Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Aktualno

Več novic

Trumpov tabor neposreden: Te pandemije ne bomo obvladali

Vodja kabineta Bele hiše je presenetljivo neposredno medijem sporočil, da administracija Donalda Trumpa ne namerava zajeziti krize novega koronavirusa. "Pandemije ne bomo zajezili, ker pač gre za nalezljivi virus," je dejal Mark Meadows.

111

"Donald Trump ni obnovil tega, kar je bilo nekoč v ZDA velikega. Niti približno."

O razrušenih skupnostih, ki puščajo ljudi osamljene in pozabljene, in o vzponu, do kakšne politike to pripelje, razmišlja Timothy P. Carney, kolumnist Washington Examinerja in član konservativnega think tanka AEI iz Washingtona.

98

Trump in Biden na zadnjem soočenju na nož glede korone, Rusije in otrok v kletkah

Ameriška predsedniška kandidata Donald Trump in Joe Biden sta se v Nashvillu pomerila na drugem in zadnjem televizijskem soočenju pred volitvami, ki bodo 3. novembra. Razprava je bila manj kaotična kot prvič, razkol med njima pa nič manjši.

206

Obama v podporo Bidnu: Trump nas ne bo zaščitil - še sebe ni zmogel

Do volitev v ZDA je še 13 dni. Joeju Bidnu je na pomoč priskočil Barack Obama, ki je dejal, da ob Bidnovi zmagi "ZDA ne bodo več imele predsednika, ki žali vse, ki se ne strinjajo z njim, ali jim grozi z zaporom".

153
Več

Donald Trump

New York Times: Trump ima na Kitajskem odprt bančni račun

Po poročanju ameriškega časopisa New York Times ima ameriški predsednik Donald Trump oziroma njegovo podjetje, ki upravlja hotele, na Kitajskem odprt bančni račun. Trump je bil večkrat kritičen do ameriških podjetij, ki tam poslujejo.

138

Besedni spopad Trumpa in Bidna na daljavo: dva načina, dve viziji

Predsedniška kandidata Donald Trump in Joe Biden sta imela namesto drugega televizijskega soočenja vsak svojo javno tribuno. Trump je zatrdil, da je pandemije v ZDA praktično konec in da se krepi le na tujem, denimo v Evropi.

122

Prvo Trumpovo zborovanje po okužbi na Floridi, ključni državi za ponovno izvolitev

Manj kot dva tedna po pozitivnem testu na okužbo s koronavirusom je ameriški predsednik Donald Trump nadaljeval kampanjo pred novembrskimi volitvami.

102

Trump po svoji okužbi: Kaže, da sem imun

Ameriški predsednik Donald Trump, ki se je pred 11 dnevi okužil z novim koronavirusom, nekaj dni pa je bil tudi v bolnišnici, je za televizijo Fox News dejal, da kaže, da je imun.

114
Več

Joe Biden

Harris: Odziv na virus največji neuspeh kakšnega predsednika. Pence: Vedno smo povedali resnico.

Mike Pence in Kamala Harris sta se soočila na edini podpredsedniški televizijski debati, ki je imela letos še posebej veliko težo. Osrednja vprašanja so bila spoprijemanje z novim koronavirusom, odnosi s Kitajsko, vrhovno sodišče in rasna razdeljenost.

94

Biden obiskal Kenosho in se srečal z družino ustreljenega Jacoba Blaka

Demokratski predsedniški kandidat Joe Biden je obiskal Kenosho v Wisconsinu, kjer je belopolti policist 23. avgusta sedemkrat ustrelil v hrbet neoboroženega temnopoltega 29-letnega Jacoba Blaka, ki je ostal hrom. Biden se je srečal z družino ustreljenega.

56

Bidnov poziv k obtožnici policistov, Trump za zmanjšanje sredstev "anarhističnih sodišč"

Ameriški predsedniški kandidat demokratov Joe Biden je pozval k obtožnici policistov, ki so ustrelili temnopolta Jacoba Blaka in Breonno Taylor. Predsednik Donald Trump pa bi oklestil zvezna sredstva, namenjena financiranju "anarhističnih sodišč".

66

Biden se je ob potrditvi nominacije predstavil za odrešenika "Trumpove temačnosti"

Joe Biden je v četrtek zvečer tudi uradno sprejel demokratsko predsedniško nominacijo. V treh dneh demokratske videokonvencije je bilo veliko kritik protikandidata Donalda Trumpa.

78
Več

Število elektorskih glasov

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov