Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Joe Biden

Pričakovanja so velika Biden najprej v boj s pandemijo in razsutim gospodarstvom

Pričakovanja pri novem predsedniku Joeju Bidnu so velika, njegova prva naloga je očitna in zelo težka: obvladati pandemijo covida-19, ki je samo na dan inavguracije vzela 4400 življenj, in oživiti gospodarstvo. Veliko pa od njega pričakuje tudi svet.

152

Več novic

Težko pričakovani dan: Elektorji glasovali za predsednika ZDA

V ZDA se zbirajo elektorji, da bi uradno izvolili novega predsednika države. Volijo načeloma v skladu z ljudskim glasom, ki je tokrat dal jasno sedemmilijonsko prednost Joeju Bidnu s 306 elektorskimi glasovi.

174

Biden bo pozval Američane, naj nosijo maske sto dni (a šele ob nastopu funkcije)

Novoizvoljeni ameriški predsednik Joe Biden je pozval Američane, naj nosijo maske prvih sto dni njegovega mandata, da bi omejili širjenje epidemije. Biden se bo prav tako javno cepil, kar so napovedali tudi Bill Clinton, George Bush in Barack Obama.

79

Biden: "ZDA so znova pripravljene voditi svet"

Naslednji ameriški predsednik Joe Biden je v svojem prvem intervjuju po izvolitvi dejal, da prenos oblasti v Beli hiši poteka brez težav. Predsednik Donald Trump namerava medtem pomilostiti nekdanjega svetovalca za nacionalno varnost Michaela Flynna.

225

Trump privolil v začetek tranzicije. Biden predstavlja ključne člane administracije.

Donald Trump je predstavnikom svoje administracije naročil, naj vzpostavijo stik s taborom zmagovalca predsedniških volitev Joeja Bidna in začnejo proces tranzicije oblasti. Biden medtem nadaljuje predstavljanje svoje najožje ekipe.

212
Več
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov