Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Risanke - Arhiv

A veš, koliko te imam rad: Rad bi letel, risanka

Zajček Rjavček gleda Ptičko, kako v zraku lovi list. Zaželi si, da bi znal leteti. S Poljsko miško poskusita vse, da bi vzletela. Zelo se zabavata in hkrati odkrijeta, v čem sta spretna.

Govoreči Tom in prijatelji: Spopad parov, 1. del, risanka

Zaradi novega sistema ocenjevanja pri tekmovanju v priljubljenosti na spletu, prijatelji nenadoma postanejo sovražniki.

Ledeno vroče, risanka

Profesor Baltazar je izumitelj, ki vedno najde ravno pravo rešitev za vsako težavo.

Malčki: Portret, risanka

Švigec na igrišče prinese barve in prosi Piščka, da pozira za njegovo sliko. Ta se kmalu naveliča stati pri miru, razposajeno skače po parku in z norčijami moti prijatelje. Kar naenkrat žoga poči in Pišček pade ter se poškoduje. Švigec mu pomaga in mu pokaže naslikan portret. Kako lepo je, če imaš prijatelja!

Zmajči zmaj: Podvojeni zmaj, risanka

Nuška ima čarobno ogledalo, ki te lahko spremeni v karkoli. Greti je to zelo všeč. Zaželi si, da bi postala Zmajči. In res – kar naenkrat se po gozdu sprehajata dva Zmajčija. Kateri je pravi?

Oblakov kruhek: Zvezdna pokovka, risanka

Lenka stricu Črtu pove o noči, ko sta z Luko na dedkovem koruznem polju opazovala zvezdne utrinke. Stric Črt otrokoma pokaže, kako se naredi pokovko. Lenka in Luka ji dodata še oblak, zaradi česar pokovka poleti visoko v nebo. Nato poletijo še sami in se zabavajo, ko lovijo zvezdno pokovko.

Muk: Živela pinjata, risanka

Muk in Lucijan sta v Mehiki. Povabijo ju na praznovanje Majinega petnajstega rojstnega dne. Med pripravami pa se zgodi nesreča. Muk sede na Majino pinjato in skoraj pokvari slavje.

Govoreči Tom in prijatelji: Režiser Henk, risanka

Vse najboljše, Govoreči Henk! Letos si Henk za rojstni dan želi, da bi režiral svojo najljubšo TV oddajo, v kateri bi nastopali njegovi prijatelji. Ker so ti nespametno pojedli njegovo torto, nimajo druge izbire, kot da se nasmehnejo kameri. In ... akcija!

Bacek Jon: Ovčja grozljivka, risanka

Potem ko si na televiziji ogleda grozljivko, Timi neke noči odtava v domačijo. Jonova reševalna akcija prepriča kmeta, da v hiši straši.

Muk: Utrinki, risanka

Muk in Lucijan sva v Kanadi pri Abi in Tadiju. Taborili naj bi v gozdu in šteli utrinke, taborniškim težavam pa kar ni videti konca. Še dobro, da se ob vsakem utrinku uresniči želja.

Mimi in Liza: Agent Vitamin, risanka

Operna pevka Melanija je ob glas, zvečer pa ima nastop. Mimi in Liza ji lahko pomagata, saj vesta, da so vitamini najboljši za zdravje. Agent Vitamin z njuno pomočjo prežene hudobni Virus, tako da lahko gresta Mimi in Liza zvečer na koncert.

Vse o Rozi: Kraljevska zmešnjava, risanka

Rozi in Vid tekmujeta, kdo bo glavni v vrtu. Zgraditi morata vsak svoj grad. Ko pa se Čarna ujame v past, jo lahko rešita le skupaj. Živela kralj Vid in kraljica Rozi!

Knjiga o džungli: Bivola, risanka

Mavgli in Bagira srečata bivolico z bolnim teličkom. Mavgli ponudi pomoč, a težava je v tem, da se ne more spomniti, katera jagoda je pravo zdravilo za mladega bivola.

Reaktivčki: Riževa polja, Kitajska, risanka

Zafrk v Kripi igra golf. Toda to golfišče je postalo premajhno zanj. Zaželi si večje in boljše. In takšno robotki najdejo sredi kitajskih riževih polj. Na srečo se tja odpravljajo tudi Reaktivčki, ki preprečijo, da bi Zafrk povzročil nepopravljivo škodo.

Zmajči zmaj: Bratranec Dani, risanka

Serija spremlja radovednega zmajčka, ki živi v čarobnem gozdu. Skupaj s škratom Gogijem, vilo Nuško, veveričkom Zobkom in drugimi prijatelji odkriva svet okoli sebe in doživlja zanimive dogodivščine. Druščina se pogosto znajde v zagati, vendar vse težave vedno iznajdljivo reši.

Žanov svet: Jež, risanka

Žan je opazil, da so bile stvari v njegovem mestu drugačne na dotik. Medtem ko sta se trudila, da bi očiju pomagala pospraviti listje na vrtu, sta Žan in Boris naletela na bodikavo kroglico, ki se premika. Boris Žanu pojasni, da je to jež. Ježek Ježi ni preveč zadovoljen, ko ga Žan in Boris skušata nahraniti s sladoledom in se želita igrati z njim. Babi jima pojasni, da Ježi išče prostor za zimsko spanje. Žan stisne Mislija in se domisli, kje bi Ježi lahko prespal zimo.

Malčki: Malica, risanka

Diva in Klobučnik se na igrišču skupaj igrata. Čas je za malico in Diva iz nahrbtnika vzame zelenjavni sendvič, Klobučnik pa ugotovi, da je spet pozabil prinesti svojo malico. Prosi Divo, da bi mu odstopila košček sendviča, a račka noče deliti malice z njim. Reče mu, da ne bi smel vsakič pozabiti svoje doma. Gaber Klobučniku modro svetuje, naj bo prijazen, pa mu bo Diva odstopila kos sendviča. Ko sta oba sita, se spet lahko igrata.

Bratca: Igrišče, risanka

Bratca Tom in Ben se rada igrata in ob tem spoznavata svoje dobre in malo manj dobre značajske lastnosti. Kosata se drug z drugim in pripeti se jima vse mogoče. A ker znata tudi združiti moči, sta nazadnje vedno vsemu kos. Kako sta se Ben in Tom nečesa domislila in razveselila otroke.

Timi gre: Čarodej, risanka

Timi je navihana mala ovčka. Pravkar je dopolnil tri (ovčja) leta in zdaj gre v vrtec. To pa sploh ni preprosto: v skupini se bo moral veliko naučiti. Predvsem to, da je treba stvari deliti in paziti na čustva drugih. Ni dovolj, da nadarjeni mali nogometaš odlično brca žogo – naučiti se jo mora tudi dobro podati. Vsak nov dan je s pomočjo prijaznih vzgojiteljev nova zabavna učna ura.

Mišo in Robi: Prehlad, risanka

Mišo se je prehladil! Robi se trudi pomagati prijatelju, vendar v hiši nima vsega, kar potrebuje. Jima bo kdo priskočil na pomoč? In ali bo Mišo nehal kihati?

1 2 3 4 5 6