Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Za male - Arhiv

Kaj narediš, če kdo prdne v dvigalu?

Dr. Kakadudu rešuje svet čisto po svoje, z govorjenjem. Za praktične življenjske nasvete je povprašal najzvestejše prijatelje.

A tekoče stopnice lahko spiješ?

Dr. Kakadudu rešuje svet čisto po svoje, z govorjenjem. Za praktične življenjske nasvete je povprašal najzvestejše prijatelje.

Nika in dvigala

Dvigala so lahko zoprna reč. Majhna, brez oken in čudno se premikajo. Se strinjate? Tako pravi tudi Nika! Pepe pa meni, da lahko njeno težavo hitro odpravimo. Le kako?

Zaplešimo in zapojmo: Zvočnik na pločnik

Čas je, da se nagradimo in imamo pravo zabavo! Tokrat smo se zabavali z otroki iz OŠ Oskarja Kovačiča iz Ljubljane - pridružite se nam! Za lažje prepevanje pa še besedilo: ZVOČNIK NA PLOČNIK Stokrat sem hodil po ulici njeni, stokrat pred blokom kjer ona živi. Stokrat od zime do pozne jeseni, gledal če luč v njeni sobi gori. Bil sem še mlad in zaljubljen kot strela, tedne in mesece zbiral pogum. Če pa za hip me je kdaj opazila, že je zaslišala škripanje gum. Dal sem en zvočnik en zvočnik na pločnik, vzel sem kitaro in dal jo na glas. Dal sem en zvočnik en zvočnik na pločnik, celo naj ulico ruka ta bas. ZVOČNIK NA PLOČNIK (J. POTREBUJEŠ/J. POTREBUJEŠ/ J. POTREBUJEŠ, M. MRČELA, B. GRABNAR) IZVEDBA: ČUKI, VIDA RUPARČIČ, ANISA HASANOVIĆ, TINA INDIHAR KOREOGRAFINJA: ANITA VIHTELIČ

Š...trik: izginjujoči kovanec

Kakadudu je nejeveren in ne verjame, da zna Pepe izvesti trik, kjer bi kar koli izginilo. Tako je prepričan vase, da mu podari svoj edini kovanec - le kaj se zgodi?!

Pepe pa zna: dvigalo za bonbone

Ste utrujeni in bi želeli pojesti čokoladni bonbon? Ribič Pepe ima rešitev! ????

Zaplešimo in zapojmo: MRAVLJICE

Zapojmo in zaplešimo z ribičem Pepetom in druščino prijateljev! MRAVLJICE SMO PRIDNE DAN ZA DNEM DELO SE NAM SPLOH NE ZDI PROBLEM DELO OSREČUJE IN KREPI MRAVLJICE VKUP' DRŽI LA LA LA LA.... VSAKA MRAVLJA ZGODAJ ZJUTRAJ VSTANE VSATNE ZGODAJ VSTANE IN PRETEGNE DOLGE SI ROKE NE NOGE! - OK Z NJIMI TRUDNE OČKE SI POMANE - SI POMANE IN PRE.. IN PREPEVA KO NA DELO GRE ENA NESE LIST OD BOROVNICE BOROVNICE MMM DRUGA NALOŽI SI CEL KROMPIR NE KROMPIR! - OK TRETJA TEŽKO DLAKO OD LISICE - OD LISICE JOJ! VSAKA NEKAJ NOSI DA JE MIR IN ZVEČER SE VRNEJO V STRANIŠČE NE V MRAVLJIŠČE EJ! KO ŽIVALI DRUGE GREJO SPAT NE ŠE SPAT! - OK SPREMENIJO DOMEK V PLESIŠČE JA PLESIŠČE TO! Z NOGAMI ZAČNEJO CEPETAT Avtor glasbe in besedila : Jože Potrebuješ Aranžma : Jože Potrebuješ in Boštjan Grabnar RTV Slovenija, Ribič Pepe, sezona 2019/20

Zaplešimo in zapojmo: Cel svet imaš na dlani

Zapojmo in zaplešimo skupaj! DAJ PODAJ MI SVOJO DLAN NI RAZLOGA DA SI SAM NI RAZLOGA ZA SKRBI NAJ LJUBEZEN GOR DRŽI VSE POVEŽE NAJ POČITNIŠKO VESELJE POGLEJ OKOLI SEBE KAKO SE SVET VRTI SREČA VEDNO DOBRE SPREMLJA TAKŠNE KOT SI TI CEL SVET IMAŠ NA DLANI VSE LAHKO DOBIŠ VEDNO BOM NA TVOJI STRANI KO SI ZAŽELIŠ POGLEJ OKOLI SEBE KAKO SE SVET VRTI SREČA VEDNO DOBRE SPREMLJA TAKŠNE KOT SI TI CEL SVET IMAŠ NA DLANI VSE LAHKO DOBIŠ VEDNO BOM NA TVOJI STRANI KO SI ZAŽELIŠ Glasba in aranžma : Jože Potrebuješ Besedilo : Jože Potrebuješ in Aleksander Ritter RTV Slovenija, Ribič Pepe, sezona 2019/20

Pepe na obisku: Nika in dvigala

Otroci so Pepetu sporočili, da ima njihova sošolka strah pred dvigali. Seveda je Pepe takoj vzel pot pod noge in odšel na pomoč. Skupaj so se soočili s strahom - jim je uspelo?! Seveda so tudi zapesali! Pridružite se nam!

Kulturni brlog

Kulturni brlog je kulturna minutka z bobrom Borom, nadebudnim poročevalcem iz Studia Kriškraš, ki vas popelje v aktualno kulturno dogajanje za najmlajše. Bober Bor tedensko predstavlja najbolj zanimive in najbolj kvalitetne dogodke za otroke, od 4 do 9 leta. (Vabljeni k ogledu svežih kulturnih novičk!)

Igrajmo se ristanc!

Katarina in Lyra bosta prvič naredili ristanc. Saj poznate to igro? Najprej morata narisati polja in jih oštevilčiti ... Do katere številke bosta prešteli?

Katarina in Lyra

Je to Katarina? Ali Lyra? Hm ... Sestrici sta si tako zelo podobni, da ju je težko ločiti. Prav ste uganili, dvojčici sta. Spoznajte ju!

Razlike do pike

Brišimo prah, skupaj s prijatelji, pridruži se nam tudi ti! Uu, uau, uu, uiii, kriškraš, prah je naš! Kriškraški že imajo krpice v šapicah in so pripravljeni na čiščenje. Le Črtica svojo krpo pogreša … Kam se ji je skrila? Pomagajte jo najti … In poiščite vse razlike v studiu ter med dvojčicama Katarino in Lyro.

Ristanc in rolerji

Ker se Katarina in Lyra radi vozita z rolerji, sta se poskusili ristanc igrati na čisto poseben način ... Preverite.

Lisjaček v Luninem gozdu

Lunin gozd je kraj, kjer se živali resnično dobro počutijo. Mnogi ne vedo zanj, le tisti, ki bodo z nami prebrali to zgodbo, bodo izvedeli za ta čudoviti kraj. Vanj se je zatekel lačen in premražen volk in prav nič se mu še ne sanja, da se bo tam zgodilo nekaj izjemno lepega. Hitro se v Lunin gozd preselimo tudi mi! Polona in Bor poskušata tja priti kar s čarovnijo. Jima bo uspelo? Svetlana Makarovič: LISJAČEK V LUNINEN GOZDU; ilustracija Kostja Gatnik; bobru Boru pripoveduje Polona Juh

Lovro in kače

Klical je Lovro. Pravi, da je neustrašen in da se ničesar ne boji. Le kače mu niso preveč všeč. Ste za to, da k Lovru pošljemo Pepeta? In da se skupaj lotita tega neprijetnega strahu ...

Zaplešimo in zapojmo: Srečo ujemi

Čas je za glasbo in ples! Mi smo zaplesali z otroki iz OŠ Dravlje, pridružite se nam! SREČO UJEMI, S SABO JO VZEMI, DELI JO NAOKROG! SREČA SE SMEJE, SREČA NAS GREJE, SKAČEMO BOSIH NOG. NAOKROG BOSIH NOG … NAOKROG BOSIH NOG … NAOKROG BOSIH NOG … NAOKROG! SONCE UJEMI, S SABO GA VZEMI, DELI GA NAOKROG! SONCE SE SMEJE, SONCE NAS GREJE, SKAČEMO BOSIH NOG. NAOKROG BOSIH NOG … NAOKROG BOSIH NOG … NAOKROG BOSIH NOG … NAOKROG! PRIJATELJA UJEMI, S SABO GA VZEMI, PELJI GA NAOKROG! NAJ SE NASMEJE, SRČEK OGREJE, SKAČEMO BOSIH NOG. NAOKROG BOSIH NOG … NAOKROG BOSIH NOG … NAOKROG BOSIH nog … NAOKROG!

Š...trik: gibljiva kača

Včasih se lahko nasmejimo, ko koga malo prestrašimo. Pepe je tokrat na preizkušnjo postavil Foksnerja in Kakaduduja - izdelal jima je gibljivo kačo in pripravil š...trik! Preverite!

Pepe pa zna: kača iz lepenke

Kač se bojimo, ker imamo predsodke. Zato je Pepe naredil kačo iz lepenke - ta gotovo ne piči, pa tudi sluzasta ni!

So vse kače enake?

Dr. Kakadudu rešuje svet čisto po svoje, z govorjenjem. Za praktične življenjske nasvete je povprašal najzvestejše prijatelje.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...