Prvi program s posebno skrbjo za otroke
Na TV SLO 1 bo zjutraj med 7.00 in 9.00 uro tekla oddaja Dobro jutro, med 9.00 in 11.20 pa bomo imeli poseben program za otroke in mlade.

Otroke in njihove starše spodbujamo, da nas spremljajo in se odzivajo na instagramu @Infodrom in nam po e-naslovu infodrom@rtvslo.si pošiljajo videe, kaj počno in kako se učijo.

Prvo uro bo na sporedu oddaja v živo Izodrom. Voditelja bosta Nik Škrlec in Nika Rozman, otrokom pa bo oddaja ponujala izobraževanje, informacije in razvedrilo. V tej uri bodo mladi gledalci lahko spremljali informativne vsebine, dokumentarne filme za mlade ter prispevke iz oddaje Firbcologi, Male sive celice in Infodrom.

Nik Škrlec in Nika Rozman, ki ste jo pred nekaj meseci spremljali v vlogi kriminalistke v nadaljevanki Jezero ter kot sovoditeljico oddaje Počitniški krompir.  Foto: Dunja Karlovšek, Televizija Slovenija
Nik Škrlec in Nika Rozman, ki ste jo pred nekaj meseci spremljali v vlogi kriminalistke v nadaljevanki Jezero ter kot sovoditeljico oddaje Počitniški krompir. Foto: Dunja Karlovšek, Televizija Slovenija

Ob 8.00, 9.00 in 10.00 bodo na vrsti tudi Poročila. Po Izodromu bo na sporedu še ura in pol risank in tujih serij za otroke.

Po tem programu sledi ponovitev kviza Vem in premiera tuje nadaljevanke Prišla je sreča.

Lahkotna italijanska serija o življenju vdove, ki je predana mati, a hkrati tudi strastna plesalka tanga. Foto: RaiFiction
Lahkotna italijanska serija o življenju vdove, ki je predana mati, a hkrati tudi strastna plesalka tanga. Foto: RaiFiction

Prvi Dnevnik bo daljši, zatem pa bo na sporedu tuja nadaljevanka in dokumentarni film.
Med 16.00 in 16.50 bo otroški program, sledila bodo podaljšana popoldanska Poročila ob 17.00, zatem izobraževalni program, risanka za otroke ter kviz Vem.

Osrednji Dnevnik bo daljši, Odmevi ravno tako s kratko Kulturo in Športom.

Vse informacije v zvezi s koronavirusom so dostopne tudi prek spletne strani.

Na drugem programu glasbena novost
Na TV SLO 2 program začenjamo ob 10.00 uri, s podobno shemo kot sicer – ponovitvami oddaj in odličnimi premiernimi dokumentarnimi oddajami ob 20.00 uri.

Na vznemirljivo popotovanje od Rusije do Irana vas bo v ponedeljek ob 20.00 popeljal Levison Wood. Foto: OctoberFilms
Na vznemirljivo popotovanje od Rusije do Irana vas bo v ponedeljek ob 20.00 popeljal Levison Wood. Foto: OctoberFilms

Novost na TV SLO 2 je glasbena oddaja, ki jo pripravljajo kolegi na Valu 202, dolga 30 do 35 minut s koncerti slovenskih glasbenikov. Na Valu jo boste lahko slišali ob 16.45 uri, na TV SLO 2 pa videli po 22.00 uri.

Parlamentarni program tudi z vsebinami za manjšine

Na TV SLO 3 poročamo iz Državnega zbora, ponavljali bomo oddaje informativnega programa in predvajali tudi vse oddaje za pripadnike manjšin v Sloveniji in slovenske manjšine v sosednjih državah.

Neomejen dostop do spletnih vsebin, brez registracije

Neomejen dostop do spletnih vsebin

V času, ko ostajamo doma, pa vas vabimo, da vstopite v naš televizijski portal www.rtvslo.si/tv in si ogledate našo bogato ponudbo izobraževalnih, dokumentarnih, otroških, igranih in informativnih vsebin.