Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Humor/Zabavni videi - Arhiv

Kiksi in napake s snemanj I DARILA

Ne bomo lagali, tudi mi se kdaj zmotimo. Včasih hecamo Roka, spet drugič plešemo. Kaj vse se dogaja v zakulisju snemanja Osvežilne fronte, si poglej tukaj in zdaj! Sledi nam tudi na IG @osvezilna Osvežilna fronta je mladinska oddaja o kreativnih ljudeh, romantičnih odnosih, sodobni in retro tehnologiji, filmu, ekstremnih športih, modi in vsakodnevnih zablodah življenja nasploh. Gledate jo lahko na TV Slovenija.

Božiček totalno kiksne z darilom I DARILA

Škandal! Božiček očitno sploh ne zna brati! Žak je prosil za PlayStation petko, dobil pa trojko! Njegova sestra Mila bo Božička razbila, če ne najde pravega darila. Sledi nam tudi na IG @osvezilna Osvežilna fronta je mladinska oddaja o kreativnih ljudeh, romantičnih odnosih, sodobni in retro tehnologiji, filmu, ekstremnih športih, modi in vsakodnevnih zablodah življenja nasploh. Gledate jo lahko na TV Slovenija.

Novoletna večerja z obdarovanjem I DARILA

Ko se medsosedsko prednovoletno druženje z obdarovanjem prelevi v tekmovanje v darilih ... Kdo bo zmagal? Sledi nam tudi na IG @osvezilna Osvežilna fronta je mladinska oddaja o kreativnih ljudeh, romantičnih odnosih, sodobni in retro tehnologiji, filmu, ekstremnih športih, modi in vsakodnevnih zablodah življenja nasploh. Gledate jo lahko na TV Slovenija.

RETROLAVER: Idealno darilo za Bobija I DARILA

Včasih se je težko odločiti, kaj bi svojim najdražjim podarili za darilo. Silvester Božič ugotavlja, kakšno darilo kupiti, narediti, narisati, ali celo morda ukrasti (?!) za Bobija. Sledi nam tudi na IG @osvezilna Osvežilna fronta je mladinska oddaja o kreativnih ljudeh, romantičnih odnosih, sodobni in retro tehnologiji, filmu, ekstremnih športih, modi in vsakodnevnih zablodah življenja nasploh. Gledate jo lahko na TV Slovenija.

Žličkanje: pravila obdarovanja v zvezi I DARILA

Peter razkriva predloge, kaj kupiti za darilo svojemu fantu ali punci! No, pa tudi nekaj kiksov, ki jih ne ponavljajte. Učite se iz Petrovih napak. Sledi nam tudi na IG @osvezilna Osvežilna fronta je mladinska oddaja o kreativnih ljudeh, romantičnih odnosih, sodobni in retro tehnologiji, filmu, ekstremnih športih, modi in vsakodnevnih zablodah življenja nasploh. Gledate jo lahko na TV Slovenija.

Teorije zarote I Apokalipsa I OSVEŽILNA FRONTA

Rok v kvikijih govori o eni izmed najbolj zabavnih tem, to so teorije zarote! Teorije, ki tudi v najbolj vsakdanjih stvareh najdejo nekaj prikritega, zloveščega in nadnaravnega. Naj si gre za kemtrejlse, kuščarje preoblečene v ljudi ali pa ljudi, ki verjamejo, da je zemlja ploščata. Sledi nam tudi na IG @osvezilna Osvežilna fronta je mladinska oddaja o kreativnih ljudeh, romantičnih odnosih, sodobni in retro tehnologiji, filmu, ekstremnih športih, modi in vsakodnevnih zablodah življenja nasploh. Gledate jo lahko na TV Slovenija.

Epski filmi o zombijih I Apokalipsa I OSVEŽILNA FRONTA

V epskem filmu tokrat 5 stvari, ki so nas jih naučili filmi katastrofe, natančneje, filmi o zombijih! Sledi nam tudi na IG @osvezilna Osvežilna fronta je mladinska oddaja o kreativnih ljudeh, romantičnih odnosih, sodobni in retro tehnologiji, filmu, ekstremnih športih, modi in vsakodnevnih zablodah življenja nasploh. Gledate jo lahko na TV Slovenija.

Dojenčka se bojita podnebnih sprememb I Apokalipsa I OSVEŽILNA FRONTA

Tapameten dojenček že gleda poročila in je izvedel, da so poslanci v EP že razglasili podnebne izredne razmere! Pa tudi, da je Greta Thunberg prijadrala nazaj v Evropo in iz Lizbone do španskega glavnega mesta krenila s katamaranom in električnim avtomobilom, potem pa jih v Madridu napela predstavnikom skoraj 200 držav, ki se pogaja o pravilih za uresničevanje pariškega podnebnega sporazuma. "Uf ... za naju se je komi začel, pa bo že kmal konc," pravi v strahu pred podnebno krizo. Dojenčka še sporočata, da je Osvežilna fronta najboljša oddaja, tako da se subaj, pa stisni zvonček! Sledi nam tudi na IG @osvezilna Osvežilna fronta je mladinska oddaja o kreativnih ljudeh, romantičnih odnosih, sodobni in retro tehnologiji, filmu, ekstremnih športih, modi in vsakodnevnih zablodah življenja nasploh. Gledate jo lahko na TV Slovenija.

4 jezdeci apokalipse I Apokalipsa I OSVEŽILNA FRONTA

Zbrali so se, da nazdravijo težko pričakovanemu razodetju, naznanilu konca sveta, ki ga prinašajo kar sami, to so 4 jezdeci apokalipse! Tile v videu so iz zelo stare knjige, Biblije, kdo pa bi bili današnji 4 jezdeci apokalipse? Napiši v komentar! Sledi nam tudi na IG @osvezilna Osvežilna fronta je mladinska oddaja o kreativnih ljudeh, romantičnih odnosih, sodobni in retro tehnologiji, filmu, ekstremnih športih, modi in vsakodnevnih zablodah življenja nasploh. Gledate jo lahko na TV Slovenija.

Bobi in Silvester I Apokalipsa I OSVEŽILNA FRONTA

Kljub apokaliptičnim napovedim Bobi in Silvester ne spregledata nobenega komentarja! S tabo sta na Instagramu, Snapu, FB in seveda tukaj! Piši in mogoče prav ti dobiš lepo nagrado. NE BODI BARBAR, NAPIŠI SUPER KOMENTAR! Sledi nam tudi na IG @osvezilna Osvežilna fronta je mladinska oddaja o kreativnih ljudeh, romantičnih odnosih, sodobni in retro tehnologiji, filmu, ekstremnih športih, modi in vsakodnevnih zablodah življenja nasploh. Gledate jo lahko na TV Slovenija.

Žličkanje: kako se (ne) učiti v paru I Spomin

Veze so lahko jako fajn, ampak je malo bedno, če se moraš učiti, fant ali punca pa ti teži. Nasveti, kako to rešiti in čemu se izogniti v Žličkanju! Sledi nam tudi na IG @osvezilna Osvežilna fronta je mladinska oddaja o kreativnih ljudeh, romantičnih odnosih, sodobni in retro tehnologiji, filmu, ekstremnih športih, modi in vsakodnevnih zablodah življenja nasploh. Gledate jo lahko na TV Slovenija.

Luža ljubezni se poslavlja I Spomin

Derika ni več, a vedno ga bomo ohranili v trajnem spominu. Po čem si ga boš zapomnil ti? Sledi nam tudi na IG @osvezilna Osvežilna fronta je mladinska oddaja o kreativnih ljudeh, romantičnih odnosih, sodobni in retro tehnologiji, filmu, ekstremnih športih, modi in vsakodnevnih zablodah življenja nasploh. Gledate jo lahko na TV Slovenija.

Male sive zbambuzlanije I Spomin

Spomin, znanje, logično razmišljanje, vse to združuje kviz Male sive celice! A male sive zbambuzlanije so nekaj čisto drugega! Sledi nam tudi na IG @osvezilna Osvežilna fronta je mladinska oddaja o kreativnih ljudeh, romantičnih odnosih, sodobni in retro tehnologiji, filmu, ekstremnih športih, modi in vsakodnevnih zablodah življenja nasploh. Gledate jo lahko na TV Slovenija.

Naključno srečanje I Spomin

Ja, kje se pa srečamo ... #spomin Točno tam, kjer spominsko kablovje ne dela najbolje. Sledi nam tudi na IG @osvezilna Osvežilna fronta je mladinska oddaja o kreativnih ljudeh, romantičnih odnosih, sodobni in retro tehnologiji, filmu, ekstremnih športih, modi in vsakodnevnih zablodah življenja nasploh. Gledate jo lahko na TV Slovenija.

Komentarji dežujejo na Bobija in Silvestra I Meje telesa

Bobi in Silvester pod vašimi komentarji. Morda te bo prav tvoj obvaroval pred dežjem. Sledi nam tudi na IG @osvezilna Osvežilna fronta je mladinska oddaja o kreativnih ljudeh, romantičnih odnosih, sodobni in retro tehnologiji, filmu, ekstremnih športih, modi in vsakodnevnih zablodah življenja nasploh. Gledate jo lahko na TV Slovenija.

Zbambuzlanije in doping v šoli I Meje telesa

Banda, ravnatelj in najbolj zagnana učenca se vračajo v Osvežilno fronto. Tokrat dijaka nista najbolje razumela fraze "proste roke pri pripravi treningov". Sledi nam tudi na IG @osvezilna Osvežilna fronta je mladinska oddaja o kreativnih ljudeh, romantičnih odnosih, sodobni in retro tehnologiji, filmu, ekstremnih športih, modi in vsakodnevnih zablodah življenja nasploh. Gledate jo lahko na TV Slovenija.

Kung fu filmi so epski filmi I Meje telesa

Tudi kung fu filmi so epski filmi. Kaj so nas naučili? Sledi nam tudi na IG @osvezilna Osvežilna fronta je mladinska oddaja o kreativnih ljudeh, romantičnih odnosih, sodobni in retro tehnologiji, filmu, ekstremnih športih, modi in vsakodnevnih zablodah življenja nasploh. Gledate jo lahko na TV Slovenija.

Labodje jezero zalilo zbambuzlanije I Meje telesa

"Ne morem verjet, da je že jutri premiera Labodjega jezera. Imam tak občutek, da bo šlo neki narobe." In je šlo! A vse lahko reši delo prek študentskega servisa ali pa tudi ne! #zbambuzlanije Sledi nam tudi na IG @osvezilna Osvežilna fronta je mladinska oddaja o kreativnih ljudeh, romantičnih odnosih, sodobni in retro tehnologiji, filmu, ekstremnih športih, modi in vsakodnevnih zablodah življenja nasploh. Gledate jo lahko na TV Slovenija.

Lepa afna, Ula Furlan in Miha Šalehar I Maščevanje slavnežev

Ali se slavneži kdaj maščujejo, je Vid Sodnik spraševal Lepo afno, Miho Šaleharja in Ulo Furlan. Sledi nam tudi na IG @osvezilna Osvežilna fronta je mladinska oddaja o kreativnih ljudeh, romantičnih odnosih, sodobni in retro tehnologiji, filmu, ekstremnih športih, modi in vsakodnevnih zablodah življenja nasploh. Gledate jo lahko na TV Slovenija.

Filmi maščevanja I Maščevanje

Človek, lahko veliko prenese, ampak vse ima svoje meje. Tudi v filmih! #EpskiFilm Sledi nam tudi na IG @osvezilna Osvežilna fronta je mladinska oddaja o kreativnih ljudeh, romantičnih odnosih, sodobni in retro tehnologiji, filmu, ekstremnih športih, modi in vsakodnevnih zablodah življenja nasploh. Gledate jo lahko na TV Slovenija.

Prijavite se na e-novice