okuženih več kot 11 milijonov ljudi, države v ZDA zapirajo šole, lokale

ZDA so presegle mejnik 11 milijonov okužb, dnevno s covidom-19 umre več kot 900 obolelih, vsak dan pa se okuži več kot 100.000 ljudi. Medtem ko Trumpova administracija ostaja pozitivna, Washington in Michigan zapirata šole, restavracije.

12

Trump: "Volitve so bile prirejene." Bidnov tabor poziva k začetku tranzicije.

Na protestnem shodu v podporo ameriškemu predsedniku Donaldu Trumpu v Washingtonu je policija aretirala 20 ljudi, en protestnik je bil zaboden, dva policista pa ranjena. Trump je na Twitterju znova zatrdil, da ne priznava poraza proti Joeju Bidnu.

418
Več
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov