Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Cast Moj RTV Televizija MMC Radio Kazalo

Arhiv

Dimitri Skrivnostni Kimbu

26. 1. 2023

Mladiči se na igrišču igrajo skrivalnice. Tokrat Dimitri šteje in lovi. Tako spozna Kimbuja. Kimbu je podzemna svinja, vendar se predstavi kot cevozobec. Pili in Oku predlaga, da bi se igrali z njim.

Knjižni molj Kopači vseh vrst

26. 1. 2023

Pok in Pak se znajdeta na gradbišču, kjer velika stroja zasmehujeta manjšega. Toda ko je treba pokazati, kaj kdo zna in kolikšno srce ima, se izkaže, kdo je iz pravega testa.

Val Nedobrodošla pomoč

25. 1. 2023

Val se odloči, da bo pomagal staršem pri kuhinjskih opravilih. Loti se umazanega perila, a na žalost uniči mamino najljubšo obleko.

Mulčki Dajmo, no, Charlie Brown!

25. 1. 2023

Charlie Brown bi srčno rad govoril z malo rdečelasko, a je preveč sramežljiv in neodločen. Lucy je pravo nasprotje. Svojemu bratu tudi tokrat da nasvet. Pove mu, da je njegova težava matematična.

Superjelen Jani Jani se počuti odveč

25. 1. 2023

Jani Bernardu tre lešnike in skrbi, da Rudi ne zaide v težave. Župan Bernardu podari cel kup kikirikijev in postavi znake za prepoved. Težave so rešene! Jani se nenadoma počuti odveč …

Vila Mila Nič več palca

24. 1. 2023

Vsi se norčujejo iz Neže, ker še vedno sesa palec, Neža pa ve, da vse naredi bolje, kadar ga sesa. Vila Mila bi ji rada pomagala, da bi se tega odvadila, obenem pa vse opravila dobro. Za pomoč Neža poprosi tudi svojega brata in sestro, Mila pa jo vzpodbuja, da vztraja, dokler se ji ne posreči.

Zvit in Zaja Zmagovalec

24. 1. 2023

V gozdu bo plavalno tekmovanje in Vid se takoj prijavi. Ne zna še plavati in takoj se začne učiti. Ko izve, da bo njegov nasprotnik samozavestni Bor, mu poide pogum in hoče odstopiti. A Bor pravi, da so pravila jasna. Kdor se prijavi, mora tekmovati. Tako je tudi prav, saj Vid v vodi prekosi samega sebe.

Hej, hej, Šapice! Zaustavljanje žoge

23. 1. 2023

Kužki igrajo proti ekipi pujskov, ki si vedno lasti žogo. Zelo pomembno je, da žogo zaustavijo in jo obdržijo v posesti. Kako, jim bo pokazala Rozi, če bo le nehala kolcati.

Pujsa Pepa Števila

23. 1. 2023

Pepa in njeni prijatelji se na igralni urici gospe Gazele skozi igro učijo šteti.

Pujsa Pepa Ribica Zlatka

23. 1. 2023

Ribica Zlatka je žalostna in noče jesti, zato jo Pepa, Jure in mami Pujsa z avtobusom odpeljejo k zdravnici Prašičkovi, veterinarki.

Bacek Jon Poredni Jon

22. 1. 2023

K Jonu pride stari prijatelj. Medtem ko je na stranišču, Jon pazi na njegovo zanimivo novo napravico. Se bo Jon uprl želji, da jo preizkusi? Seveda ne!

Mulčki Očarljiva prijateljica

22. 1. 2023

Linus prisede k deklici, ki sedi na klopi. Radovednica mu postavlja nenavadna vprašanja in ga spravi ob živce. Dva meseca je starejši od nje, pa mu reče gospod! Linus prosi prijatelja Charlieja za nasvet.

Mumindol Mumindol: Poslednji zmaj, risana nadaljevanka

22. 1. 2023

Mumintrolovo radostno vznemirjenje ob vrnitvi najboljšega prijatelja Njuhca v Dol je pred hudo preizkušnjo, ko se mora sprijazniti s tem, da ima njegov novi hišni ljubljenček zmajček raje Njuhca kot njega. Ko Mumintrol zmajčka končno osvobodi, spozna, da že ima najbolj izjemnega prijatelja, kar si jih lahko želi.

Bacek Jon Plesat pa ne!

22. 1. 2023

Kmet bi se rad naučil plesati in mačkon je njegov soplesalec. Trušč, ki ga povzročata, gre ovcam zelo na živce. Jon se odloči, da ju mora ustaviti.

Kuhar Štef Obupna pričeska

22. 1. 2023

Mama Polenta bi šla rada na podelitev nagrad za najboljšega trgovca leta, a si mora prej urediti še pričesko. Vsi ji pomagajo z nasveti, a njeni lasje so videti vse huje, podelitev nagrad pa je vse bližje …

Pujsa Pepa Žvižganje

22. 1. 2023

Pepa se poskuša naučiti žvižgati. Ugotovila je namreč, da vsi znajo žvižgati, le ona ne.

Niki Vrum Mega zaviti skok

22. 1. 2023

Niki za šolsko predstavo pripravlja zapleten skok, toda pred predstavo ga pograbi panika in odloči se, da bo goljufal. Na srečo mu ob strani stojijo prijatelji.

Zvit in Zaja Kosilo

22. 1. 2023

Repka povabi Vida na izbrano kosilo s slastnimi prigrizki in kumarično vodo. Tudi Vid sklene, da jo bo pogostil, nato pa ga začne skrbeti. Bo znal pripraviti kosilo za tako damo? Na pomoč mu priskoči Zaja. Posodi mu srebrni pribor in pripravi prigrizke. Prvo brž privabi dolgoprstega Blaža, druga pa požrešnega Zvita. Repka tako sede za prazno mizo, a se pri kosilu prvič od srca nasmeji.

Luka in Lučka Kost

22. 1. 2023

Tobi je na vrtu izbrskal kost. Luka in Lučka verjameta, da je to največja kost vseh časov. Zamislita si, da sta arheologa, ki izkopavata fosile. V namišljeni deželi ju preseneti orjaški napadalni dinozaver. Otroka bežita.

Knjižni molj Brodolomec

22. 1. 2023

Prijatelja Pok in Pak s knjigo odpotujeta na samotni otok. Tam prebiva brodolomec Bruno, ki se je na otoku znašel po brodolomu pred mnogimi leti. Najbolj od vsega si želi, da bi imel s kom igrati kriket.

Stran 1 od 13
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov