Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Deli Televizija MMC Radio Kazalo

Simon • oddaje

Simon Trema

21.09.2021

Simon in njegovi prijatelji nastopajo v šolski predstavi. Simon in Matevž igrata vlogo dreves, Lija je preoblečena v miško in Ferdinand je slon. Otroci so vznemirjeni. Predstava se začenja in Simon se zave, da je dvorana polna občinstva, vsi starši so med gledalci. Loti se ga trema. A ni edini. Matevž je ves trd od strahu. Ampak v slogi je moč, skupaj premagata tremo in predstava doživi velikanski uspeh.

Simon Taborjenje, risanka

20.09.2021

Simonova družina se odpravlja na taborjenje. Imenitno! Obeta se jim nepozabno doživetje! Simon in Gašper nabereta drva za žar, in ko zadišijo slastne hrenovke, mimo steče žival. Nihče je ne prepozna. Lahko bi bila veverica ali pa … rakun? Premaga jih radovednost in odpravijo se na sprehod do ribnika. Srečajo žabo, obkrožajo jih kresnice, v skrivališču ob ribniku pa zagledajo vse gozdne živali, ki so si prišle pogasit žejo. Čarobno!

Simon Supermojster

19.09.2021

Vetrovno je. Simon in Ferdinand poskušata spuščati zmaja. Ferdinandu podvig uspe, Simonu pa ne. Še huje je, ko tudi mojstru Gašperju zmaj poleti visoko proti nebu. Simon je osupel in hoče oditi domov. A se premisli, ko vidi, da je bratec v nevarnosti. Zmaj ga odnaša s seboj. Zapodi se za Gašperjem. Reševalna akcija uspe. Res si junak, superzmajar Simon!

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov