Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Deli Televizija MMC Radio Kazalo

Fortuna

V globinah Atlantika, še najbližje južni obali Španije, Frank Wild (igra ga Stanley Tucci), strasten in premožen iskalec podvodnih zakladov, odkrije potopljeno ladjo, ki je prevažala tovor, katerega vrednost ocenijo na 500 milijonov dolarjev. Ko Wild objavi najdbo ogromne količine zlatih in srebrnih kovancev, se začne bitka, komu bogastvo pripada. Pri španskem ministrstvu za kulturo predvidevajo, da so odkrili svojo davno potopljeno ladjo La Fortuna. Nalogo, da to preveri, dobi Álex Ventura, novinec na ministrstvu. Pridružita se mu energična in brezkompromisna Lucía Vallarta, strokovnjakinja za pomorsko dediščino, in Jonas Pierce, izkušeni odvetnik za pomorsko pravo, ki Wilda dobro pozna. Zapletov in bitke s časom ne manjka, predvsem za mladega in neizkušenega Álexa pa je dogajanje izjemna življenjska izkušnja.

Nadaljevanko je režiral oskarjevec Alejandro Amenábar. Posneta je po španskem stripu, ki ohlapno izhaja iz resničnih dogodkov. Leta 1804 je britanska mornarica namreč potopila špansko ladjo, ki je prevažala osupljivo bogastvo. Leta 2007 jo je odkrilo ameriško podjetje, specializirano za iskanje podvodnih zakladov. Najdba je sprožila mednarodno sodno bitko glede lastništva.

LA FORTUNA / Španija, ZDA / 2021
Scenarij: Alejandro Amenábar, Alejandro Hernández
Režija: Alejandro Amenábar
V glavnih vlogah: Stanley Tucci, Álvaro Mel, Ana Polvorosa, T'nia Miller, Clarke Peters, Karra Elejalde, Manolo Solo, Pedro Casablanc, Blanca Portillo, Pilar Berges, Lelé Guillén

Zadnje oddaje

Nazaj
Naprej
Več
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov