Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Tuje serije - Arhiv

Divjina v srcu (V.), britanska nadaljevanka, 4/10

Danny in Alice pripravljata geparda Ngozija za izpust v divjino, a Danny z mislimi ni pri stvari. Razmišlja o tem, da bi Alice zaprosil za roko. Stvari se zapletejo, ko se na Mari prikaže Olivia, Dannyjeva pastorka. Z Alice se ne razume, saj misli, da je Danny pozabil na njeno mamo, kaplja čez rob pa je, ko izve, da gepardka Jana umira. Alice se umakne, da bi Olivia lahko preživela nekaj časa z Dannyjem. Ko Olivia odkrije zaročni prstan, na Mari ukrade vozilo in se odpelje. Na cesti najde ranjenega Ngozija in ga odpelje nazaj v Leopardov brlog. Ngozi je možgansko mrtev, a z njegovo ledvico lahko rešijo Jano. Danny vendarle zaprosi Alice za roko.

Divjina v srcu (V.), britanska nadaljevanka, 3/10

Na Mari poteka lepotno tekmovanje. Ker je gostov preveč, se nekaj lepotic nastani v Leopardovem brlogu. Fatani se zagleda v Buhle, eno od tekmovalk, ki pa ima skrivnost. Fatani, Dup in Caroline ji pomagajo, da bi ostala na tekmovanju, a Buhle na koncu odstopi. Danny si omisli mobilno kliniko, s katero bi lahko pomagal tudi živalim, ki jih lastniki ne morejo pripeljati do klinike za živali. Alice to razburi, saj je mobilna klinika zanju veliko finančno breme. Spreta se, vsak je prepričan, da je njegov projekt pomembnejši, zato zanemarita delo . Ko breja krava pogine, pa se spomnita, kaj je pomembno.

Morilec z jezera, francoska nadaljevanka, 8/8

Soseda Laure, ki odkrije skrb vzbujajoče stvari o svojem možu Williamu, zahteva od njega pojasnila. Policisti sumijo, da je načelnico Varello ugrabil morilec z jezera, Clovisu pa končno uspe ugotoviti identiteto okostja. Bo Lise, ki je čedalje bliže odkritju morilca, ogrozila še svoje življenje?

Bolnišnica New Amsterdam (I.), ameriška nadaljevanka, 9/22

Max se je odločil, da se ne bo zdravil z obsevanjem in kemoterapijo, ampak s tarčno imunoterapijo. Dr. Sharpova ga prepričuje, da je to preveč tvegano, vendar neuspešno. Zato poišče najboljšega zdravnika, ki se ukvarja s tem. Reynolds pričakuje, da se mu bo Lauren opravičila zaradi neumestne izjave, ki jo je dala Evie. V bolnišnico pripeljejo bolnico z nenavadnim srcem. Max je pretesen. Dr. Kapoor da Elli denar za operacijo psa. K Iggyju pridejo starši s sinom, ki bi rad spremenil spol.

Divjina v srcu (V.), britanska nadaljevanka, 2/10

Leopardov brlog v mestu pomaga graditi šolo. Danny si poškoduje hrbet, zato ga začne skrbeti starost. Lewis, novi veterinar na Mari, in Rowan se domislita zelenega lova – živali, ki jih mora pregledati veterinar, bodo z uspavalnimi puščicami ustrelili gostje in za to plačali. Vanessa se za nasvet obrne na Dannyja in Alice, ki se odpravita na Maro, da bi si zadevo ogledala. Lewis naredi vtis na Alice. Ko pa gost belo levinjo ustreli z napačnim odmerkom uspavala, se stvari zapletejo. Na pomoč morata priskočiti Alice in Danny, ki ugotovi, da še ni za v staro šaro. Du Plessis odpelje Caroline na medene tedne v razkošen hotel. Caroline razburi odnos upravnika do njenega moža. Kaplja čez rob je, ko jima ne dovoli v restavracijo. Rowan se Dannyju in Alice opraviči in ju prosi, naj bosta veterinarja na Mari.

Poti svobode, poljska nadaljevanka, 9/13

November 1923. V Krakovu vlada ozračje negotovosti, stavkajo železničarji in uslužbenci pošte. Na shodu komunistk policija aretira Kazimiero. Marynia se jo trudi spraviti iz pripora. V uredništvu izbruhne nov spor. Karol Doster izjavi, da bo distribucijo tednika prevzel IKC, Alina in Marynia pa temu nasprotujeta. Za Jerzyja Raczka postane očitno, da ne more več ostati v vojski. Sleče uniformo in vse postavi na kocko. Začeti hoče znova, tako kot nekdanja Szymonova ljubezen Basia Maziarek, ki se priseli v Krakov.

Divjina v srcu (V.), britanska nadaljevanka, 1/10

V Leopardovem brlogu je slonov preveč, zato jih morajo preseliti v narodni park, kar pa pomeni pot čez Maro. Danny in Alice morata za pomoč prositi Vanesso in Rowana. Rowan je presenetljivo hitro pripravljen pomagati, saj ima za to skriti motiv. Caroline in Du Plessis se pripravljata na poroko, ko v Leopardov brlog prispe Carolinin stari prijatelj Gene. Kmalu je jasno, da nad poroko ni ravno navdušen. Du Plessisu prijatelja pripravita nepozabno fantovščino, po kateri se zbudi sredi goščave. Caroline skrbi, da ima Gene prav in da se je odločila narobe, sploh ko Du Plessisa na poročni dan ni na spregled. Ko pa vendarle prispe, je Carolinin strah pozabljen.

Ku'damm 59, nemška nadaljevanka, 6/6

Wolfgang se po rojstvu otroka vrne k svoji ženi Helgi, ni pa se pripravljen odreči svoji zvezi s Hansom. Helga je pripravljena storiti vse za svojo družino. Medtem se Eva zbudi iz kome. Obtoženemu Joachimu lahko alibi zagotovi samo Ninette. Pa mu ga bo?

MamaOčeSin, britanska nadaljevanka, 2/8

Caden preživi možgansko kap in operacijo, toda zdravnik opozori Kathryn in Maxa, da bo okrevanje dolgo in naporno ter da se bo sinov značaj po vsej verjetnosti spremenil. Kathryn se ne gane od njegove postelje in obuja boleče spomine na svoj ponesrečeni zakon, ločitev in izgubo sina. Maggie in Nick začneta raziskovati umor zasebnega preiskovalca. Po uradnem srečanju Angela Howard, nova vodja opozicije, obišče Maxa še na samem …

Bolnišnica New Amsterdam (I.), ameriška nadaljevanka, 8/22

Max se končno začne pripravljati na zdravljenje. Sharpova mu svetuje, naj osebju pove, da ima raka. Reynolds praznuje rojstni dan in misli, da mu je bolnišnica kupila drag aparat za ločevanje celic. Njegova punca Evie bi mu rada pripravila super zabavo. Zato gre po nasvete k Bloomovi. Ta je izčrpana, saj je delala dvojno izmeno, tudi v drugi bolnišnici. Kapoor se zbliža s sinom. Max si zaradi odločitve nekega bolnika premisli in se želi zdraviti drugače, ne s kemoterapijo.

Divjina v srcu (IV.), britanska nadaljevanka, 10/10

Alice in Danny sta odkrila, da sta ustvarjena drug za drugega in si izpovedala ljubezen, saj je Alice zaradi Vanessine spletke skoraj zapustila Leopardov brlog. Po viharju, ki je podrl velik del ograje parka, še vedno iščejo pobeglo levinjo in slonico z mladičema. Lačna levinja se znajde v mestu ob nepravem trenutku, slonica pa je bedela ob bolni malčici. Izkaže se, da gre za virusno obolenje. Brlog je trenutno brez zalog zdravil. Vanessa z Mare bi jim lahko posodila antivirotik, ampak kaj, ko jo je Danny zavrnil v ljubezni… Bo mala slonica preživela okrutnost zavrnjene sosede?

Poti svobode, poljska nadaljevanka, 8/13

December 1922. Sestre Biernacke in vsi člani uredništva se odpravljajo na koncert violinistke Ester Holtorp. Med Szymonom in Marynio se vname spor, ko se Szymon namesto na koncert odpravi na vojaško urjenje. V zadnjem trenutku si premisli, v gledališču pa Marynio najde v kočljivem položaju. Spet je negotovo, ali se bosta poročila. V parlamentu potekajo predsedniške volitve. Alina in Rudolf se odpravita v Varšavo, da bi videla novoizvoljenega Gabriela Narutowicza. Kazimiera Biela izsili objavo članka, ki močno razburi urednico Alino. Anna izgubi tla pod nogami zaradi pisma Ignacyja, ki se hoče ločiti. Janina skuša brata odvrniti od namere.

Divjina v srcu (IV.), britanska nadaljevanka, 9/10

Alice je v divjini pustila nezavestnega Dannyja in peš odšla po pomoč, saj sta med vožnjo domov v viharju, ki je lomil drevesa, doživela nesrečo. Veja je prebila vetrobransko steklo in ju ranila. Alice se nekako prebije do Mare in zjutraj se odpravijo iskat Dannyja, ki pa ga ogroža hijenski pes. Še dobro, da sta prejšnji dan rešila žirafjega samca, saj prav ta nezavestnega obvaruje pred mrhovinarji. Se bo Alice odselila ali zavzela mesto v Dannyjevem srcu, ki si ga nadvse želi tudi Vanessa?

Wisting, koprodukcijska nadaljevanka, 4/10

Line je vse bolj prepričana, da je bil Viggo umorjen, oče pa je noče poslušati. Zaposlen je s svojo preiskavo, saj ob nasadu smrečic odkrijejo vodnjak z več Godwinovimi žrtvami. Zdi se, da je policija morilcu že tik za petami, nato pa John stori usodno napako. Noč preživi z Line in tako novinarjem izda, kdo je. V težavah je tudi Line, saj njen avto zapuščen najdejo ob cesti.

Ku'damm 59, nemška nadaljevanka, 5/6

Monika skupaj s Freddyjem ustanovi novo glasbeno skupino. Poškodovano Evo nezavestno najdejo v njenem stanovanju, toda namesto ljubosumnega profesorja Fassbenderja aretirajo Joachima. Medtem Helga Wolfgangu rodi zdravega otroka.

Ku'damm 59, nemška nadaljevanka, 4/6

Monika na premieri muzikala poskrbi za škandal. Profesor Fassbender začne s policijo iskati svojo pogrešano ženo. Monika še vedno upa, da bo dobila skrbništvo nad hčerko Dorli, Wolfgang pa Helgi prizna, da se je zaljubil.