Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Dejan Rat

Novice Srečko Đurov bo četrti mestni menedžer

13.07.2021

Februarja razrešeni vodja Upravne enote Maribor Srečko Đurov bo od ponedeljka mariborski mestni menedžer, že četrti v času županovanja Saša Arsenoviča.

Novice Cene pogonskih goriv vse višje

09.07.2021

Po 1. oktobru 2020 in popolni liberalizaciji cen pogonskih goriv se je liter bencina in dizla podražil za četrtino in več. To povzroča skrbi tudi prevoznikom in javnim gospodarskim službam, pri katerih gorivo predstavlja znaten strošek poslovanja.

Novice Spomladi 2022 prva enota za začasno namestitev starostnikov v Mariboru

09.07.2021

V DSO Tezno bodo predvidoma jeseni začeli graditi prvo enoto za zagotavljanje začasnih namestitev oseb, starejših od 65 let. Vrednost projekta je 775 tisoč evrov, prve starostnike bi lahko sprejeli že spomladi.

Novice Začetek gradnje športne dvorane v Šentilju tik pred vrati

08.07.2021

V Šentilju se bo kmalu začela uvedba v delo za gradnjo večnamenske športne dvorane. Projekt je vreden 3,8 milijona evrov, končali pa naj bi ga do začetka šolskega leta 2022/2023.

Novice Na OŠ Dušana Flisa Hoče začeli dozidavo in obnovo objekta

06.07.2021

Na OŠ Dušana Flisa v Hočah so začeli pripravljalna dela za dozidavo in obnovo objekta. Med drugim bodo povečali jedilnico in obnovili šolsko kuhinjo. Dela bodo končana do najkasneje do začetka šolskega leta 2022/23, medtem pa so za prehrano našli rešitve.

Novice Zelena luč za letalsko protitočno obrambo

01.07.2021

Potem ko je minister za kmetijstvo Jože Podgoršek zatrdil, da so rešili vse zaplete, povezane z izvedbo letalske protitočne obrambe, so v Letalskem centru Maribor potrdili, da bodo danes oziroma najkasneje jutri pripravljeni na morebitno intervencijo.

Novice Trije od šestih domnevnih krivcev za ekološko katastrofo v Pivoli v priporu 

21.06.2021

Po odločitvi preiskovalnega sodnika mariborskega okrožnega sodišča so v priporu tri od šestih oseb, ki naj bi bile vpletene v nezakonito odlaganje skoraj 200 ton komunalnega blata v Pivoli. Tam so sicer doslej očistili spodnje odlagališče. 

Novice Začetek množičnega cepljenja tudi v Mariboru

17.06.2021

V Mariboru se je danes začelo tridnevno množično cepljenje nenaročenih. Dopoldne so v Univerzitetnem športnem centru Leona Štuklja Maribor s cepivom Jansen cepili približno 400 ljudi.

Novice Začelo se je odstranjevanje odpadnega blata

14.06.2021

V Pivoli so začeli odstranjevati 200 ton nevarnega odpadnega blata iz čistilne naprave. Po podatkih s terena bodo blato odvažali v Krško, kjer ga bodo predelali v kompost.

Novice Pripravljalna dela za sanacijo blata v Pivoli se bodo začela jutri

10.06.2021

VGP Drava, podjetje ki je zadolženo za sanacijo hudourniškega potoka in okolice v občini Hoče - Slivnica, ima več ponudb za prevzem vsega materiala. Za začetek sanacije pa čakajo na potrditev vladnega odloka, jutri pa bodo začeli pripravljalna dela.

Novice V Palomi slovesno odprli novo papirno linijo

08.06.2021

Slovaški lastniki tovarne papirja Paloma v Sladkem Vrhu so slovesno odprli novo papirno linijo vredno 41 milijonov evrov. Kot slavnostni govornik se je uradne otvoritve udeležil tudi premier Janez Janša, ki je poudaril pomen domače proizvodnje.

Novice Kdo bo sprejel z zemljino pomešano odpadno blato?

07.06.2021

Nedvomno gre za ekološko katastrofo, onesnaženo je zajetje pitne vode, ki oskrbuje zaselek petih domačij, sanacija pa bo izjemno zahtevna in dolgotrajna. Velika neznanka ob tem pa je, kdo bo prevzemnik odpadnega blata, pomešanega z zemljinami in muljem.

Stran 16 od 39
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov