Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Risanke - Arhiv

A veš, koliko te imam rad Srečna palica, risanka

Zajček Rjavček, Poljska miška in Zajec Rjavec se odpravijo po hrano, ki jo je Zajec Rjavec jeseni skril. Na poti Zajček Rjavček najde koristno palico, ki poišče skriti živež, pa tudi pot domov.

18.02.2020

Govoreči Tom in prijatelji Vsemirski spopad VIII, risanka

Govoreča Angelca nikoli ni gledala Tomove najljubše serije filmov. Ker prihaja novo nadaljevanje, skuša nadoknaditi, kar je zamudila.

18.02.2020

Mili in Moli Neli, risanka

Neli je slepa deklica, ki je prišla v Milijino in Molijino šolo. To je le prvi poskus, da bi videli, ali se bo Neli znašla med sošolci. Mili in Moli se spoprijateljita z novo sošolko, pa čeprav je drugačna. A njihovo prijateljstvo je ogroženo, ker Hubert kar naprej nagaja Neli. Morda Neli zaradi njega sploh ne bo več hodila na njihovo šolo.

18.02.2020

Lili in Čarni zaliv Brinova medvedja usluga, risanka

Brin bi rad pomagal baronu Jelenu pri strežbi na večerji, na katero je ta povabil prijatelje. A obnaša se kot slon v trgovini s porcelanom, tako da gre vse narobe. Prijatelji se vseeno zelo zabavajo.

18.02.2020

Simfonorije Na ledu, risanka

Na mrzel zimski dan se gresta Stradi in Viola sankat. Ko prideta do zamrznjenega jezera, zagledata Fagota, ki drsa, kljub znaku, da je prepovedano. Skušata ga posvariti, a je prepozno, pod njegovimi nogami že poka led. Kljub veliki nevarnosti jima ga s sankami uspe rešiti ...

18.02.2020

Govoreči Tom in prijatelji Ljubezenska formula

Ben in računalniška obsedenka iz trgovine Grozd: je to formula za ljubezen? Kemija je prava, in prvi zmenek je pred vrati. Ampak ta se ponesreči, ker Ben upošteva Tomove in Angelčine nasvete. Bo Ben spet ostal sam, ali pa bo iz rokava potegnil asa?

18.02.2020

Pujsa Pepa Očkov naslanjač, risanka

Pepa in njeni prijatelji na bazarju prodajajo svoje stare igrače, da bi zbrali denar za novo streho. Oči pujs si kupi starinski naslanjač, ki mu je nekam znan.

17.02.2020

Malčki Malčki: Želva, risanka

Švigec skriva namige za lov na zaklad. Na koncu tekme Malčke čaka veliko presenečenje. Hitijo od namiga do namiga, Gaber pa jim na poti pomaga. A na koncu lova ni obljubljenega zaklada. Le kam je izginil? Skrivnost je razkrita, ko odkrijejo želvo, ki na hrbtu nosi njihov zaklad. Švigec je v steklenico skril slike, ki prikazujejo najljubše stvari njegovih prijateljev: ogledalo za Divo, korenček za Klobučnika … Tudi risbica je lahko dragocen zaklad, jim razkrije Gaber.

17.02.2020

Zmajči zmaj Iskanje v megli, risanka

Zmajči hodi po gozdu. S seboj ima sledilnik poti, prirejen posebej za Čarobni gozd. Nuški ni jasno, zakaj ga sploh potrebuje – Čarobni gozd vendar dobro pozna. Zmajči ji pove, da bi bila ta napravica zelo uporabna, če bi se izgubil ali obtičal v megli. Toda sledilnik se kmalu znajde v napačnih rokah.

17.02.2020

Oblakov kruhek Pospravljanje sobe

Luka noče pospraviti svoje sobe, dokler mu mama ne pove zgodbe o igračni vili. Pojasni mu, da mu bo igračna vila odnašala najljubše igrače, vse dokler ne bo pospravil sobe. Luka se ustraši in se takoj loti pospravljanja.

17.02.2020

Govoreči Tom in prijatelji Govoreči Tom in prijatelji: Vzporedno vesolje

Dva Toma? Tom spet ne upošteva Benove prepovedi. Dotakne se njegove računalniške opreme in s tem odpre črvino v vzporedno vesolje. Tam sreča različice svojih prijateljev, tudi Angelco, ki se vanj zaljubi. Se bo Tom vrnil domov, ali ga bo zamikalo, da bi ostal?

17.02.2020

Muk Lovljenje oblakov, risanka

Ste vedeli, da lahko v puščavi tudi deskate? In da lahko v njej pijete oblake? Muku in Lucijanu bo oboje pokazal prijatelj Pepito v Čilu.

16.02.2020

Govoreči Tom in prijatelji Izgubljeni prijatelj, risanka

Nenadoma pride k Tomu na obisk prijatelj iz otroštva. Tom je strašansko presenečen, ko ugotovi, da je Vilc veliko bolj carski od fantka, ki je na poletnem taboru močil posteljo. Vilc je prava zvezda in je morda celo, kako strašno ... bolj carski kot Tom.

16.02.2020

Tuje risanke Odvratne rime: Prvi del, risani film

V prvem filmu Sneguljčica in Rdeča kapica postaneta najboljši prijateljici, ko se Sneguljčica spopade z zlobno kraljico, Rdeča kapica pa z dvema lačnima volkovoma – enim, ki je požrl njeno babico in se našemil v njene obleke, in drugim, ki je pohrustal nekaj nič hudega slutečih pujskov.

16.02.2020

Bacek Jon Kmetovalec Jon, risanka

Kmet je bolan. Ker zanj skrbi Bitzer, mora Jon poskrbeti za vsakdanja opravila na kmetiji. Posledice so pogubne.

16.02.2020

Muk Lončenina, risanka

Muk in Lucijan sta na Kreti. Prijateljici Kasandri obljubita, da bosta za večerjo prinesla sladico, a slaščičarna je zvečer zaprta. Še sreča, da lahko nabereta nekaj slastnih marelic.

16.02.2020

Zmedi gre v Zakajzato Netopirski valovi, risanka

Kaj je skrivnostni glas, ki odgovarja Zmediju? In kako bo netopirček našel pot v temi? Kaj pa, če je glas odmev, ta pa način, kako se netopir znajde v okolju?

16.02.2020

Reaktivčki Stonehenge, Anglija, risanka

Tokrat Reaktivčki letijo na Otok, v Anglijo. Tam bi si radi ogledali starodavni spomenik – kamniti krog iz 79 stoječih kamnov. Tudi Zafrk se odpravlja tja. Zdi se mu, da bi tam lahko odigral največjo igro podiranja domin na svetu.

16.02.2020

Reaktivčki Kip svobode, ZDA, risanka

Robotki se krohotajo. Mediko so namaškarali v Zafrka. Zafrk je nad tem tako navdušen, da si zaželi svoj kip. Velik in veličasten. Kip svobode v New Yorku se mu zdi idealen za to. Ko Reaktivčki priletijo v New York, so osupli. Kako bodo popravili Kip svobode?

16.02.2020

Hej, hej, Šapice! Hej, hej, Šapice!: Brcanje po vodi, risanka

Ekipa kužkov igra v gosteh pri nogometnem klubu Gagnik. Kot se za race spodobi, je igrišče pod vodo in kužki ne morejo igrati, kot si želijo. Naučiti se bodo morali, da pri igri ne šteje le zmaga, temveč tudi zabava.

16.02.2020

Prijavite se na e-novice