Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Otroci - Arhiv

Kapitan Sabljezobi, vladar sedmih morij Sabljezobov lonec, norveška otroška nadaljevanka, 4/26

13. 6. 2021

Vrankina starša odplujeta nakupit začimbe in pozabita, da bi morala vsak dan kuhati za Sabljezobega. Vranka in Pikec se trudita pohladiti Sabljezobov srd, toda kuhanje jima ne gre od rok. Še dobro, da jima pomaga gospodična Rozi, ki pa zaradi srčnih ran tudi ni preveč zbrana za ognjiščem.

Kapitan Sabljezobi, vladar sedmih morij Poulična muzikanta, norveška otroška nadaljevanka, 3/26

13. 6. 2021

Pikec bi rad z gusarji na plenilski pohod, toda še prej mora dokazati, da Sabljezobemu lahko prinese zlato. Najprej poskusi prodati nekaj Dolgoprstovih starih stvari, nato pa sprevidi, da bo več zaslužil, če se preobleče v Sabljezobega in zaigra na mandolino. Pa bo oponašanje vladarja sedmih morij res pravi način?

Kapitan Sabljezobi, vladar sedmih morij Stava, norveška otroška nadaljevanka, 2/26

11. 6. 2021

Pikec Vranki razkaže domače pristanišče in prav kmalu se zapleteta v prepir z Jonom Skazo. Vranka mu zabrusi, da bo Sabljezobi še pred nočjo pohvalil Pikca, in stava je sklenjena. Sprva je Pikec obupan, nato pa najde dragotino, ki jo je Sabljezobi izgubil.

Kapitan Sabljezobi, vladar sedmih morij Slepi potniki, norveška otroška nadaljevanka, 1/26

11. 6. 2021

Ko gusarji v pristanišču raztovarjajo ladjo, Pikec opazi slepo potnico, deklico Vranko iz Indije. V sodih na ladji so še njeni starši. Kapitan Sabljezobi se hoče najprej vseh treh znebiti, nato pa jim vendarle da priložnost, da si rešijo življenje. Če mu bodo skuhali tako okusno jed, da se bo oblizoval, bodo lahko ostali.

Infodrom Poletje 2021 - Portreti

4. 6. 2021

V prvi oddaji Poletnega Infodroma so najprej na vrsti Infodromovci. Tudi v letošnji sezoni smo se namreč družili s številnimi zanimivimi med njimi. V tokratni oddaji ponovno lahko vidite odlično likovnico Nayo, novinarko Ajdo ter Lovra in Laro, ki imata doma veliko živali, Viacheslav pa vnovič predstavilja poseben spletni prostor, ki ga je sprogramiral sam. Kako vzgojiti bučo velikanko, povesta Filip in Lovro.

Infodrom Vitez Gregor

31. 5. 2021

Gregor nam je razložil, zakaj ima rad srednji vek in viteze ter v svoji sobi izdeluje loke in oklepe.

Infodrom Nova voditelja oddaje Male sive celice sta ...

28. 5. 2021

Nova voditelja oddaje Male sive celice sta ...

Infodrom Otroška poročevalka Uma in Lepa afna

28. 5. 2021

Otroška poročevalka Uma se je pogovarjala z Lepo afno.

Infodrom Infogrom o bralni znački

28. 5. 2021

V Infogromu so nam učenci iz Osnovne šole Franceta Prešerna Ribnica povedali, zakaj radi sodelujejo pri tekmovanju za bralno značko.

Infodrom Koronavaleta

28. 5. 2021

Zanimalo nas je, kako se učenci iz Osnovne šole Primoža Trubarja Laško pripravljajo na valeto.

Male sive celice Predstavitev novih voditeljev in najboljše iz letošnje sezone

29. 5. 2021

V posebni zaključni oddaji sezone 2020/2021 smo poskrbeli za presenečenja in obilo zabave, marsikoga pa tudi ganili, skoraj do solz. Vas zanima, kdo bo vodil novo sezono in kako Nik Škrlec, ki je oddajo vodil 5 let, preda svoje sedlo ter kaj imajo z oddajo opraviti jajčevci in rumenjaki, potem ne zamudite Malih sivih celic. Da je mera smeha in čustev res zvrhana, poskrbijo tudi tekmovalci in navijači tretje uvrščenih šol OŠ Poljane Ljubljana in OŠ Frana Roša Celje, vratolomni podvigi v labirintu, spoznavanju dejstev o novih voditeljih, oblaki v steklenici in najzanimivejši odlomki sezone ter Nikovega vodenja. Obiščemo tudi zmagovalno OŠ Križe in spoznamo novo rubriko prihodnje sezone. Kdo je spretnejši pri zlaganju lončkov, pa v 32. oddaji. Kviz Male sive celice preverja znanje in veščine sedmošolcev, osmošolcev in devetošolcev. Dvaintrideset tekmovalnih šol iz osmih različnih regij Slovenije se preizkusi v znanju matematike, logike, poznavanju kulturne dediščine, športa, družbe, astronomije, kemije, biologije, tehnike, gospodinjstva, zgodovine, geografije, človeškega telesa in glasbe.

Male sive celice Nik, čas je, da se poslovimo!

29. 5. 2021

Nik je velik ljubitelj rekordov. Verjamemo, da bo v prihodnosti ujel še kakšnega, kaj si pa o sodelovanju z njim, zdaj, ko odhaja, mislimo tekmovalci in sodelavci?

Male sive celice Možganski labirnit: uvajanje novih voditeljev

29. 5. 2021

Ker vedno pravite, da je Možganski labirint kralj naših iger, je prav, da se v njem na poseben način preizkusita tudi Rok in Juš. Pri tem pa jima bodo pomagali navijači. Juš in Rok imata nalogo, da v eni minuti iz labirinta zmečeta kar največ kroglic. Njuni navijači so že pripravljeni zunaj labirinta, kjer bodo lovili žogice in jih nosili na tehtnico. Zmaga tista ekipa, ki bo prinesla več žogic.

Male sive celice Spoznaj novo rubriko! #HitriLončki

29. 5. 2021

V prihodnji sezoni uvajamo novo rubriko HITRI LONČKI, v tujini bolje poznano kot SPEED STACK. Gre za zlaganje plastičnih lončkov po določenih pravilih v čim krajšem možnem času. V tej rubriki bodo lahko sodelovali novi tekmovalci, v starosti od 10 do 14 let. Šole izberite ekipo s tremi člani, ki se bodo potem skupinsko podali v to hitrostno bitko med slovenskimi šolami. Da si boste lažje predstavljali, kako tekmovanje #HitriLončki poteka, bo prvo tekmovanje potekalo med našimi tremi voditelji, poglejmo!

Male sive celice Kaj vse je doletelo Nika?

29. 5. 2021

Kot pravi Nik: "Garanje, garanje, garanje, ampak zelo zabavno garanje ..."!

Male sive celice Uvod v eksperimente

29. 5. 2021

Ker je Jasni v pretekli sezoni pri eksperimentih kar nekajkrat pomagal tudi Nik, se ji je zdelo fino, da tokrat k eksperimentiranju povabi še Roka in Juša. Kako sta se odrezala?

Male sive celice Kaj smo počeli v sezoni 2020/21?

29. 5. 2021

Preden s polno paro odrinemo novi sezoni naproti, poglejmo, kako smo se imeli letos!

Male sive celice Nik čaka svojo zamenjavo ...

29. 5. 2021

Nik čaka svojo zamenjavo - bosta nova voditelja točna?

Male sive celice Kdo je poleg tekmovalcev in mentorjev nepogrešljiv?

29. 5. 2021

Navijači so pomemben del naše oddaje! A kdo je zdaj voditelj?

Male sive celice Spoznajmo finaliste - OŠ Križe!

29. 5. 2021

Potepali smo se po OŠ Križe, kjer so nas sprejeli Katarina, Zala in Aljaž. Pridružite se nam!

Stran 1 od 434
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov