Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Migaj raje z nami - Arhiv

Migaj raje z nami

Julija smo v oddaji Migaj z vami za vas pripravili raznovrstne vsebine. Predstavili vam bomo dogajanje v olimpijskem počitniškem kampu za otroke v Kranjski Gori, bili smo na jadralski regati na Bohinjskem jezeru, na deskah z veslom smo deskali po Ljubljanici, plesali smo salso in se družili z mladimi vrhunskimi športniki, člani slovenske reprezentance na olimpijskem festivalu evropske mladine v Bakuju. Oddajo je pripravila: Tina Uršič, režija: Blaž Oman

Migaj raje z nami

V juniju zaznamujemo dan Mednarodnega olimpijskega komiteja in začetek modernih olimpijskih iger, zato bo del oddaje v duhu tega praznika. V družbi vrhunskih športnikov smo se udeležili praznovanja olimpijskega dne na njihovih osnovnih šolah, in se pridružili Olimpijskemu pohodu na Mariborsko Pohorje. Pripravili smo tudi povzetek dveh kolesarskih dogodkov, športno-humanitarne prireditve Diagonala 335, prekolesarili pa smo tudi del Slovenske turnokolesarske poti.

Migaj raje z nami

V tokratni oddaji bomo lovili ravnotežje na slacklinu, kolesarili od Horjula do Planice na dogodku Pobeg v Planico in tekli na različno zahtevnih tekaških preizkušnjah v tekaškem tednu v Vipavski dolini. Udeležili smo se tudi sprejema vrhunskih športnikov kandidatov za nastop na evropskih igrah letos poleti v Minsku in srečanja nekdanjih športnikov, ki so nastopili na olimpijskih igrah v Sarajevu leta 1984. Bili smo tudi na odprtju zunanjega vadbenega poligona v Mozirju.

Migaj raje z nami

V aprilski oddaji Migaj z nami vam predstavljamo ŽNK Radomlje in nov pokrit plezalni center v Ljubljani. Na izlet smo se podali z električnim gorskim kolesom. Udeležili smo se tudi srečanja športnikov kandidatov za nastop na evropskih igrah v Minsku in podelitve priznanj Olimpijskega komiteja Slovenije. Oddajo je pripravila Tina Uršič, režija Blaž Oman.

Migaj raje z nami

V marčevski oddaji Migaj z nami smo o pomenu športa v njegovem življenju poklepetali z nekdanjim vrhunskim alpskim smučarjem Matjažem Vrhovnikom. Sama Jeranka, svetovnega podprvaka v prostem potapljanju, smo obiskali na njegovi vadbi za začetnike. Bili pa smo tudi na Pokljuškem maratonu, preizkusili električna gorska kolesa in se udeležili predstavitve knjige, ki je v pričakovanju olimpijskih iger prihodnje leto v Tokiu nastala v sodelovanju z Japonsko.

Migaj raje z nami!

V januarski oddaji Migaj z nami vam bomo predstavili rekreativno vadbo za dekleta, ki izhaja iz osnov borilnih veščin. Bili smo na treningu odbojke na mivki v dvorani, na smučišču Šentjošt smo obiskali tečaj smučanja za najmlajše, v Ljubljani in Planici pa smo se udeležili praznovanja svetovnega dne snega.

Migaj raje z nami

Dogajanje v evropskem tednu športa, ki je potekal septembra, je bilo resnično pestro. Zato bo evropskemu tednu športa posvečen tudi večji del oktobrske oddaje Migaj z nami. Med drugim vas bomo seznanili z dogajanjem na Olimpijskem festivalu, največji zabavno-športni prireditvi za otroke, in na dobrodelnem teku v Ljubljani, na katerem so zbirali sredstva za pomoč mladim športnikom iz socialno šibkejših okolij, predstavili vam bomo šport invalidov v Mariboru ter poročali o srečanju planincev v akciji Slovenija planinari. Poleg tega smo bili tudi na dogodku ob praznovanju dneva Olimpijskega komiteja Slovenije in na sprejemu mladih športnikov po vrnitvi z mladinskih olimpijskih iger v Buenos Airesu. Oddajo je pripravila Tina Uršič, režija: Blaž Oman.

Migaj raje z nami

V avgustovski oddaji bomo še malce počitniški in z vami delili vzdušje 3. SUP Challengea v Bohinju ter športnih počitnic za otroke v Velenju. Bili smo na tekmi evropskega veteranskega prvenstva v vaterpolu, predstavili vam bomo vadbo gimnastike za odrasle pod vodstvom Saša Bertonclja in vas spomnili, da je tudi pri rekreativni športni vadbi velikokrat koristen nasvet fizioterapevta.

Migaj raje z nami

Pevca Vilija Resnika poznamo predvsem po njegovi ljubezni do glasbe, njegova velika športna ljubezen pa je cestno kolesarstvo. Predvsem mladi se v zadnjem času zelo navdušujejo nad vožnjami v kolesarskih parkih, v Ljubljani za Bežigradom smo se udeležili tekme serije Pumpaj Slovenija. Na reki Ljubljanici smo si ogledali mednarodno regato v veslanju z deblaki. Na bazenu Ilirija pa smo obiskali otroke med počitniškim varstvom. Oddajo je pripravila Tina Uršič, režija: Blaž Oman.

Migaj raje z nami

V junijski oddaji Migaj z nami smo pripravili kratki reportaži z Olimpijskega dneva, ki se je odvil v Ljubljani, ter z nove kolesarske trase Maratona Franje, poimenovane Barjanka. Mladi športniki z Gimnazije Jesenice so nam predstavili, kako združujejo svojo športno pot in šolo. Del Druge kariere, posebnega projekta OKS, pa so tudi izobraževanja za športnike, eno takih je bilo ta mesec v Portorožu. Bili pa smo tudi s slovensko reprezentanco pred odhodom na sredozemske igre v Španijo.

Migaj raje z nami

V majski oddaji Migaj z nami bomo prepletali šport in dobrodelnost. Športno dobrodelni smo bili v okviru Fundacije za pomoč mladim športnikom iz socialno šibkejših okolij, med drugim so denar za fundacijo pomagali zbirati tudi športniki borilnih veščin v Mariboru. V Postojni so kolesarji zbirali denar za Fundacijo Jureta Robiča. Na Ljubljanici pa so se na 24-urnem veslanju za dober namen zbirala sredstva za ljudi s posebnimi potrebami. Ob tem smo obiskali tudi šolarje v Mojstrani, ki so se seznanili z nevarnimi pastmi dopinga in pomenom čistega športa.

Migaj raje z nami

V aprilski oddaji Migaj z nami vam predstavljamo zanimivo tekaško prireditev Rudarski maraton v Zasavju. Vsestranski umetnik Boštjan Gorenc - Pižama nam je razkril svojo novo ljubezen do športa. Predstavili vam bomo mlado kegljačico iz Novega mesta Iris Zoran. V družbi vrhunskih športnikov pa smo obiskali tudi dve šoli ob malce drugačni šolski uri športa.

Migaj raje z nami

Del tokratne oddaje Migaj z nami bo še povsem zimsko obarvan. V Kranjski Gori smo se udeležili Grubovega memoriala, tekme v alpskem smučanju, organizirane v spomin nekdanjemu smučarju Dragu Grubelniku. V Planici pa so se nekdanji smučarski skakalci zbrali na veteranskem prvenstvu. Obiskali smo tudi vadbo na prožnih ponjavah in se udeležili tradicionalnega Malega kraškega maratona v Sežani.

Migaj raje z nami

V celotni januarski oddaji Migaj z nami bo čutiti prihajajoče zimske olimpijske igre. Na poti po Sloveniji smo pospremili slovensko olimpijsko baklo in ob tem migali s športnimi navdušenci vseh starosti. Poklepetali smo z mladim kuharjem, ki bo v Južni Koreji del ekipe Slovenske olimpijske hiše. Spomnili pa vas bomo tudi na pomen poznavanja razmer in primerne opreme, ko se pozimi odpravimo v zasneženo naravo.

Migaj raje z nami

V decembrski oddaji smo na treningu karateja obiskali varovance Centra za usposabljanje, delo in varstvo Dolfke Boštjančič, Draga. Ozrli smo se tudi nazaj ter se spomnili nekaterih najbolj odmevnih projektov športa za vse, dobitnikov nagrad za delo v športu in najboljših športnikov iztekajočega se leta. Naš pogled naprej pa je usmerjen v prihajajoče zimske olimpijske igre. Predstavili vam bomo novo olimpijsko kolekcijo. Družili smo se z našimi nekdanjimi vrhunskimi športniki udeleženci olimpijskih iger.

1 2 3 4 5 6 7