Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Cast Moj RTV Televizija MMC Radio Kazalo

Arhiv

Ribič Pepe Rešimo ptička

20. 5. 2023

Gašper in Mila sta našla ptičje gnezdo s prepeličjim jajčkom. Kaj naj z njim? Odgovor pozna Ribič Pepe.

Med staro šaro Pesništvo in pripovedništvo

2. 5. 2023

Bosta Zoja in Viki našla pravo rimo na besedo lonček? Slonček, bonbonček ... hmmm, kaj še? Morda pa jima pomaga gostja Anja Štefan, ki je prava mojstrica besed. Ste pripravljeni na kakšno njeno uganko? Anji je zelo všeč Štefov lonček, ravno takega že dolgo išče. Ampak, je sploh naprodaj? Štef ga težko spusti iz rok in prava uganka bo zdaj to, ali bo Anji uspelo prepričati Štefa, da je morda čas, da lonček dobi novega lastnika.

Za repom Skoči in leti

2. 5. 2023

Nika je na svet začela gledati z žabje perspektive. Dobesedno. Zakaj se je ob skriti živali počutila ogroženo? In kako nevarne so žabice, s katerimi se je družil Klemen? Skupaj z nami skočite med skrivnostne dvoživke. Za repom.

Za repom Umazane in čiste

1. 5. 2023

Uf, kako umazana naloga! Klemen se je bo lotil s polnim zanosom, nato pa bo skočil v vodo … No, ne čisto zares. Obiskal bo brkate some. Mu jih bo uspelo videti čisto od blizu? In s kom se bo medtem družila Nika? Pustite se voditi repu.

Za repom Revne in bogate

29. 4. 2023

Nika in Klemen se bosta pri ugibanju skrite živali ponovno lovila … Lovile in igrale pa se bodo tudi mačke v rubriki Zarjovi za živali. Veste, kako izgleda donska sfinga in koliko življenj imajo mačke v resnici? Ne preskočite oddaje Za repom.

Za repom Noč in dan

28. 4. 2023

Klemen se bo prelevil v kriminalista. Za vzor si bo postavil noje. Noje, ki glavo zarivajo v pesek? Je to sploh res? So res strahopetni? Bo Klemnova raziskovalna žilica pripomogla, da z Niko uganko razrešita v prvem poskusu? Morda bosta ugibala vse do noči … Noč pa ima svojo moč ... Napnite oči in sledite repu.

Za repom Teci počasi

27. 4. 2023

Klemen in Nika sta se znašla pred ugankarskim izzivom. S pomočjo treh pomigov bosta poskušala razkriti skrito žival. Jima bo uspelo? In katere stereotipe o živalih bosta porušila? Najprej bosta hitela, nato bosta svoj korak upočasnila. Pridružite se jima pri prvem pohodu … Za repom.

Med staro šaro Akrobatika

25. 4. 2023

Kako so nekoč fotografirali? Seveda ne s telefoni, tako kot zdaj. Včasih so imeli za to fotoaparate. Zoja je navdušena nad fotoaparatom in novim gostom, ki neutrudno žonglira. Viki se boji, da mu Inan Du Swami ne bo razbil njegovih stvari. Ne, ne, brez skrbi, Viki, Inan je pravi akrobat, ki ima norčije rad.

Med staro šaro Ples

18. 4. 2023

Zoja sliši glasbo, vendar ne ve, od kod prihaja. Še nikoli namreč ni videla starega gramofona. Mimo starinarnice pride plesalka Maša Kagao Knez in se na čudovito glasbo zavihti v divji ples z gospodom Vikijem.

Ribič Pepe Reševanje povodnega moža

15. 4. 2023

Brrr, je še komu neprijetno, ko se bliska in grmi? Nian in Sia vesta, da ima Povodni mož s tem težave, zato tik pred nevihto na pomoč pokličeta Pepeta. Bo druščini uspelo zeleno vodno bitje pravočasno spraviti iz vode?

Med staro šaro Lutkarstvo in animatorstvo

8. 4. 2023

Lastniku starinarnice nenadoma zazvoni star, pokvarjen telefon. Neverjetno čudno. Še bolj čudno pa je, da ta telefon skače po policah. V starinarnico pride lutkar Brane Vižintin, ki so mu govoreči in premikajoči se predmeti zelo blizu. Prav on je namreč tisti, ki jih po navadi oživi! Še vedno pa ne vemo, kdo se je poigral z Vikijem in nenehnim zvonjenjem telefona. Je bil to navihani Štef?

Med staro šaro Risanje in ilustracija

1. 4. 2023

V starinarnicah se najdejo stvari, ki jih marsikdo sploh ne pozna. Viki je še posebno vesel, ko ljudje prinesejo tisto, česar ne potrebujejo več, saj je prav kaj takega za koga drugega lahko pravi zaklad. Slikarka in ilustratorka Jelka Godec Schmidt prinese zajeten kup starih stripov in Štef je nad njimi zelo navdušen. Zaklad pač! Jelka razloži Zoji, kaj je ilustracija, v starinarnici pa se obeta tudi pravi ilustratorski dvoboj!

Ribič Pepe Ujemimo večerjo

1. 4. 2023

Sergey in Sofia bi rada večerjala. Nič nenavadnega? Hja, a želita večerjo direktno iz morja. Kdo to bolj obvlada kot Ribič Pepe. A brez zapletov tudi tokrat ne bo šlo, med drugim bo Pepe ribe pozdravil v vodi. Kaj bo na koncu za večerjo? Pridruži se nam, za vse je bo dovolj.

Med staro šaro Glasba in muziciranje

25. 3. 2023

Le kaj zanimivega se lahko dogaja v starinarnici? Vsak dan nove dogodivščine! Med policami se spretno suče lastnik Viki, gospod Štef, ki se dela, da je star, in deklica Zoja, ki jo zanimajo stari predmeti. V starinarnico pa kdaj pa kdaj zaidejo tudi zanimivi ljudje. Tako kot glasbenik, ki ne igra samo na več glasbil, ampak glasbo spravi skoraj iz vsakega predmeta. Med veselo druščino Boštjan Gombač zaigra na mišnico, žago in druga zanimiva glasbila z neznanimi imeni – skratka, na vse, kar mu pride pod roke.

Z kot Zofka Z kot Zofka

7. 2. 2023

Avtor glasbe za pesem Z kot Zofka: Gašper Lovrec Besedilo pesmi in scenarij: Sara Lužovec Mojster obdelave zvoka: Robert Sršen Režija: Siniša Gačić Montaža: Marko Hočevar Grafična podoba: Matjaž Celič Glasova: Anka Eržen, Gašper Lovrec, Nejc Jezernik Instrumenti: kitara - Gašper Lovrec, bas kitara - Miha Ribarić, klavir - Luka Krof, bobni - Zlatko Djogić Besedilo: O kot okrogla, U kot udobna, na sredi je sobe Č kot čarobna. Vedno ob njej je več kot zabavno, za vse ima prostor in to je glavno. Refren: To je naša Z kot Zofka. Nagajiva Z kot Zofka. Naša Z kot Zofka. Pisana Z kot Zofka. Včasih je zofa, včasih letalo, lahko spremeni se tudi v štalo. Z kot zvedavo jo vse zanima, vrsto poklicev je že odkrila. Refren. Naša Z kot Zofka. Nagajiva Z kot Zofka. Naša Z kot Zofka. Pisana Z kot Zofka. To je naša Z kot Zofka. Nagajiva Z kot Zofka. Naša Z kot Zofka. Pisana Zofka.

Z kot Zofka Lončar

25. 3. 2023

Anka in Mila vas vabita na Zofkin sobotni zajtrk. Kako prijazno, a na mizi nekaj manjka … Kaj? In zakaj je moral na pomoč priskočiti lončar? Tudi v delovnem kotičku sta Filip in Nuša zavihala rokave in se preizkusila v lončarjenju … Kdo pa se bo na koncu znašel ob Zofki poleg Mile in Anke? P kot preverite …

Z kot Zofka Lonec

25. 3. 2023

V malih in velikih loncih lahko kuhamo različne jedi. Koliko sta jih naštela Filip in Nuša? Preizkusila pa sta se tudi v oblikovanju gline. Kako jima je šlo? Filip je ugotovil, da lončarski poklic ni lahek. P kot pridružite se jima v delovnem kotičku …

Z kot Zofka Lončar

25. 3. 2023

Kdo izdeluje posode iz gline? Lončar Štefan. Kakšna sreča, da je obiskal Anko, Milo in Zofko! Njegovo vreteno se že vrti. Kako veliko posodo bosta oblikovala z Milo? Najprej je treba zavihati rokave in zmočiti roke … H kot hop ob Zofko!

Z kot Zofka Ulov

7. 2. 2023

Avtor glasbe za pesem Ulov: Gašper Lovrec Besedilo pesmi in scenarij: Sara Lužovec Mojster obdelave zvoka: Robert Sršen Režija: Siniša Gačić Montaža: Marko Hočevar Grafična podoba: Živko Ratković Glasova: Anka Eržen, Gašper Lovrec, Nejc Jezernik Instrumenti: kitara - Gašper Lovrec, bas kitara - Miha Ribarić, klavir, harmonika - Luka Krof, bobni - Zlatko Djogić Besedilo: Lovim eno uro. Nič. Lovim dve uri. Nič. Lovim tri ure. Nič. Pa štiri ure. Nič. Refren: Ni treba, ni treba, da ribja je jata, naj bo le ena z imenom Zlata. Le z eno, le z eno bi ribo kramljal, le eni bi tri svoje želje podal. Lovim pet dni. Nič. Lovim šest dni. Nič. Pa sedem dni. Nič. Lovim osem dni. Nič. Refren. Lovim tudi tedne, lovim še leta, vendar vem … Da me enkrat bo pljusknila z vodó. Refren.

Z kot Zofka Ribič

18. 3. 2023

Kdo bo ujel koga? Gaki bo lovil ribe, Mija bo ujela ribiča, vsi skupaj pa bomo lovili novo Zofkino uganko, ki bo razkrila nepogrešljiv ribiški predmet. Tudi tokrat bomo ustvarjali, raziskovali in v ribiško mrežo lovili predvsem smeh in veselje. Na zofkanje!

Stran 1 od 144
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov