Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Zadnja priložnost

Holly Hobbie Pokaži, kaj znaš, kanadska mladinska nadaljevanka, 1/10

Holly Hobbie pomaga v babičini kavarni, ki je priljubljeno shajališče meščanov. Po naključju izve, da bodo kavarno zaprli. Ko ji babica pove, da so v lokalu nekoč prirejali večere "Pokaži, kaj znaš", Holly dobi odlično zamisel. S prijateljico Amy se urno lotita dela.

05.03.2021

Kalimero Polomija s korenjem

Petrčkov ati nadzoruje priprave na obletnico otvoritve svoje trgovine. Petrček bi mu rad pomagal in hkrati s svojim znanjem očaral prijatelje. Na spletu naroči zalogo za trgovino … tri tone korenja! Prijatelji morajo korenje skriti, preden zanj izve Petrčkov očka.

02.03.2021

Ernest in Celestinca Snežni metež, risanka

Ko zunaj nastopi mraz, medvedi običajno zaspijo. Ernest pa trdi, da je nizkih temperatur vajen. Celestinca se odpravi po moko k prijateljem, ko se razdivja snežni metež.

02.03.2021

Tuji filmi Neločljiva prijatelja, argentinski film

Topel in izjemno zabaven film je predelava uspešne francoske komedije iz leta 2011, ki je nastala po osupljivi resnični zgodbi. Življenji premožnega poslovneža Felipeja in revnega fičfiriča Tita ne bi mogli biti različnejši, toda usoda preplete njuni poti. Tetraplegik Felipe išče negovalca in naleti na Tita, ki se na razpis sploh ni prijavil. Služba mu v resnici ne leži, ampak denar dobi vnaprej, zato se skuša prikazati v najslabši luči. Toda Titova spontanost je Felipeju všeč, zato ga najame za stalno, prvotno nezaupanje med njima pa počasi prerašča v iskreno prijateljstvo. Film prav nič ne zaostaja za izvirnikom, temveč mu doda še malo argentinskega šarma. Prav mogoče je, da si boste po ogledu požvižgavali popevko Bombon asesino. Originalni naslov: INSEPARABLES Leto produkcije: 2017 Država: Argentina Žanr: komedija Režija: Marcos Carnevale Scenarij: Marcos Carnevale, Olivier Nakache Igrajo: Oscar Martinez, Rodrigo De la Serna, Alejandra Flechner, Carla Peterson

27.02.2021

Vrtne prigode Milo za drago

Podkrinkec in Mikec dražita Lili, pikapolonica pa se samo molče v sebi huduje. Apolon in Betka jo učita nesramnega jezikanja, a Lili Mikca in Podkrinkca zares okrca šele, ko se nesramneža spravita na mravljo Marjo. Takrat jima vrne milo za drago.

27.02.2021

Hej, hej, Šapice! Nova klubska hišica, risanka

Fredi ureja klubsko hišico, zato trening prevzame Pikec. Soigralce mora naučiti metanja. Odloči se, da jim bo vse natančno opisal, a prijatelji ga razumejo šele, ko jim met pokaže. Včasih se največ naučimo z vajo.

27.02.2021

Ava, Riko, Teo Skrivnostna uganka

Poletje je in Teo si srčno želi medu. Toda čebela ga nima niti za kapljico: vse cvetje je izginilo, zato nikjer ne more nabrati medičine. Teo je razkačen, Ava in Riko pa mu obljubita, da bosta razvozlala skrivnost.

27.02.2021

Lili in Čarni zaliv Trening, risanka

Prijatelji v Čarnem zalivu se veselijo Naninega piškurjevega peciva, toda Nana jim pove, da bodo pecivo dobili šele po koncu treninga. Odločila se je namreč, da bodo odslej vsi bolj zdravo živeli. Toda Brin in baron Jelen sta neučakana in se odtihotapita s pecivom …

27.02.2021

Lojzek Lojzek, nariši mi snežni plug, risanka

Lojzkov in Pikin prijatelj bober čisti sneg pred vhodom v svojo votlino, a ta se mu vsakič znova vsuje prav pred prag. Lojzek se, kakor vedno, domisli učinkovite rešitve – nariše mu snežni plug.

27.02.2021

Dinotačke Kar je ljubko zvenelo

Toni v gozdu najde votlo vejo in iz nje izvabi prijeten zvok. Zdaj si tudi Živa zaželi, da bi našla svoj ljubki zvok in najbolj všeč ji je ptičje petje.

04.02.2021

Stran 1 od 1
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov