Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Sobota, 13. maj. 2023

TV Slovenija 1 • Sob, 13. maj.

Odmevi vsak delavnik ob 22.00 ponudijo sveže večerne novice ter analize najpomembnejših dogodkov dneva. Ozadja dogodkov in pojavov, prikrite podrobnosti in nove plati vznemirljivih zgodb predstavljajo novinarji in izbrani gosti, ki jih izprašajo voditelji oddaje ali pa se soočijo med seboj. V studiu damo besedo obema, oziroma toliko stranem, da si naši gledalci lahko ustvarijo čim bolj celostno podobo aktualnih dogajanj. Poleg tega pa še kratek pregled dnevnih svetovnih in domačih novic, ki ste jih morda zamudili ali preslišali čez dan.

Pregled športnih dogodkov bodo sodelavci športnega programa strnili v zadnji dnevnoinformativni oddaji, seznanili bodo z najnovejšimi dnevnimi rezultati ter izjavami, ne bodo pa pozabili tudi na prispevke aktualnih dogodkov z izjavami tekmovalcev.

Šviga in Črtek se pripravljata na silovit dinospopad. No, pravzaprav Črtek še ni pripravljen in išče svojo Moniko? Katero Moniko išče in kaj ima pri tem deček Jakob? Res je, tudi sam pripravlja prav posebno dinozavrsko zgodbo, ostalo bomo morali še razvozlati. Naj se dinospopad začne! Rrrrrr…

Na planet Žvenk pade seme posebne vrste drevesa. Babi pomaga Mini, da ga posadita in seme hitro zraste v čudovito kristalno drevo.

Danes je odličen dan za piknik na vrtu. A Čačka vse pokvari, ker preveč rada hrusta. Pod jablano sreča še nekoga, ki je zelen in rad hrusta. To je gosenica! To je krasna prijateljica za Čačko. A gosenica se potopi v globok spanec in ko se zbudi, ni več takšna kot prej.

Pepa in prijatelji v peskovniku gradijo zapuščeni otok. Naredijo gozd, jezero, hiše in trgovine. Zelo dobro jim gre od rok, dokler se ne prikažeta dva dinozavra.

Čeprav je noč, sta Pepa in Jure še pokonci, in lovita polže in slinarje. Katere nočne živali bosta še našla?

Val in njegov prijatelj Ročko odgovarjata na vprašanja otrok. Danes sprašuje Emil: »Kaj je psihoza?« Psihoza je duševna bolezen, kar pomeni, da so težave povezane z možgani. Val nam razloži različne tipe psihoz.

Risanke lahko gledaš, ko poješ ves brokoli. Ta starševski stavek je nočna mora tudi za Tjašo in Leona. Lačni Pepe se odloči, da jima bo pomagal in pojedel ves brokoli. Mu bo uspelo?

Mija obožuje drevesa in jih želi skupaj z Gakijem posaditi. Pripravi obilico lončkov za sajenje, v studio pa pripelje gozdarko Tino. Gaki je zelo utrujen in mu delo ne diši najbolj … Se bo z Mijo na koncu le odpravil v gozd? G kot glejte nas!

Katarina in Lyra sta zelo veseli, da sta sestri – dvojčici! Po zunanjosti sta enaki, razmišljata enako, želita se igrati enake igre. In kaj najraje počneta? Skačeta! Kjer koli! Poglejmo, kje in na kakšne načine bosta skakali tokrat.

V tej oddaji se bomo pomerili z najhitrejšimi plenilci. Ena od teh je strmoglavec, največja in najnevarnejša morska ptica. Druga je najhitrejša kopenska žival, gepard. Ta je ustvarjen za hitrost. Tretja pa je tun, najhitrejši med ribami, saj se za plenom podi s hitrostjo 70 km/h.

V četrtkovih Počitniških izzivalcih bo voditeljica Mateja Leban optimistično sestavljala jadrnico optimist, in to v odlični družbi mladih jadralcev optimistov. Povedali nam bodo, kako to gre in kako uspešni so na mednarodnih regatah. Skupaj si bomo ogledali francoski dokumentarni film Veter v jadra in stiskali pesti za Valentina iz Francije, z učenci Osnovne šole Lucija pa bomo zajadrali po slovenski Obali. Tudi ljubitelji zasneženih strmin bodo prišli na svoj račun, saj se bomo družili z olimpijcem Timom Mastnakom, ki rad drsi tako po snegu kot po vodi.

Voditeljica Mateja Leban

Smo že v polfinalu, kjer se za finalno vstopnico kviza potegujejo Arne, Staš in Filip iz OŠ Mengeš (rumeni) ter Jan, Lukas in Marko iz OŠ Gornja Radgona (vijolični), Hitrih lončkov pa Miša, Jaka in Tian Samo iz OŠ Bogojina ter Pia, Zarja in Maruša iz OŠ Franceta Bevka Ljubljana. Med vprašanji stegujemo vratove, mešamo koktajle, odkrivamo neznane planete in notacije ter se sladkamo s hitrimi piškoti. V labirintu gledamo na uro in počnemo trike, za zabavo pa poskrbi Carpe diem. Za koga je odločilno zadnje vprašanje, pa v Malih sivih celicah.

Kviz Male sive celice preverja znanje in veščine sedmošolcev, osmošolcev in devetošolcev. Dvaintrideset tekmovalnih šol iz osmih različnih regij Slovenije se preizkusi v znanju matematike, logike, poznavanju kulturne dediščine, športa, družbe, astronomije, kemije, biologije, tehnike, gospodinjstva, zgodovine, geografije, človeškega telesa in glasbe. V posebni rubriki Hitri lončki pa svoje spretnosti preizkusijo še druge trojke osnovnošolcev od petega razreda naprej.

Danes so bile po slovenskih osnovnih šolah ob dnevu kulture nenasilja in strpnosti delavnice in pogovori na temo posledic nasilja na šolah. Infodrom je že v začetku tedna obiskal Osnovno šolo Kolezija. V Infogromu smo vas spraševali, v kakšni Evropski uniji si želite živeti v prihodnosti, obiskali smo tudi ekipo prve pomoči na Osnovni šoli Božidarja Jakca v Ljubljani, ki se bo jutri v Kopru s še dvanajstimi ekipami z drugih šol pomerila na državnem preverjanju znanja prve pomoči. Metka spremlja tekmovanje za pesem Evrovizije, za dobro uvrstitev naše hokejske reprezentance na svetovnem prvenstvu elitne divizije pa bodo stiskali pesti tudi mladi iz Hokejskega kluba Kranj

V prvi epizodi šeste sezone Osvežilne fronte bodo glavna tema bratje in sestre. O tem, kaj pomeni biti starejša sestra in mlajši brat, kdaj so bratje in sestre zavezniki in kdaj se med njimi pojavi rivalstvo ter tekmovanje za starševsko naklonjenost, pa tudi o svetovno znanih sestrah in bratih bodo razmišljali ustvarjalci tokratne Osvežilne fronte.

Slovenci imamo radi naravo, najsi bo to sprehod po gozdu, igra z otroki na travniku ali urejanje domačega vrta. Toda veliko travnatih in gozdnatih površin pomeni tudi veliko prostora, na katerem se zadržujejo klopi. Ti mali zajedavci lahko, ker prenašajo resne bolezni, postanejo velik problem. Najpogostejši bolezni, ki ju prenašajo klopi, sta lymska borelioza in klopni meningoencefalitis. Lymsko boreliozo lahko uspešno zdravimo z antibiotiki, za klopni meningoencefalitis pa ni zdravila, lajšamo lahko le simptome te hude bolezni, pred katero se lahko zaščitimo le s cepljenjem. Kakšni so simptomi pri obeh boleznih, kako ju zdravimo, s kakšnimi dolgotrajnimi posledicami se spoprijemajo preboleli in zakaj je pomembno, da klopa čim prej odstranimo, je le nekaj vprašanj, na katera bo v studiu odgovorila infektologinja dr. Petra Bogovič. O svoji izkušnji boja z lymsko borelizo in o njenih posledicah pa bo pripovedoval gozdar Jože Prah.

Konec marca so člani Binkoštne cerkve Center Ljubljana znova pripravili zdaj že tradicionalno mednarodno konferenco z naslovom »Voditi z namenom«. Namen konference, ki so jo letos posvetili izzivom vodenja v težkih razmerah, je spodbuditi in s primernimi znanji pomagati voditeljem v evangelijskih cerkvah in skupnostih.

Krščanska založba Podvig je predstavila novo izdajo. Pravzaprav dve, saj je knjiga »Stara zaveza za vsakogar« izšla v slovenskem in v angleškem jeziku. Avtor Cristopher J. Scobie z jasnimi razlagami približa vsebino Stare zaveze sodobnemu bralcu in odgovarja na preprosta, a bistvena vprašanja. Kaj je Stara zaveza? Kako smo jo dobili? Kaj je njen namen?

»Za srečo človek ne potrebuje drugega kot notranji mir; za to, da ga doseže, pa ne potrebuje drugega kot sebe.« Wilhelm von Humboldt
razmišlja BORISLAV LIVOPOLJAC

Obiskali smo občino Tišina, kjer je romsko naselje Vanča vas - Borejci. Velja za dobro urejeno, zgledno pa je tudi sobivanje. O tem priča podatek, da so v 15-članskem občinskem svetu kar trije Romi. Odpravili smo se tudi v Kerinov Grm in obiskali tamkajšnji pripravljalni vrtec in večnamenski romski center. Pogovarjali smo se z direktorico organizacije Kali Sara iz Bosne in Hercegovine Sanelo Bešič. Prinašamo pa še novico s Tedna Romov iz Bruslja ter z obiska Papeža Frančiška na Madžarskem, ki je blagoslovil tudi križ tamkajšnjih Romov Lovarjev.

V Prvem dnevniku ob 13.00 se lahko vsak dan v letu hitro in učinkovito seznanite z vsemi najpomembnejšimi novicami iz domovine in sveta. V tej krajšI informativni oddaji dajemo prednost hitrosti, ažurnosti in jedrnatosti.

13:20
Šport

V prvih dnevnih športnih poročilih vas bomo seznanili z najpomembnejšimi rezultati tekmovanj, ki so se odvijali prejšnji večer ter napovedali dogodke v tekočem dnevu.

13:30
Vreme

Spremljajte aktualno vremensko napoved z opozorili in zanimivimi informacijami vsak dan v sklopu informativnih oddaj.

Obiskali smo »mačkarno« dveh zaljubljencev v mačke in spoznavali pasemski mački maine coon in ragdoll. V duhu evrovizijskega konca tedna smo obiskali nekdanja slovenska predstavnika na Pesmi Evrovizije – Manu in Mrajana Hvala in spoznali njunega kodra Guccija. Med prebivalci Tropske hiše tokrat govorimo o egiptovskih skakačih. Po Sloveniji ted ni pešači Francozinja Jessica s svojim konjem Zingalom. Pridružili smo se jima na delu poti. Vabljeni k ogledu.
ozivalih@rtvslo.si

Ekipa oddaje Na lepše tokrat predstavlja novo turistično destinacijo Suha Krajina, ki je bila vse do sedaj prezrti slepi žep, kraji na v njej pa zgolj tranzit na poti do hrvaškega Kvarnerja ali Dalmacije. Z ustanovitvijo novega Zavoda za turizem naj bi na prepoznavnosti pridobila predvsem Žužemberk, skupaj z ikoničnim gradom in pa Dvor z močno zgodovinsko noto grofov Auerspergov, ki so v teh krajih pustili močan pečat.
Izpostavljamo neobičajni produkt v katerem se migranti spremenijo v turistične vodnike in tako na samosvoj način odkrivajo skrite in pogosto prezrte kotičke naše prestolnice.
Idriji se letos obeta rekorden turistični obisk, hkrati pa na drugi strani beležijo močan upad gostiln, kar se čuti še posebej po koroni, spopadajo pa se tudi z velikim mankom nočitev. Tu potencial predstavlja, še vedno premalo znano idrijsko podeželje s štirimi planotami. Ekipa Na lepše je obiskala Idrijske Karnice, kjer se je Katarina Kenda skupaj z možem lotila prenove italijanskih bunkerjev v savno in prostor za vinsko degustacijo - vse kot dokaz, da je turizem na podeželju lahko dober posel.

V pekarni se nesoglasja vse bolj poglabljajo, Jaka počasi izgublja živce in skoraj vsem je že jasno, da tako ne bo šlo več dolgo naprej. Župnikove težave s kuharico pa so medtem dosegle vrhunec, saj je ugotovila, da se župnik sploh ni držal predpisane diete. Pri Pavletu in Poldetu vlada začasno premirje, saj je Pavle zbolel in mora Polde skrbeti zanj. Brez prepiranja kljub temu ne gre, sporečeta pa se tudi Frakl in natakarica, ki ni samo nesramna, pač pa jo Frakl obtoži tudi nevestnega dela. Povsod prihaja do takšnih in drugačnih trenj, samo pri Cenetu doma ni prav nikakršne napetosti, saj se Cene in Aga strinjata v vsem.

Skoraj 80.000 ljudi v Sloveniji uporablja slušni aparat. Po besedah naših sogovornikov so cenovni standardi slušnih aparatov enaki že od davnega leta 2004. Od takrat se je spremenilo marsikaj – od tehnologije do visokih življenjskih stroškov. Kakšne aparate uporabljajo naši sogovorniki, kakšni so moderni standardi slušnih aparatov in kaj pravijo pri zdravstveni zavarovalnici, izveste v tokratni oddaji Prisluhnimo tišini.

Oddaja »Rojaki« je most med domovino in Slovenci, ki živijo zunaj njenih meja. Pesem, literatura, folklora in številne druge oblike izražanja ohranjajo živo slovensko besedo in tradicijo. Slovenstvo živi naprej tudi po zaslugi novih gospodarskih povezovanj, raziskovalnih in turističnih pobud ter izjemnih posameznikov, ki bogatijo naš skupen prostor. Vse to so Rojaki, spoznajte jih skupaj z nami.

Na področju montažnih hiš že več kot 15 let uspešno posluje hitrorastoče družinsko podjetje Pergola iz Radelj ob Dravi. Večino hiš izvozijo na tuje trge. Letos so postavili tudi lastno žagarsko linijo. V Pekarni Hlebček, enem izmed večjih slovenskih obratov, pa poudarjajo, da noben stroj ne more nadomestiti rok pekovskega mojstra. Poklic, ki zahteva veliko znanja in izkušenj.

GREDA S POSEBNIMI VRTNINAMI
Ker poletne počitnice rada preživlja doma s svojimi najdražjimi, se je Anka Alt odločila, da zasadi posebno gredo. Postavili so kovinsko konstrukcijo z mrežo, po kateri se bodo vzpenjale toploljubne posebnosti iz Afrike, Azije, Mehike in Vietnama. Mednje je dodala zeli, značilne za naše vrtove. Tople kraje bo gospa Anka tako pripeljala kar na svoje dvorišče.
OVSENI PIŠKOTI
Sodelavec nam je s potepanja po Veliki Britaniji v času kronanja kralja Karla III. v uredništvo prinesel kraljeve ovsene kekse. To so keksi, ki jih prodajajo pod znamko Duchy Original – Organic. Ana-Marija Berk pa je ob tem naredila manj kraljevske, a še bolj slastne piškote.
STOLP Z LUBJEM IN BRŠLJANI
Ko na vrtu nimamo dovolj prostora za postavitev vodoravnih gred, se lahko odločimo za pokončne. Zanimiv stolp, njegova sredina je kovinska konstrukcija, obdana z lubjem, je naredila tudi Sabina Šegula. Vanj je najprej namestila bršljane.

V Poročilih ob petih se lahko hitro in učinkovito seznanite z vsemi najpomembnejšimi novicami iz domovine in sveta.

17:10
Šport

Najkrajša športna dnevnoinformativna oddaja je namenjena kratkemu najzanimivejšemu pregledu novic prejšnjega dne in odmevom s tekmovanj doma in v tujini.

Nerode so morali postaviti ograjo, pa so po nesreči zgradili labirint! Eden od njih je ostal notri … Mu lahko Ekipa Tinpo pomaga, da bo našel pot ven?

Edinstvena oddaja o življenjskem slogu, ki vas popelje v svet lepote, trendov, estetike, mode, avtomobilizma, dizajna in raznovrstnih nasvetov, ki poskrbijo za višjo kakovost življenja in bivanja. V oddaji gostimo znane obraze, ki jih spoznate na drug način; skozi oči stila in njihovih življenjskih vodil. Poleg estradnikov gostimo strokovnjake s področja psihologije, osebnega razvoja, dizajna in interierja, astrologije, zdravja, lepote in estetike ter mnogih drugih področij. Svetujemo tudi o modi in kulturi oblačenja, odgovarjamo na dileme in pisma gledalcev ter se s kolegi oddaje Avtomobilnost podamo v avtomobilistične vode.
Vaši sobotni gostiteljici sta Lorella Flego in Ana Tavčar.

Predzadnjo oddajo te sezone bomo še enkrat posvetili lesu, ki predstavlja pomembno strateško surovino za gradnjo.
Visoko nad Dravogradom smo obiskali hišo, ki je nekoč bila temačna, z majhnimi okni in brez balkona. Danes jo krasijo veličasten prizidek in privlačni prostori, opremljeni z različnimi vrstami lesa. Poleg vsega drugega nas je v tej hiši osupnil tudi jasno prisotni in blagodejni vonj precej redke vrste lesa.
Lesarska stroka in izdelki iz lesa imajo v življenju človeka posebno mesto in pomenijo plemenitenje našega načina življenja. V lesu je tudi priložnost za poklicno in poslovno pot. Dober dokaz so tudi lesene mojstrovine oblikovalca in mojstra v lesu, ki so svoje mesto našle v majhnem, sveže prenovljenem stanovanju v eni najlepših ljubljanskih uličic.
Le redko se nam ponudi priložnost, da lahko vstopimo na vrt, ki ga je zase oblikoval strokovnjak za hortikulturo. V Žireh v Poljanski dolini je pred desetletji začel nastajati vrt, kot si ga je zamislila ugledna oblikovalka vrtov Juta Krulc. Letos mineva osem let od njene smrti. Vrt leži ob rojstni hiši akademskega likovnega umetnika Tomaža Kržišnika, ki je sooblikoval ta prostor.

18:55
Vreme

Spremljajte aktualno vremensko napoved z opozorili in zanimivimi informacijami vsak dan v sklopu informativnih oddaj.

18:57
Dnevnik

Z ogledom DNEVNIKA ob 19.00 si vsak dan v letu zagotovite učinkovit dnevni pregled dogodkov doma in po svetu oz. enourni odmerek informacij, ki so jih čez dan zbrali dopisniki in posebni poročevalci iz svetovnih prestolnic, dopisniki iz vse Slovenije ter novinarji uredništev notranjepolitičnih in gospodarskih, zunanjepolitičnih, športnih in kulturnih oddaj.

Oddaja Slovenska kronika vsak dan predstavi najpomembnejše dogodke in zgodbe iz slovenskih krajev. Poudarek je na človeških zgodbah, okoljskih in socialnih temah, dnevnem utripu podeželja in mest. Še posebej smo pozorni na pozitivne primere, ki jim namenjamo prostor v čisto vsaki oddaji.

UTRIP je oddaja Informativnega programa z najdaljšo tradicijo. Nastala je leta 1988, kot redni tedenski pregled notranjepolitičnih, gospodarskih, družbenih in kulturnih dogodkov v državi, ki je bila takrat še Jugoslavija. V oddajo so si utirala pot alternativna politična razmišljanja, informacije in slikovni materiali, ki v drugih oddajah takratnega Informativnega programa še niso uspeli ugledati luči sveta. UTRIP, ki je zdaj že polnoleten, si je postopno izboril prostor izrazito avtorske oddaje in subjektivnega pogleda na najpomembnejše dogodke minulega tedna. Ustvarjalci imajo pri pripravi oddaje kar največjo ustvarjalno svobode.

19:45
Šport

Osrednja dnevnoinformativna oddaja je namenjena med drugim tudi najaktualnejšim dogodkom dne, rezultatom, izjavam in ozadjem s posameznih tekmovanj doma in v tujini.

19:55
Vreme

Spremljajte aktualno vremensko napoved z opozorili in zanimivimi informacijami vsak dan v sklopu informativnih oddaj.

Uro pred začetkom finalnega izbora si boste lahko ogledali posebno oddajo. Gre za reportažo iz Liverpoola, kjer bomo od blizu spremljali dogajanja dveh tednov vaj, generalk in prireditev. Pogledali boste lahko tudi v zaodrje ter spremljali Joker Out na njihovi misiji v Liverpoolu. Spoznali boste tudi ustvarjalce letošnje Pesmi Evrovizije in ostale udeležence tekmovanja. Iz Liverpoola bo poročala novinarka Nina Kojima, snemalec in režiser oddaje pa je Niko Karo.

RTV Slovenija na letošnjem izboru predstavlja skupina Joker Out s pesmijo Carpe Diem. V boj za finalno vstopnico letošnje Pesmi Evrovizije se bodo člani skupine podali kot deseti po vrsti v drugem predizboru v četrtek, 11. maja.
Evrovizijsko občinstvo bodo skozi tri večere v živo popeljali štirje voditelji: Alesha Dixon, Graham Norton, Hannah Waddingham in Julia Sanina.
Točke glasovanja slovenske žirije bo v Liverpool sporočila Melani Mekicar. Komentator vseh treh televizijskih prenosov na TV Slovenija bo Andrej Hofer.

Pred drugim pred izborom Pesmi Evrovizije, na katerem nastopajo predstavniki Slovenije Joker out, si bodo gledalci lahko ogledali njihovo štiri mesečno glasbeno popotovanje od Hamburga, kjer se o snemali skladbo Carpe diem, preko Ljubljane, Barcelone, Varšave, Tel Aviva, Amsterdama do Londona in Liverpoola. Povezovalec oddaje bo pevec skupine Joker out Bojan Cvjetićanin, scenarist, snemalec in režiser Mark Pirc ter ko-scenarist Igor Bračič.

Uro pred začetkom finalnega izbora si boste lahko ogledali posebno oddajo. Gre za reportažo iz Liverpoola, kjer bomo od blizu spremljali dogajanja dveh tednov vaj, generalk in prireditev. Pogledali boste lahko tudi v zaodrje ter spremljali Joker Out na njihovi misiji v Liverpoolu. Spoznali boste tudi ustvarjalce letošnje Pesmi Evrovizije in ostale udeležence tekmovanja. Iz Liverpoola bo poročala novinarka Nina Kojima, snemalec in režiser oddaje pa je Niko Karo.

Dnevnik Slovencev v Italiji je informativna oddaja, v kateri novinarji poročajo predvsem o dnevnih dogodkih med Slovenci v Italiji. Je pomembno ogledalo njihovega vsakdana, v njem opozarjajo na težave s katerimi se soočajo, predstavljajo pa tudi pestro kulturno, športno in družbeno življenje slovenske narodne skupnosti. V oddajo so vključene tudi novice iz matične domovine.

Z ogledom DNEVNIKA ob 19.00 si vsak dan v letu zagotovite učinkovit dnevni pregled dogodkov doma in po svetu oz. enourni odmerek informacij, ki so jih čez dan zbrali dopisniki in posebni poročevalci iz svetovnih prestolnic, dopisniki iz vse Slovenije ter novinarji uredništev notranjepolitičnih in gospodarskih, zunanjepolitičnih, športnih in kulturnih oddaj.

Oddaja Slovenska kronika vsak dan predstavi najpomembnejše dogodke in zgodbe iz slovenskih krajev. Poudarek je na človeških zgodbah, okoljskih in socialnih temah, dnevnem utripu podeželja in mest. Še posebej smo pozorni na pozitivne primere, ki jim namenjamo prostor v čisto vsaki oddaji.

UTRIP je oddaja Informativnega programa z najdaljšo tradicijo. Nastala je leta 1988, kot redni tedenski pregled notranjepolitičnih, gospodarskih, družbenih in kulturnih dogodkov v državi, ki je bila takrat še Jugoslavija. V oddajo so si utirala pot alternativna politična razmišljanja, informacije in slikovni materiali, ki v drugih oddajah takratnega Informativnega programa še niso uspeli ugledati luči sveta. UTRIP, ki je zdaj že polnoleten, si je postopno izboril prostor izrazito avtorske oddaje in subjektivnega pogleda na najpomembnejše dogodke minulega tedna. Ustvarjalci imajo pri pripravi oddaje kar največjo ustvarjalno svobode.

Osrednja dnevnoinformativna oddaja je namenjena med drugim tudi najaktualnejšim dogodkom dne, rezultatom, izjavam in ozadjem s posameznih tekmovanj doma in v tujini.

Spremljajte aktualno vremensko napoved z opozorili in zanimivimi informacijami vsak dan v sklopu informativnih oddaj.

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov