Predlogi

Odbojka
Hokej
Tenis

Rezultati iskanja

Zaradi testiranja je dodanih umetnih 2 sekunde delaya.

Risanke - Arhiv

Kolcanje, risanka

Špelca spije Bitzerjevo sodo in začne se ji kolcati. Jonova zdravila ji očitno ne pomagajo. Potem pa si kmet pripravi kopel ...

Dolžina: 7 min

Manja: Snežak se topi, risanka

Spoznajte Manjo, malo kraljico živali, ki živi na kmetiji. S prijatelji, psom Bingom, muco Melbo, osličkom Blažem in drugimi, doživlja zabavne in ljubke dogodivščine.

Dolžina: 7 min

Kljukec s strehe: Kljukčeva velika noč, risana nanizanka

Velika noč v Stockholmu. Tam je na velikonočni četrtek navada, da se otroci preoblečejo v čarovnice in hodijo od vrat do vrat, kjer dobijo sladkarije in denar. Medtem ko se Bratec, Katarina in Andrej preoblačijo, Kljukec opazuje, kako Rudi in Lipe ponudita gospe Vidic, da ji neseta nakupovalne vrečke. Kljukcu je vse skupaj zelo sumljivo in res, že v naslednjem hipu se lopova polastita gospejine torbice. Rudi in Lipe razočarano praznita torbico, saj v njej ne najdeta denarja. Ne preostane jima drugega, kot da se tudi onadva preoblečeta v čarovnici in tako poskušata priti do denarja. Kljukec jima medtem ukrade torbo in odfrči k Bratcu. Hitro se pusti pregovoriti, da se tudi on preobleče v čarovnico in potem se vsi skupaj odpravijo zbirat bombone in denar. Naletijo na fantka, ki jim ves objokan pove, da sta mu dve veliki grdi čarovnici vse pobrali. Kljukec, Bratec, Katarina in Andrej se odpravijo iskat Rudija in Lipeta. Tatova zalotijo v hipu, ko poskušata okrasti majhno punčko. Kljukec jima zagrozi, da ju bo začaral v velikonočna zajčka. Panično se poženeta v beg, otroci pa se zadovoljni vrnejo domov ...

Dolžina: 24 min

Gumbek in Rjavček: Velika noč v Veseli hosti, risani film

Gumbek in Rjavček, medvedek in lisjaček, živita s svojima družinama v Veseli hosti. Zmeraj znova se jima utrne kakšna domislica in jo mahneta po svoje. Na srečo pa je v Veseli hosti doma tudi logar Jaka, ki z enim očesom ves čas opreza za nadobudnima mladičema in jima pomaga, ko zabredeta v težave.

Dolžina: 22 min

Primer za prijatelje: Čokoladni pirh, risanka

V Muljavi se pogosto zgodi kaj nenavadnega. Takrat vedno s kolesom prispejo na kraj dogodka trije prijatelji: Jani Miško, Franc Kokot in debeli Valdemar.

Dolžina: 5 min

Preizkus, risanka

Nuška ima spet težave z uroki. Trudi se pričarati mehurčke, a namesto njih po zraku frčijo mavrice. Nuška je zato v veliki zadregi. Čaka jo namreč pomemben preizkus. Knjiga urokov ji mora dati letno oceno za vilinsko društvo. In če Nuška preizkusa ne bo opravila, bo morala vrniti čarobno palico.

Dolžina: 10 min

Navijačica Angelca, risanka

Barakude proti Pirajam! Pred veliko tekmo se Angelca znajde sredi rivalstva med košarkarskimi navijači. Na eni strani pevska priložnost, na drugi prijatelji ... in Angelca se skuša s petjem izvleči iz neprijetnega položaja. Bo osvojila srca množice ali izgubila zaupanje svojih prijateljev?

Dolžina: 10 min

Vrana, risanka

Pozno je že, ko Bitzer zbere čredo za spanje. Pripravlja se na nočni počitek. Žal glasni vsiljivec podre njene načrte. Če hoče spati, se mora čreda znebiti nadloge.

Dolžina: 7 min

Kje je jeti, risanka

Muk in Lucijan sta na strehi sveta, v Tibetu. Vzpenjata se do samostana visoko v gorah, in Lucijana je strah, da na poti nista sama. V Himalaji naj bi namreč živel snežni človek jeti.

Dolžina: 11 min

Umetnost krame, risanka

Zofi omeni, da so ljudje v primerjavi z drevesi zelo zapravljivi, ker veliko stvari vržejo stran. Zato Rozi prepriča svoje prijatelje, naj ničesar ne zavržejo. Konec koncev, krama enega je lahko za drugega zaklad!

Dolžina: 11 min

Južni ekspres, risanka

Ernest in Celestinca je risana serija po knjigah za otroke Gabriella Vincenta. To je zgodba o nenavadnem prijateljstvu med medvedom Ernestom in miško Celestinco. Ernest, cestni glasbenik in klovn, je k sebi povabil siroto Celestinco, navihano miško. Ernest in Celestinca se obožujeta. Ker sta zelo revna, sta odlična v recikliranju, domišljiji in iznajdljivosti. Čeprav sta samotarja po naravi, drug drugega podpirata in tolažita, ustaljeni red pa postavljata na glavo. Kajti medvedji svet prezira prijateljstvo z mišmi. Serija poudarja velikodušnost, iznajdljivost in sprejemanje razlik. Brezpogojno razkriva nekatere napake naše družbe, kot so potrošništvo, pohlep in rasizem ...

Dolžina: 12 min

Kdo je najpogumnejši?, risanka

Mavgli bi rad izvedel, katera žival v džungli je najpogumnejša. Vpraša slona Hatija, ki pa mu odgovori z vprašanjem: česa se Mavgli najbolj boji?

Dolžina: 11 min

Kolosej v Rimu, Italija, risanka

Zafrk pelje robotke v Italijo. Prelevi se v cesarja in sklene, da bo v rimskem Koloseju priredil igre robotkov. Toda najprej hoče to znamenitost popraviti. Ji dodati streho in tla ter jo dozidati. Reaktivčki vedo, da je Zafrka treba ustaviti.

Dolžina: 11 min

Čudežni napoj, risanka

Trobka in Skok se zabavata tako, da ustvarjata zanimive jedi. Kar naenkrat udari strela, in Skokov zvarek se spremeni v napoj, ki ga poveča, Trobko pa pomanjša. Najprej se razveselita svoje nove velikosti, a ko še naprej raseta in se krčita, ugotovita, da bosta potrebovala nov napitek, da bosta postala spet prave velikosti.

Dolžina: 7 min

Pomlad, risanka

Pomlad je čarobna. Vzcvetijo rožice in ptičji mladički se učijo leteti, Rija in Krokodil pa čofotata po blatu. Rija obtiči v gromozanski blatni luži. Krokodil sovraži blato, a jo vseeno reši. Zdaj obtiči Krokodil. Rija si ne upa iti ponj. Steče po pomoč. Išče ptičjega mladička, ki zbira pogum, da bi vzletel. Uspe mu! Tudi Rija zbere pogum! Z veliko palico reši Krokodila.

Dolžina: 5 min

Pobiranje pridelkov, risanka

Žarko in Živa se pripravljata, da bosta pospravila zrelo sadje in zelenjavo na Balončkovem. Toda traktor se pokvari, zato potrebujeta pomoč vseh živali s kmetije. Oslička se naučita skupinskega dela in sta za to nagrajena.

Dolžina: 6 min

Bobrov čoln, risanka

Mišo in Robi se odpravita k bobru na obisk, tam pa ju čaka nepričakovan pouk – izvedela bosta, kako se naredi čoln. Jim bo na koncu uspelo zapluti po potoku?

Dolžina: 5 min

Žoga v vejah, risanka

Jurijeva žoga se ujame v drevesne veje. S Pavlom iščeta način, kako bi jo rešila.

Dolžina: 5 min

Lenkina in Lukova dostava, risanka

Stara prodajalka rož, ki dostavlja cvetje po vsem mestu, doživi nezgodo in nekaj časa ne more delati. Na pomoč ji priskočita Lenka in Luka, ki se javita za dostavljavca rož. Šopke raznašata po vsem mestu in z njimi osrečujeta ljudi. Zadnji šopek pa je presenečenje.

Dolžina: 8 min

Katka in Paki v preobleki, risanka

Katka in Paki se šemita v različne živali, toda vsakič ju razkrinkajo. Nazadnje pa se le domislita nečesa posebnega in nihče ju ne prepozna.

Dolžina: 7 min

1 2 3 4 5 6 7