Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Cast Moj RTV Televizija MMC Radio Kazalo

Kukavici

Pred šestimi leti sta Tereza in Martin Kadlec postala starša sinu Jakubu. Družinica, ki živi v Pragi, se v sodobnem okolju dobro počuti in starša službene obveznosti usklajujeta s skrbjo za sina. Istočasno se je Olgi in Karlu Holcu rodil četrti otrok, sin Tomaš. Družina Holec živi v manjšem kraju blizu Prage, kjer vsakdanjik poteka precej drugače kot v prestolnici. Pri rutinskem zdravniškem pregledu se izkaže, da Jakub in Tomaš nista biološka otroka svojih staršev. Martin najprej pomisli, da ga je Tereza prevarala, Tomašev zdravnik posumi, da sta otroka posvojila in tega nikoli povedala. Starši so presenečeni in pretreseni, saj se izkaže, da sta bila dečka ob rojstvu zamenjana.
Ali v takih primerih obstaja dobra in pravična rešitev? In če, katera bi bila najboljša? Je krvna vez močnejša od ljubezni?

KUKAČKY / The Swap / Češka republika / 2021 / NST
scenarij: Jan Coufal
režija: Biser A. Arichtev
v glavnih vlogah: Viktor Sekanina, Marek Adamczyk, Marta Dancingerová, Jiří Štrébl, Veronika Freimanová, Luboš Veselý, Antonín Mašek, Petr Kostka, Libuše Švormová, Theo Schaefer, David Novotný, Marek Frňka, Sabina Remundová, Darija Pavlovičová, Denisa Barešová, Michal Isteník

Zadnje oddaje

Nazaj
Naprej
Več
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov