Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Humor/Zabavni videi - Arhiv

Žličkanje: kako se (ne) učiti v paru I Spomin

Veze so lahko jako fajn, ampak je malo bedno, če se moraš učiti, fant ali punca pa ti teži. Nasveti, kako to rešiti in čemu se izogniti v Žličkanju! Sledi nam tudi na IG @osvezilna Osvežilna fronta je mladinska oddaja o kreativnih ljudeh, romantičnih odnosih, sodobni in retro tehnologiji, filmu, ekstremnih športih, modi in vsakodnevnih zablodah življenja nasploh. Gledate jo lahko na TV Slovenija.

Luža ljubezni se poslavlja I Spomin

Derika ni več, a vedno ga bomo ohranili v trajnem spominu. Po čem si ga boš zapomnil ti? Sledi nam tudi na IG @osvezilna Osvežilna fronta je mladinska oddaja o kreativnih ljudeh, romantičnih odnosih, sodobni in retro tehnologiji, filmu, ekstremnih športih, modi in vsakodnevnih zablodah življenja nasploh. Gledate jo lahko na TV Slovenija.

Male sive zbambuzlanije I Spomin

Spomin, znanje, logično razmišljanje, vse to združuje kviz Male sive celice! A male sive zbambuzlanije so nekaj čisto drugega! Sledi nam tudi na IG @osvezilna Osvežilna fronta je mladinska oddaja o kreativnih ljudeh, romantičnih odnosih, sodobni in retro tehnologiji, filmu, ekstremnih športih, modi in vsakodnevnih zablodah življenja nasploh. Gledate jo lahko na TV Slovenija.

Naključno srečanje I Spomin

Ja, kje se pa srečamo ... #spomin Točno tam, kjer spominsko kablovje ne dela najbolje. Sledi nam tudi na IG @osvezilna Osvežilna fronta je mladinska oddaja o kreativnih ljudeh, romantičnih odnosih, sodobni in retro tehnologiji, filmu, ekstremnih športih, modi in vsakodnevnih zablodah življenja nasploh. Gledate jo lahko na TV Slovenija.

Komentarji dežujejo na Bobija in Silvestra I Meje telesa

Bobi in Silvester pod vašimi komentarji. Morda te bo prav tvoj obvaroval pred dežjem. Sledi nam tudi na IG @osvezilna Osvežilna fronta je mladinska oddaja o kreativnih ljudeh, romantičnih odnosih, sodobni in retro tehnologiji, filmu, ekstremnih športih, modi in vsakodnevnih zablodah življenja nasploh. Gledate jo lahko na TV Slovenija.

Zbambuzlanije in doping v šoli I Meje telesa

Banda, ravnatelj in najbolj zagnana učenca se vračajo v Osvežilno fronto. Tokrat dijaka nista najbolje razumela fraze "proste roke pri pripravi treningov". Sledi nam tudi na IG @osvezilna Osvežilna fronta je mladinska oddaja o kreativnih ljudeh, romantičnih odnosih, sodobni in retro tehnologiji, filmu, ekstremnih športih, modi in vsakodnevnih zablodah življenja nasploh. Gledate jo lahko na TV Slovenija.

Kung fu filmi so epski filmi I Meje telesa

Tudi kung fu filmi so epski filmi. Kaj so nas naučili? Sledi nam tudi na IG @osvezilna Osvežilna fronta je mladinska oddaja o kreativnih ljudeh, romantičnih odnosih, sodobni in retro tehnologiji, filmu, ekstremnih športih, modi in vsakodnevnih zablodah življenja nasploh. Gledate jo lahko na TV Slovenija.

Labodje jezero zalilo zbambuzlanije I Meje telesa

"Ne morem verjet, da je že jutri premiera Labodjega jezera. Imam tak občutek, da bo šlo neki narobe." In je šlo! A vse lahko reši delo prek študentskega servisa ali pa tudi ne! #zbambuzlanije Sledi nam tudi na IG @osvezilna Osvežilna fronta je mladinska oddaja o kreativnih ljudeh, romantičnih odnosih, sodobni in retro tehnologiji, filmu, ekstremnih športih, modi in vsakodnevnih zablodah življenja nasploh. Gledate jo lahko na TV Slovenija.

Lepa afna, Ula Furlan in Miha Šalehar I Maščevanje slavnežev

Ali se slavneži kdaj maščujejo, je Vid Sodnik spraševal Lepo afno, Miho Šaleharja in Ulo Furlan. Sledi nam tudi na IG @osvezilna Osvežilna fronta je mladinska oddaja o kreativnih ljudeh, romantičnih odnosih, sodobni in retro tehnologiji, filmu, ekstremnih športih, modi in vsakodnevnih zablodah življenja nasploh. Gledate jo lahko na TV Slovenija.

Filmi maščevanja I Maščevanje

Človek, lahko veliko prenese, ampak vse ima svoje meje. Tudi v filmih! #EpskiFilm Sledi nam tudi na IG @osvezilna Osvežilna fronta je mladinska oddaja o kreativnih ljudeh, romantičnih odnosih, sodobni in retro tehnologiji, filmu, ekstremnih športih, modi in vsakodnevnih zablodah življenja nasploh. Gledate jo lahko na TV Slovenija.

Luža ljubezni I Maščevanje

Eriku, Katji in dr. Ifigeniju sta se pridružila še Derik in inšpektor. Kaj se je zgodilo? Drama! Sledi nam tudi na IG @osvezilna Osvežilna fronta je mladinska oddaja o kreativnih ljudeh, romantičnih odnosih, sodobni in retro tehnologiji, filmu, ekstremnih športih, modi in vsakodnevnih zablodah življenja nasploh. Gledate jo lahko na TV Slovenija.

Žličkanje o varanju I Maščevanje

Punca te je prevarala in zdaj ne veš, kaj nardit. Tako si besen, da lahko razmišljaš samo o maščevanju. Ampak pazi, da ne boš v jezi rekel nekaj, kar boš kasneje obžaloval. To je le eden od nasvetov iz žličkanj! Sledi nam tudi na IG @osvezilna Osvežilna fronta je mladinska oddaja o kreativnih ljudeh, romantičnih odnosih, sodobni in retro tehnologiji, filmu, ekstremnih športih, modi in vsakodnevnih zablodah življenja nasploh. Gledate jo lahko na TV Slovenija.

Prank video z Bobijem in Silvestrom I Maščevanje

Pranki ali potegavščine, Bobi in Silvester jih poznata! Sledi nam tudi na IG @osvezilna Osvežilna fronta je mladinska oddaja o kreativnih ljudeh, romantičnih odnosih, sodobni in retro tehnologiji, filmu, ekstremnih športih, modi in vsakodnevnih zablodah življenja nasploh. Gledate jo lahko na TV Slovenija.

Dojenčka hočeta med žabice | Grozote samostojnega življenja

Dojenčka imata dovolj Krtkov, ker sta že emocionalno ful bl zrela k tele ostali, rada bi šla k žabicam! Instagram @osvezilna Osvežilna fronta je mladinska oddaja o kreativnih ljudeh, romantičnih odnosih, sodobni in retro tehnologiji, filmu, ekstremnih športih, modi in vsakodnevnih zablodah življenja nasploh. Gledate jo lahko na TV Slovenija.

Govorilne ure | skeč | Grozote samostojnega življenja

Blaži je sonček ☀️! Blaži ne zmore sam na govorilne ure! Mama razume! Profesor ne. "Jaz sem vam pa večkrat povedala, da naš Blaži ne more it na avtobus, kadar je v zraku vlaga, ker ima astmo in alergijo na lešnike. Pa ga pač moram jaz prpelat," pojasni mama. Več pa v skeču. Instagram @osvezilna Osvežilna fronta je mladinska oddaja o kreativnih ljudeh, romantičnih odnosih, sodobni in retro tehnologiji, filmu, ekstremnih športih, modi in vsakodnevnih zablodah življenja nasploh. Gledate jo lahko na TV Slovenija.

Kviz "Nimaš šans"!

Pozdravljeni v prenovljenem kvizu Nimaš šans! Naša današnja tekmovalca sta Barbara in Žan. Mladoporočenca, ki živita z Žanovimi starši. Sobo si delita z Žanovim mlajšim bratom, babico in tremi strici. Mlad par danes težko pride do stanovanja, kajne? Instagram @osvezilna Osvežilna fronta je mladinska oddaja o kreativnih ljudeh, romantičnih odnosih, sodobni in retro tehnologiji, filmu, ekstremnih športih, modi in vsakodnevnih zablodah življenja nasploh. Gledate jo lahko na TV Slovenija.

Seznam | Devištvo | Osvežilna fronta

Ene stvari si je treba zapisati! A ti tudi kdaj kaj pozabiš, čeprav imaš na listku? #skeč

Ko nimaš enakih interesov | Žličkanje | Osvežilna fronta

Ti poslušaš Avsenike, tvoja ljubezen pa očeta trapa Murarija! A sploh lahko hodita? Žličkanje odgovarja na zadrege, ki nastanejo, ko s fantom/punco, nimata enakih interesov. A se ti je to že zgodilo?

Informativni dan | Droge | Osvežilna fronta

Informativni dan lahko prinese tudi več informacij, kot načrtuje ravnatelj. Zbambuzlanije!

Epski film | Lenoba | Osvežilna fronta

Filmske franšize so nas naučile, da če delaš neko stvar, ki približno deluje in se ljudje ne pritožujejo, oziroma jim je celo všeč, potem jo lahko ponavljaš, znova in znova, do nezavesti. Sledi nam še! FB: www.facebook.com/osvezilnafronta/ Instagram: @osvezilna Giphy: osvezilna fronta Snapchat: osvezi.se YT: https://www.youtube.com/Osvezilnafronta