Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Risanke - Arhiv

Športniki Prožna ponjava

14. 1. 2021

Povodna konja opazujeta tjulnja, ki tekmujeta v usklajenih skokih na prožni ponjavi. Jima bosta kos?

Dinotačke Kar je bilo kaj drugega

14. 1. 2021

Dora se tako rada pretvarja, da je nekaj drugega, da pozabi, kdo je v resnici. Živa, Vid in Toni ji pomagajo ugotoviti, kakšna dinotačka je.

Muk Rikša, risanka

14. 1. 2021

Muk in Lucijan sta v Indiji. Rada bi si ogledala Tadž Mahal, a kaj, ko polomita obe kolesi. Na srečo jima Balbir posodi rikšo, toda zdaj bi se radi vsi peljali z njima, sonce pa bo kmalu zašlo.

Športniki Štafeta

13. 1. 2021

Želva se na progi pripravlja na tek štafet.

Zmedi gre v Zakajzato Strele, risanka

13. 1. 2021

Zmedi, Zoja in Feliks obiščejo Puhkove sorodnike. Najzanimivejši med oblaki je mali Nimbi, ki se mu v ritki krešejo strele.

Trala trali Ritmični Muzikalčki

13. 1. 2021

Dobrodošli v Trala trali – svet Muzikalčkov.

Mulčki Sally

13. 1. 2021

Sally je Charliejeva sestrica. Zdi se majhna, a vseeno vedno doseže svoje: od Charlieja pričakuje pomoč pri šolskem delu, obenem pa sama ne ravna preveč skrbno s potrebščinami, ki si jih sposodi.

Manja Med in korenčkov sok, risanka

13. 1. 2021

Na kmetiji imajo zabavo. Povabljen je tudi mišek Grizek, pa ga je tako strah, da se ne more zabavati. Manja mu ponudi napitek, ki naj bi mu dal pogum.

Mandi Plesalca, risanka

13. 1. 2021

Pipija povabijo v baletni ansambel. V predstavi bi moral odigrati čebelico, ki zleti na cvet. Ne posreči se mu, vse dokler se v rožico ne preobleče Mandi. Zdaj bosta plesalca lahko navdušila občinstvo.

Kalimero Duh, risanka

12. 1. 2021

Zvečer Kalimero, Valentinček in Petrček s terase opazujejo zvezde, potem pa prespijo pri Kalimeru. Čez noč njihov teleskop skrivnostno izgine. Otroci so osupli, na teraso vendar ne more nihče. Zato sklepajo, da je teleskop ukradel duh. Odločijo se, da ga bodo ujeli.

Športniki Rokometni trener

12. 1. 2021

Trener na tablo nariše veliko različnih taktik in ekipa plamencev se jih drži do konca rokometne tekme.

Ernest in Celestinca Duhci

12. 1. 2021

Celestinca med nabiranjem robidnic odkrije star mlin, prerasel z bršljanom. Ernest trdi, da v njem straši. Celestinca pa se nič ne boji, nasprotno, to še vzpodbudi njeno radovednost.

Oblakov kruhek Prehlajena sestrica, risanka

12. 1. 2021

Lenka in Luka se s prijatelji na igrišču igrata skrivalnice. Luka v svojem skrivališču zaspi, zato ga Lenka ne najde. Vsa zaskrbljena steče domov po mamo in nato skupaj poiščeta Luko. Ker medtem začne deževati, se Lenka prehladi. Zaskrbljeni Luka potem zelo lepo poskrbi za svojo sestrico.

Lili in Čarni zaliv Pošastni ples, risanka

12. 1. 2021

Baron Jelen v Čarnem zalivu prireja pošastni ples v maskah. Prijatelji se našemijo, toda Lili, Gal in Brin se preveč vživijo in pošteno prestrašijo Barona Jelena.

Manja Leteča miš, risanka

12. 1. 2021

Mišek Grizek bi rad znal leteti kot njegova sestrična netopirka. Ampak zelo ga je strah! Manja mu predlaga, naj spleza na kokoš Lulu. Tako se začne nevarna dogodivščina.

Simon Zmaga

11. 1. 2021

Zima je, pokrajina je zasnežena. Prijatelja Simonu predlagata tekmo s sanmi. Simon je navdušen! Sestavijo ekipi s po dvema tekmovalcema. V prvi sta Simon in Gašper, v drugi Ferdinand in Matevž. Simon se pritožuje, da je Gašper še premajhen in bosta izgubila! Prvi tekmi sta zanju res prava polomija. Simon za to okrivi Gašperja, ki kuha mulo in gre domov. Končno pa Simon spozna, da mu majceni in lahki Gašper lahko pomaga zmagati. Hura, Supergašper!

Nejko Nejkova velika skrivnost

11. 1. 2021

Nejko prosi Mavricija, naj mu pokaže stare fotografije peščene plaže, kjer se je rodil. Mavriciju je nerodno, potem pa prizna, da se sploh ni rodil na peščeni plaži. Nejka prosi, da skrivnost zadrži zase. A vse, o čemer lahko Nejko razmišlja, je ta velika skrivnost. Po nesreči prijateljem izda, da nekaj skriva.

Čarli in Lola Čisto vse moram vzeti, risanka

11. 1. 2021

Lola pripravlja prtljago, ker bo prespala pri prijateljici Loti. S seboj bo vzela tako rekoč vse, kajti z Loti se bosta igrali Pepelko. Čarli je navdušen, saj bosta imela z Majem tako na voljo vso sobo, da postavita velikansko dirkalno stezo. Toda težave nastopijo, ko Lola doma pozabi kovček, Čarli in Maj pa ne najdeta pomembnega sestavnega dela za stezo. Kot zmeraj, ju iz zagate reši njuna bujna domišljija.

Bacek Jon Maček lovi miško

11. 1. 2021

Na kmetijo pride ljubka miška. Mačkon dobi nalogo, da se je znebi. Miška pa se zateče v Jonov kožuh.

Šola za pošasti Polna luna

11. 1. 2021

V šoli za pošasti je polna luna in Krilček upa, da bo na njej zagledal pošast. Prijatelji mu pomagajo izpolniti željo in poskusijo narediti raketo. Medtem pa Njambo pri gospodinjstvu peče posebne lunine kolačke in naredi veliko zmedo.

Stran 1 od 9
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov