Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Deli Televizija MMC Radio Kazalo

Skrivnost gozda mrtvih

Navdih za nadaljevanko so bili resnični dogodki, ki so se zgodili poleti 1989 in zaradi katerih je Thomas Bethge več kot trideset let iskal resnico.
Dogajanje je postavljeno v izmišljeno spodnjesaško mesto Weesenburg. V šestih tednih se zgodita dva dvojna umora, poleg tega brez sledi izgine Barbara Neder, sestra vodje hamburške policije Thomasa Bethgeja in žena bogatega tiskarja Roberta Nederja. Barbara ima težave z alkoholom, Robert živi v drugi hiši s prijateljico, hči Theresa pa za mamino izginotje sumi očeta. Obsežna preiskava umorov in izginotja je težka naloga za policijo, ki dopušča možnost, da je na delu serijski morilec, čeprav vseh dogodkov sprva ne povezuje. V težkem položaju se znajde Thomas Bethge, ki nima pristojnosti preiskovanja zunaj Hamburga, a kljub temu ne more stati križem rok. Njegova zaveznica je mlada in neizkušena Anne Bach, ki je službo pri weesenburški policiji nastopila prav na dan dvojnega umora.

DAS GEHEIMNIS DES TOTENWALDES / Dark Woods / Nemčija / 2020
scenarij: Stefan Kolditz
režija: Sven Bohse
v glavnih vlogah: Matthias Brandt, Nicolas Ofczarek, Karoline Schuch, August Wittgenstein, Hanno Koffler, Silke Bodenbender, Jenny Schily, Andreas Lust

Zadnje oddaje

Nazaj
Naprej
Več
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov