Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Vigil

Pod napeto in dinamično serijo so se podpisali snovalci uspešnic, kot so: The Crown, Black Mirror, Broadchurch, Liar, Bodyguard, Shetland, Line of Duty, dopolnjuje pa jo tudi odlična igralska zasedba (Suranne Jones, Rose Leslie, Shaun Evans in drugi).

V škotskem morju v nenavadnih okoliščinah potone ribiška ladja. Istočasno britanska kraljeva jedrska podmornica Vigil zazna nenavadne zvoke. Član posadke Craig Burke je sumničav in kmalu ga najdejo mrtvega. Poveljstvo podmornice sporoči, da je umrl zaradi prevelikega odmerka heroina, a njegovo dekle tega ne verjame. Ker se je incident zgodil v britanskih teritorialnih vodah, preiskavo vodi britanska policija. Na podmornico pošljejo kriminalistko Amy Silva, ki ugotovi, da je bil član posadke umorjen. Medtem njena kolegica in tesna prijateljica Kirsten Longacre dogodek preiskuje na kopnem in posumi, da so dogodki na podmornici nekako povezani s potopljeno ribiško ladjo. O tem obvesti Amy, a obe preiskovalki pri svojem delu naletita na številne ovire.

VIGIL / Vel. Britanija / 2021
Scenarij: Tom Edge
Režija: James Strong
V glavnih vlogah: Surrane Jones, Rose Leslie, Shaun Evans, Gary Lewis, Paterson Joseph, Martin Comston, Adam James, Connor Swindells, Anjli Mohindra

Zadnje oddaje

Nazaj
Naprej
Več
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov