Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Tuje serije • oddaje

Tuje serije Iz pozabe (III.), britanska nadaljevanka, 1/6

Pri obnavljanju prometne ceste delavci naletijo na okostje. Gre za 16-letno Hayley Reed, ki je bila pogrešana od 31. 12. 1999. Cassie in Sunny se lotita zahtevne preiskave in imata štiri osumljence, ki so ob vstopu v leto 2000 najeli hišo, ki jo je pospravljala Hayley. To so: Chris Lowe, nekoč uspešen poslovnež, danes pa ima bipolarno motnjo in živi v kombiju, James Hollis, televizijski voditelj, ki ima težave z bivšo ženo in sinom, goljufivi Peter Carr in Tim Finch, zdravnik, ki ga je dementna pacientka obtožila verbalnega napada. Za Cassie je to najzahtevnejši primer, poleg tega pa ima težave tudi doma, saj oče postaja dementen, sin odide v Ameriko, ona pa prekine še svežo zvezo z detektivom. 1. del: Det. Stuart pokličejo na kraj zločina ob avtocesti, kjer delavci najdejo okostje. Policijska patologinja ji pove, da bo lahko določila starost okostja v laboratoriju, lahko pa gre tudi za novejše kosti. Kmalu ugotovi, da gre za dekle, Cassie in Sunny pa se lotita preiskave, da bi odkrila, kdo je. Pri tem jima je v pomoč nekaj, kar je patologinja našla na kosti. scenarij: Chris Lang režija: Andy Wilson v glavnih vlogah: Nicola Walker, Sanjeev Bhaskar, James Fleet, Alex Jennings, Kevin Mcnally, Neil Morrissey, Peter Egan, Jordan Long, Carolina Main, Lewis Reeves

02.12.2020

Tuje serije Kdo laže? (I.), britanska nadaljevanka, 3/6

Laura prespi pri sestri, a sklene, da se bo vrnila v svoje stanovanje. Živeti mora naprej… Še vedno ne najde izgubljenega uhana. Človek iz njene preteklosti, ki ga je že nekoč obtožila posilstva, policiji pove svojo plat zgodbe. Mu lahko zaupajo? V tem primeru bo Andrew Earlham, obdolžen posilstva, oproščen. Laura pa bo znova zdrknila v brezno tesnobe.

01.12.2020

Tuje serije Z druge strani Atlantika, koprodukcijska nadaljevanka, 3/8

Marta z otroki srečno prispe v New York. V prvih dneh ji je v oporo predsednik Roosevelt, ki do nje razvije romantična čustva. Marta po napadu na London ostane v Beli hiši in si pozneje poišče dom v zvezni državi Washington. Olaf v Angliji obupan spremlja, kako se Norvežani podrejajo Angležem. Močno si želi, da bi Norvežanom uspelo vzpostaviti vojaško oporišče v Kanadi, zato Marto spodbuja, naj neguje odnose s predsednikom, saj si obeta koristi od njegove podpore.

29.11.2020

Tuje serije GR5: v divjino, belgijska nadaljevanka, 4/8

Popotniki nadaljujejo pot po Franciji. Piet ugotovi, da se je Bart, Ylenin mož, ki jih spremlja z avtodomom, sestal z Liso v Franciji, tik preden je izginila. Asimu so na sledi njegovi nekdanji tovariši.

28.11.2020

Tuje serije Najglasnejši glas, ameriška nadaljevanka, 7/7

Napoči trenutek, ko se Rupertova sinova lahko spravita na Rogerja in zmagata. Doslej ga je namreč oče Rupert, kljub vsem nečednostim, močno podpiral, saj mu je prinašal veliko denarja. Zaradi javnih obtožb Carlsonove pa se pokaže priložnost, da Rogerja končno odrežejo z vrha Fox Newsa. Obtožnica raste, ženske prekinjajo svoj molk in spisek nadlegovanih žensk narašča, hkrati z Rogerjevo paranojo. A ni pomoči, Rogerjevi dnevi pri Foxu so šteti, žena Beth pa končno spregleda.

25.11.2020

Tuje serije Z druge strani Atlantika, koprodukcijska nadaljevanka, 2/8

Marta z otroki prispe v poletno rezidenco svojega strica, švedskega kralja. Nevtralna Švedska se močno podreja Nemčiji in kralj se zaradi Martinega prihoda znajde v škripcih. Olaf je močno razočaran, saj njegov oče meni, da ne bi smel tvegati življenja v bojih, temveč kot prestolonaslednik zgolj spremljati kralja. Ker Nemci hitro napredujejo, norveški kralj in vlada pobegneta v Veliko Britanijo. Marta se jim ne more pridružiti. Ko jo hoče švedski kralj prisiliti, da bi se vrnila na Norveško in tam zavladala s svojim sinom, se ob pomoči Američanov skrivaj vkrca na ladjo za Ameriko.

22.11.2020

Tuje serije GR5: v divjino, belgijska nadaljevanka, 3/8

Asimov nenadejani prihod razdeli popotnike. V gostišču v Ardenih odkrijejo, da je Lisa prav tam odkrila, da je imel njen oče razmerje s sodelavko. Zoë spozna nemškega pohodnika in se odloči, da ne bo več nadaljevala poti. Toda vse se spremeni, ko odkrije novo sled za Liso.

21.11.2020

Tuje serije Najglasnejši glas, ameriška nadaljevanka, 6/7

Rogerja teži vrsta bolezni, zato je vse bolj slaboten in slabovoljen. Posebej ga moti impotenca. Pri Fox Newsu vse več veljave dobivata Murdochova sinova, Roger pa sklene podpreti Donalda Trumpa in njegovo predsedniško kandidaturo. Grecthen Carlson, ki je leta skrivaj snemala Ailesovo zlorabljanje, se odloči, da ga bo tožila zasebno. Končno se začne odvijati klobčič okoli mogočnikove prave narave, žena Elizabeth pa ga še kar naprej podpira – kot Roger zavzeto podpira Donalda Trumpa, ki je na poti na oblast.

18.11.2020

Tuje serije GR5: v divjino, belgijska nadaljevanka, 2/8

Prijatelji odrinejo na zahtevno pot. Za njimi se poda tudi Piet. Kaj kmalu se izkaže, da ima vsak svoje skrite razloge za to. Stvari se zapletejo, ko se jim želi pridružiti še Lisin bivši fant, nekdanji džihadist.

14.11.2020

Tuje serije Najglasnejši glas, ameriška nadaljevanka, 5/7

Tik pred Obamovo ponovno izvolitvijo se odnos med Rogerjem in Gretchen močno poslabša. Roger je užaljen, ker se voditeljica in nekdanja misica ne zanima zanj, zato poskrbi, da so ji vrata na druge TV-mreže zaprta. Ponižuje jo in ji ponudi lastno oddajo v nezanimivem popoldanskem času. Gretchen naposled prekipi, zato posname njegove neprimerne pripombe. Rogerju za petami je tudi Gabe Sherman, ki bi rad napisal knjigo o njem, a Roger ve, da bi tako izbrskal marsikaj. Tudi njegovemu varovancu Joeju postaja jasno, s kom ima opraviti. Roger se z mastnima odpravninama znebi zmedene Laurie Luhn in sodelavca Briana ter poskrbi, da se začne Donald Trump resno zanimati za predsedniško nominacijo.

11.11.2020

Tuje serije Med nami, norveška nadaljevanka, 8/8

Merete praznuje 40. rojstni dan. Rešila je podjetje in se znova zbližala z Joachimom. Zdi se, da je končno spet na pravi poti. Vse dokler ji Joachim ne prizna, da jo je prevaral. Kasper medtem spozna, da ne more živeti brez Nanne. Privoli v umetno oploditev in Nanno pospremi na kliniko. Nanna izve za veselo novico, ki je v resnici prav bridka, saj bi zaradi nje lahko izgubila vse, ki jih ima rada.

08.11.2020

Tuje serije GR5: v divjino, belgijska nadaljevanka, 1/8

GR5 je znana pohodniška gorska pot, ki se začne na Nizozemskem, prečka Belgijo in Luksemburg, nato vodi od severa do juga Francije in je dolga kar 2290 kilometrov. Najbolj znan in priljubljen del poti je od francoskih Alp do Ženevskega jezera. Lisa se je 1. junija 2014 odpravila na nekaj več kot 2000 kilometrov dolgo pot od Rotterdama do Nice, poznano kot GR5. Načrtovala je, da jo bo prehodila v 130 dneh. 25. avgusta je Lisina mama zaskrbljena poklicala policijo, ker se hči že en teden ni oglasila. Od takrat se je za njo izgubila vsaka sled. Tri leta kasneje policija v Ženevi pri nekem brezdomcu najde Lisin nahrbtnik, v katerem je bil njen dnevnik. Nekateri zapisi nakazujejo na njeno tesnobo, kar podkrepi domnevo o samomoru. A prijatelji dvomijo. Na spominski slovesnosti se srečajo Lisini prijatelji: živahna Zoë, Michiel, ki snema dokumentarne filme, ter Ylena, ki je zaradi bolezni izgubila sluh. Michiel predlaga, da bi šli v spomin na Liso po poti GR5 in o njej posneli film. Pridruži se jim tudi Lisin oče Piet, kar ujezi Michiela, kasneje pa še Asim, prijatelj, ki ga že dolgo niso videli. Pot, ki naj bi bila spominska gesta, se sprevrže v medsebojno obračunavanje in iskanje resnice. Jo bodo našli? 1. del: Lisa, ki se je odpravila po evropski transverzali GR5, v nepojasnjenih okoliščinah izgine. Čez pet let se po njenih stopinjah odpravijo njeni prijatelji Zoë, Michiel in Ylenia. Nepričakovano se jim pridruži še Lisin oče Piet. scenarij: Gert Goovaerts, Lynnsey Peeters režija: Jan Matthys v glavnih vlogah: Boris Severen, Violet Braeckman, Lucas Vanden Eynde, Viv Van Dingenen, Said Boumazoughe, Lauren Callebaut, Indra Cauwells

07.11.2020

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov