Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu
Hokej - svetovno prvenstvo: Slovenija - Madžarska, prenos iz Bolzana

Avtorji Iztok Novak

Fresh Cut Taylor Swift & Post Malone – Fortnight

29.04.2024

Pred nekaj dnevi je ameriška pop zvezdnica Taylor Swift izdala enajsti studijski album The Tortured Poets Department, s katerega vam predstavljamo aktualni single Fortnight.

Fresh Cut Kasabian – Call

15.03.2024

Indie-rock zasedba Kasabian, ki velja za eno največjih v Združenem kraljestvu, se vrača z odmevnim osmim studijskim albumom Happenings, ki bo izšel 5. julija.

Fresh Cut Isaac Dunbar – Backseat Girl

14.03.2024

Vzhajajoči ameriški pop fenomen Isaac Dunbar je s svojo melodramatično balado Backseat Girl, navdahnjeno v 70-ih, razburkal glasbeno sceno.

Fresh Cut Khruangbin – May Ninth

13.03.2024

Houstonski psihedelični rock trio Khruangbin, ki julija prihaja v Zagreb, je izdal novi singel z naslovom May Ninth, ki bo del prihajajočega četrtega albuma A La Sala.

Fresh Cut Central Cee – I Will

12.03.2024

Britanski raper Central Cee, ki je lansko leto prodrl na glasbeno sceno s singlom Sprinter, je izdal novo skladbo z naslovom I Will.

Fresh Cut Alice Merton – Run Away Girl

18.01.2024

Popularna irsko-nemška pop glasbenica Alice Merton je letošnje leto začela z izdajo singla Run Away Girl, ki nas popelje v 80-ta.

Fresh Cut Brittany Howard – What Now

16.01.2024

Brittany Howard je ameriška glasbenica, ki jo najbolje poznamo kot frontmanko zasedbe Alabama Shakes. Pred kratkim je s singlom What Now napovedala drugi studijski album, ki bo nasledil njen debitantski solo projekt Jaime iz leta 2019.

Fresh Cut Gossip – Crazy Again

28.11.2023

Indie ikone Gossip se po več kot desetih letih na pobudo producenta Ricka Rubina vračajo na glasbeno sceno z novim albumom Real Power, ki bo izšel sredi marca.

Fresh Cut Cat Burns – Know That You’re Not Alone

14.11.2023

Londonska glasbenica Cat Burns se od izdaje uspešnega singla Go leta 2020 med stanovskimi kolegi počasi, a vztrajno vzpenja na lestvici priljubljenosti.

Fresh Cut Thirty Seconds To Mars – Seasons

08.11.2023

Sredi septembra je izšel težko pričakovani šesti studijski album ameriške bratske zasedbe Thirty Seconds To Mars z naslovom It's the End of the World but It's a Beautiful Day.

Fresh Cut Charli XCX, Sam Smith – In The City

03.11.2023

Angleška zvezdnika Charli XCX in Sam Smith sta izdala svoj prvi skupni singel z naslovom In the City. Bleščeča plesna skladba, ki v ospredje postavlja nočno življenje na Otoku, navdušuje predvsem mlade in jim daje občutek sprejetosti in povezanosti.

Fresh Cut Rudimental & Vibe Chemistry & Charlotte Plank – Dancing Is Healing

09.06.2023

Angleška elektronska zasedba Rudimental je združila moči s pevko Charlotte Plank in producentom Vibe Chemistryjem pri njihovem najnovejšem singlu z naslovom Dancing Is Healing.

Stran 1 od 63
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov