Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Cast Moj RTV Televizija MMC Radio Kazalo

Arhiv

Infodrom Okolje

9. 6. 2023

Tokratni poletni Infodrom posvečamo okolju. Razložili bomo, zakaj mu hitra moda ni naklonjena, zakaj se je v zadnjih tridesetih letih temperatura v Evropi zviševala kar dvakrat hitreje od svetovnega povprečja in kako je, ko imaš doma poplavo zaradi narasle reke. Predstavili bomo nekaj nasvetov, kako lahko tudi sami pripomoremo k lepšemu okolju, ter se sprehodili po razstavi V vrtincu sprememb.

Dimitri Ladijev zaklad

9. 6. 2023

Pili Dimitriju in Oku zaupa skrivnost: Ladi v svoji palači skriva zaklad. Seveda se vsi trije odpravijo k Ladiju, čeprav jih je strah. Radi bi namreč našli zaklad. Med potjo srečajo Habibi in ji zaupajo skrivnost.

Val Tolpa izrojenih golobov

8. 6. 2023

Val zamuja v šolo. Zato si izmisli zgodbico o napadu tolpe izrojenih golobov. Timotej mora lagati skupaj z njim.

Firbcologi TRUBAR: Kako so tiskali včasih?

17. 11. 2012

Firbcologi najdejo odgovore na vsa vprašanja! V imenu vseh radovednih otrok opazujejo, sprašujejo, preizkušajo in komentirajo vse, kar jih zanima v svetu, ki nas obdaja. Najdeš nas tudi na Tik toku https://www.tiktok.com/@cist_hudo

Knjižni molj Osupljiva dejstva

8. 6. 2023

Pok in Pak se poglobita v knjigo, v kateri so zbrana vsa mogoča osupljiva dejstva o svetu, ki nas obdaja. V njej srečata modrega sovaka, ki ima glavo tako polno podatkov, da mu na lepem vsi spuhtijo iz nje …

Kumijine živalske zgodbice Nosorog

8. 6. 2023

Pozdravljen, nosorog! Si velika in zelo težka žival. Najbolj znan si po rogovih na koncu nosu. Živiš v savanah in grmičastih gozdovih. Rad se zadržuješ blizu vode, saj je popiješ zelo veliko. Še raje se valjaš v blatu, ki te varuje pred močnimi sončnimi žarki.

Superjelen Jani Jani proti slonom

7. 6. 2023

Rudi spet polomi kip župana Marcela. Mravljinčar Frane naredi novega, tokrat iz neuničljive gume. Župan je navdušen, kipi pa neobvladljivi, po mestu se odbijajo kot poskočne žoge.

Smrtonosni plenilci Huda orožja

6. 6. 2023

V tej oddaji bomo iskali najnevarnejša orožja v živalskem svetu: najhitrejše čekane in žival, katere tišina je smrtno nevarna. Preizkušali bomo tudi najnevarnejše lovke, ki pripadajo orjaškemu lignju. Čeprav imajo vsi glavonožci lovke s priseski, ima ta ligenj v njih skrito še posebno nevarno orožje.

Bacek Jon Ptičje strašilo

4. 6. 2023

Kmet naloži psu Bitzerju, naj se znebi zoprnega vrana. Jon se spomni domiselne preobleke, da bi prelisičil vsiljivca. Njegov načrt se izjalovi, ko ga osumijo, da je ponoreli kurji tat, ki krade na kmetiji.

Špasni učitelj Sanje, 8/24

4. 6. 2023

Hasna je povabila sošolke na zabavo v pižamah. Rachida njeno vabilo odkloni in se izgovori, da bo konec tedna prespala pri babici. Resnica pa je drugačna. Rachido pogosto tlači mora in boji se, kaj bo, če ob njej ne bo mamice, da bi jo potolažila. Mister Twister II./ Nizozemska / 2020 v glavnih vlogah: Sanne Wallis de Vries, Leendert de Ridder

Val Pravi trenutek

4. 6. 2023

Val se poteguje za nagrado na fotografskem natečaju. Ujeti mora pravi trenutek. Prijatelje prosi, da mu pozirajo.

Mulčki Pozor, hud pes

4. 6. 2023

Snoopy je lahko zelo hud kuža. Zlahka se prelevi v strašnega jastreba, ki na drevesu preži na žrtve. Tudi neviden se lahko naredi, če hoče. Po drugi strani pa se neznansko boji vampirjev.

Mumindol Zbogom, Smrkljica

4. 6. 2023

Mumintrol se odloči, da se bo postavil na lastne noge. S Smrkljico se vselita v nov domek. Pa se bo res lahko odrekel udobju in opori, ki mu ju zagotavljata Muminmama in Muminočka?

Bacek Jon Kip

4. 6. 2023

Kmet se začne ukvarjati s kiparstvom. Nehote spusti ogromen kos kamna na Timijevega medvedka. Jon in čreda morajo dvigniti težko skalo, da bi prišli do dragocene igračke.

Superjelen Jani Jani v soju žarometov

4. 6. 2023

Jani postane superjunak tedna. Brigita v časopisu objavi novico in povzroči pravo občudovalsko vročico. Jani, ki za nagrado še ne ve, se čudi, zakaj se njegovi prijatelji nenavadno obnašajo.

Pujsa Pepa Nagajiva želva

4. 6. 2023

Želva Živa, domača ljubljenka veterinarke Prašičkove je spet obtičala na drevesu. Kdo jo bo rešil?

Knjižni molj Ravnotežje

4. 6. 2023

Pak bi rad znal rolkati, a mu lovljenje ravnotežja dela preglavice. S Pokom se odpravita v cirkus, kjer ju pričaka akrobatka. Ta se zaradi nesreče, ki jo je doživela, boji višine. Njune prigode v cirkusu pomagajo odgnati njen strah.

V Goščavi Dobrodošlica

4. 6. 2023

Jutro po Friderikovi nesreči Kasija in Konrad v brlogu odkrijeta tri male polžke. Kako so se mali polžki znašli tu in čigavi so? Kasija pogreša Friderika, zato težko sprejme tri nove prišleke. Dokler ne ugotovi, kako zelo jo potrebujejo.

Slastni medvedji recepti Češnjeva pita

4. 6. 2023

Medo in Miša sta za vas pripravila svoje slastne recepte.

Slastne medvedje zgodbe Nepričakovani gost

4. 6. 2023

Medo in Miša želita speči torto. Odpravita se v klet po češnjev kompot. Ko prižgeta luč, nad njima poleti netopir in ju prestraši. Netopir prosi medveda, da bi spal v njuni kleti. Medvedoma se zdi sumljiv, a mu vseeno dovolita, da prespi pri njima, za vsak primer pa zakleneta klet. V kuhinji ju prestraši molj, ki zleti iz omarice. Kmalu ugotovita, da je njuna hiša polna moljev, ki žrejo njune zaloge hrane. Medo in Miša se trudita molje pregnati, a jima to uspe šele, ko odpreta kletna vrata in spustita netopirja. Ta s slastjo poje vse molje. Medveda ugotovita, da sta netopirja prehitro sodila in da se jima ni treba bati bitja, ki je drugačno od njiju.

Stran 1 od 556
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov