Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Znanje/Nasveti - Arhiv

Osvežilna fronta Ultimativni test čipsa I Kalorije

9. 1. 2021

Naša telesa so očitno v današnjem času sprogramirana tako, da nam bolj ugajajo drage stvari. Tudi hrana! Če zanjo plačamo več, bomo dejansko čutili več užitkov ob prehranjevanju, kažejo raziskave. Ker pa vemo, da najdražje ni vedno najboljše, smo se lotili ultimativnega testa čipsa. Neža in dr. Živa Lavriša z Inštituta za nutricionistiko sta poizkusili krhlje treh različnih znamk in cen čipsa in ocenili njihov okus, hrustljavost in maščobni odtis, ki rezultirajo v užitek. Kateri čips jima je ponudil največ užitka? Sledi nam tudi na IG @osvezilna Osvežilna fronta je mladinska oddaja o kreativnih ljudeh, romantičnih odnosih, sodobni in retro tehnologiji, filmu, ekstremnih športih, modi in vsakodnevnih zablodah življenja nasploh. Gledate jo lahko na TV Slovenija.

Osvežilna fronta (Ne)Aktualno I Kalorije

9. 1. 2021

Ker smo doma, vam Osvežilci svetujemo, kaj lahko počnete med štirimi stenami, s copati na nogah in fino muziko v podlagi. Sledi nam tudi na IG @osvezilna Osvežilna fronta je mladinska oddaja o kreativnih ljudeh, romantičnih odnosih, sodobni in retro tehnologiji, filmu, ekstremnih športih, modi in vsakodnevnih zablodah življenja nasploh. Gledate jo lahko na TV Slovenija.

Osvežilna fronta Kurjenje kalorij I Kalorije

9. 1. 2021

V tokratnih kvikijih Rok govori o pridobivanju in porabljanju kalorij v času, ko smo vsi zaprti doma. In ko reče zaprti doma, seveda misli, da ne smemo iz hiše, ne pa da je naša prebava zaprta in da ne moremo kakat. Sledi nam tudi na IG @osvezilna Osvežilna fronta je mladinska oddaja o kreativnih ljudeh, romantičnih odnosih, sodobni in retro tehnologiji, filmu, ekstremnih športih, modi in vsakodnevnih zablodah življenja nasploh. Gledate jo lahko na TV Slovenija.

Osvežilna fronta Laganje v zvezi

26. 12. 2020

Lažemo, ker hočemo prikriti svoje napake ali pa ocenjujemo, da bomo z lažjo dobili nekaj kar si želimo. Najhuje pa je, ko se ti zlaže oseba, ki jo imaš neizmerno rad. #Žličkanje Sledi nam tudi na IG @osvezilna Osvežilna fronta je mladinska oddaja o kreativnih ljudeh, romantičnih odnosih, sodobni in retro tehnologiji, filmu, ekstremnih športih, modi in vsakodnevnih zablodah življenja nasploh. Gledate jo lahko na TV Slovenija

Osvežilna fronta (Ne)Aktualno

26. 12. 2020

Počitnice! Počitnice! Počitnice! Krasen čas, da se lotiš vsega, kar temu svetu ne prinaša velike koristi, povzroči pa veliko užitkov tebi . Osvežilci počnemo tole! Sledi nam tudi na IG @osvezilna Osvežilna fronta je mladinska oddaja o kreativnih ljudeh, romantičnih odnosih, sodobni in retro tehnologiji, filmu, ekstremnih športih, modi in vsakodnevnih zablodah življenja nasploh. Gledate jo lahko na TV Slovenija.

Osvežilna fronta Beatbox tutorial s Tadejem Pasarjem, Glasba in zvok

12. 12. 2020

"Boots and Cats" je prva lekcija učenja beatboxa. Za vse drugo je tukaj tutorial s Tadejem Pasarjem, ki sicer uči beatboxanje v teh čudnih časih tudi prek spleta. Najdeš ga na https://beatboxlajf.si/. Ampak najprej poglej, ali je Nežo nauspel naučiti nekaj osnov. Sledi nam tudi na IG @osvezilna Osvežilna fronta je mladinska oddaja o kreativnih ljudeh, romantičnih odnosih, sodobni in retro tehnologiji, filmu, ekstremnih športih, modi in vsakodnevnih zablodah življenja nasploh. Gledate jo lahko na TV Slovenija.

Osvežilna fronta Vse o prvem seksu dijakov (daljši pogovor), FetIši

1. 12. 2020

Več kot 2000 dijakov je sodelovalo v raziskavi o prvem spolnem odnosu. Prof. dr. Tina Kogovšek (in njeni kolegi) zato vedo, da je vsaj enkrat seksalo okoli 45 odstotkov dijakov, nekoliko več deklet kot fantov. Povpečna starost pri prvem spolnem odnosu je 15 let in pol. Mlade so zaslišali tudi o tem, ali so prvič uporabljali kakšno zaščito, in kako so se imeli prvič. Sledi nam tudi na IG @osvezilna Osvežilna fronta je mladinska oddaja o kreativnih ljudeh, romantičnih odnosih, sodobni in retro tehnologiji, filmu, ekstremnih športih, modi in vsakodnevnih zablodah življenja nasploh. Gledate jo lahko na TV Slovenija.

Osvežilna fronta Vse o prvem seksu dijakov, FetIši

28. 11. 2020

Več kot 2000 dijakov je sodelovalo v raziskavi o prvem spolnem odnosu. Prof. dr. Tina Kogovšek (in njeni kolegi) zato vedo, da je vsaj enkrat seksalo okoli 45 odstotkov dijakov, nekoliko več deklet kot fantov. Povpečna starost pri prvem spolnem odnosu je 15 let in pol. Mlade so zaslišali tudi o tem, ali so prvič uporabljali kakšno zaščito, in kako so se imeli prvič. Sledi nam tudi na IG @osvezilna Osvežilna fronta je mladinska oddaja o kreativnih ljudeh, romantičnih odnosih, sodobni in retro tehnologiji, filmu, ekstremnih športih, modi in vsakodnevnih zablodah življenja nasploh. Gledate jo lahko na TV Slovenija.

Osvežilna fronta Žličkanje, Fetiši

28. 11. 2020

Fetiš je lahko del tvoje seksualnosti. Sprejemljiv je v kakršnikoli obliki, dokler so vsi udeleženci v spolnem aktu prostovoljno. In kadar ne vpliva negativno na tvoje odnose, šolo in družino. Če imaš seksualni fetiš, ti je po vsej verjetnosti, lahko malo nerodno. In ne veš čisto, kako bi to svojemu partnerju povedal. No, predlagamo, da ne tkole. Sledi nam tudi na IG @osvezilna Osvežilna fronta je mladinska oddaja o kreativnih ljudeh, romantičnih odnosih, sodobni in retro tehnologiji, filmu, ekstremnih športih, modi in vsakodnevnih zablodah življenja nasploh. Gledate jo lahko na TV Slovenija.

Osvežilna fronta (Ne)Aktualno, Fetiši

28. 11. 2020

Ker smo obupali nad idejo, da vas lahko povabimo na kakšen dogodek v živo, vam tokrat Osvežilci ponujamo par idej, kako si krajšati čas za domačimi stenami. In v omari. Sledi nam tudi na IG @osvezilna Osvežilna fronta je mladinska oddaja o kreativnih ljudeh, romantičnih odnosih, sodobni in retro tehnologiji, filmu, ekstremnih športih, modi in vsakodnevnih zablodah življenja nasploh. Gledate jo lahko na TV Slovenija.

Osvežilna fronta Antikoronski žur, Na daljavo

14. 11. 2020

Nič prigrizkov! Zunaj! Alkohol obvezen! To je par pravil, če hočeš v tem koronačasu, ki ni naklonjen žuranju, imeti rojstnodnevno zabavo. S specializantom infektologije Davidom Zupančičem in slavljenko Ivo Žalec smo iskali praktične rešitve za dober antikoronski žur! Sledi nam tudi na IG @osvezilna Osvežilna fronta je mladinska oddaja o kreativnih ljudeh, romantičnih odnosih, sodobni in retro tehnologiji, filmu, ekstremnih športih, modi in vsakodnevnih zablodah življenja nasploh. Gledate jo lahko na TV Slovenija.

Osvežilna fronta Žličkanje na daljavo

14. 11. 2020

Kako imeti uspešen videokonferenčen zmenek? Za vas imamo nekaj predlogov. Sledi nam tudi na IG @osvezilna Osvežilna fronta je mladinska oddaja o kreativnih ljudeh, romantičnih odnosih, sodobni in retro tehnologiji, filmu, ekstremnih športih, modi in vsakodnevnih zablodah življenja nasploh. Gledate jo lahko na TV Slovenija.

Osvežilna fronta HIP HOP in BPS Radovljica, Na daljavo

14. 11. 2020

Na daljavo lahko tudi plešeš, ugotavlja Vid! Pa tudi, ali moraš biti za hip hop že v začetku kul ali se tega lahko naučiš v plesni šoli BPS Radovljica! Sledi nam tudi na IG @osvezilna Osvežilna fronta je mladinska oddaja o kreativnih ljudeh, romantičnih odnosih, sodobni in retro tehnologiji, filmu, ekstremnih športih, modi in vsakodnevnih zablodah življenja nasploh. Gledate jo lahko na TV Slovenija.

Osvežilna fronta Kvikiji, Na daljavo

14. 11. 2020

Rok na kratko o najdaljših razmerjih na daljavo. #kvikiji Sledi nam tudi na IG @osvezilna Osvežilna fronta je mladinska oddaja o kreativnih ljudeh, romantičnih odnosih, sodobni in retro tehnologiji, filmu, ekstremnih športih, modi in vsakodnevnih zablodah življenja nasploh. Gledate jo lahko na TV Slovenija.

Osvežilna fronta Esej in koronamatura

25. 5. 2020

Martina Lušina Basaj ve, kako napisati dober maturitetni esej, ker jih ocenjuje. Rok jo je zaslišal tudi o najpogostejših napakah. Sledi nam tudi na IG @osvezilna Osvežilna fronta je mladinska oddaja o kreativnih ljudeh, romantičnih odnosih, sodobni in retro tehnologiji, filmu, ekstremnih športih, modi in vsakodnevnih zablodah življenja nasploh. Gledate jo lahko na TV Slovenija.

Osvežilna fronta Prek spleta do Cankarja!

25. 5. 2020

Greš na zoom in prideš do Cankarja! Kar carsko. Mogoče ga lahko celo prepričaš, da spije tisto prekleto kavo. Sledi nam tudi na IG @osvezilna Osvežilna fronta je mladinska oddaja o kreativnih ljudeh, romantičnih odnosih, sodobni in retro tehnologiji, filmu, ekstremnih športih, modi in vsakodnevnih zablodah življenja nasploh. Gledate jo lahko na TV Slovenija.

Osvežilna fronta Koronakvikiji

25. 5. 2020

Kvikiji z Rokom o koronamaturi. Sledi nam tudi na IG @osvezilna Osvežilna fronta je mladinska oddaja o kreativnih ljudeh, romantičnih odnosih, sodobni in retro tehnologiji, filmu, ekstremnih športih, modi in vsakodnevnih zablodah življenja nasploh. Gledate jo lahko na TV Slovenija.

Osvežilna fronta Halucinogena narava in sintezni kanabinoidi | Počeni

14. 3. 2020

Narava se prebuja, na spletu pa vedno cvetijo najbolj divje ideje, tudi o tem, katere rastline na naših poljih in v prelepih slovenskih gozdovih nas lahko popeljejo v višine. Ampak stvar lahko gre tudi zelo narobe, pa se zbudiš na Centru za klinično toksikologijo in farmakologijo. Tam boš srečal Damjana Grenca, ki je jako kul zdravnik. Ve vse o halucinogenih rastlinah v Sloveniji. Ampak po moje je vseeno bolje, da ga ne srečaš v živo. Ta video je čisto dovolj. Povedal je tudi, kako se sintezni kanabinoidi razlikujejo od naravno pridelane marihuane. Jp, zelo nevarni so, tudi pokončajo lahko človeka. Z Damjanom Grencem se je pogovarjala Neža Prah Seničar. Oba sta preživela. Sledi nam tudi na IG @osvezilna Osvežilna fronta je mladinska oddaja o kreativnih ljudeh, romantičnih odnosih, sodobni in retro tehnologiji, filmu, ekstremnih športih, modi in vsakodnevnih zablodah življenja nasploh. Gledate jo lahko na TV Slovenija.

Osvežilna fronta Hipotetične situacije počenosti I Počeni

14. 3. 2020

Anja Mihevc, DrogArt ve skoraj vse o drogah, zaro jo Rok zaslišal o situacijah, v katerih se lahko znajdeš, če nimaš mere. Pa tudi o situacijah, v katerih se lahko znajdeš, če mero imaš, nimajo pa je drugi. Sledi nam tudi na IG @osvezilna Osvežilna fronta je mladinska oddaja o kreativnih ljudeh, romantičnih odnosih, sodobni in retro tehnologiji, filmu, ekstremnih športih, modi in vsakodnevnih zablodah življenja nasploh. Gledate jo lahko na TV Slovenija.

Osvežilna fronta Ekipno delo in prepiri, Ekipa

29. 2. 2020

Manca Trampuš, Goran Jagodnik in Blaž Završnik so vajeni ekipnega dela. Ampak včasih ne gre vse gladko, zato jih je Vid Sodnik zasliševal tudi o tem, kako rešujejo spore. Sledi nam tudi na IG @osvezilna Osvežilna fronta je mladinska oddaja o kreativnih ljudeh, romantičnih odnosih, sodobni in retro tehnologiji, filmu, ekstremnih športih, modi in vsakodnevnih zablodah življenja nasploh. Gledate jo lahko na TV Slovenija.

Stran 1 od 5
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov