Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Natalija Sinkovič

Novice Svet KS Šmartno na Pohorju za postavitev vetrne elektrarne

18.06.2020

S 4 glasovi za, dvema proti in enim vzdržanim je sinoči svet KS Šmartno na Pohorju na tajnem glasovanju potrdil soglasje, ki ga investitor Energo Maks d. o. o. iz Slovenskih Konjic potrebuje za pridobitev gradbenega dovoljenja za postavitev vetrne elektra

Novice Bodo na Zg. Polskavi končno dobili kanalizacijo?

15.06.2020

Ena izmed večjih investicij, ki jih za letos načrtuje občina Slovenska Bistrica je izgradnja kanalizacije na Zgornji Polskavi, saj obstoječi kanalizacijski sistem ne ustreza zahtevam za odvajanje komunalnih ali mešanih odpadnih voda. 

Novice Seja občinskega sveta uspešna

12.06.2020

Sprejeli so tudi sklep dopolnjenega letnega načrta razpolaganja z nepremičninami za letos, se seznanili s poslovanjem bistriške Komunale, ki je lani poslovala pozitivno, potrdili pa so tudi predinvesticijsko zasnovo in program za obnovo športne dvorane in

Novice Jutri zasedanje bistriškega občinskega sveta

10.06.2020

Jutri bo zasedal občinski svet občine Slovenska Bistrica. 9. redno sejo bodo tokrat zaradi ohranjanja primerne razdalje med svetniki opravili v sejni sobi bistriškega Prostovoljnega gasilskega društva. Obravnavali bodo kar 19 točk dnevnega reda.

Novice Še letos obnova stare šole v Vošnjakovi

08.06.2020

Občina Slovenska Bistrica bo še letos začela obnovo stare šole v Vošnjakovi ulici, kamor bo po končanih delih preselila upravno enoto in še nekatere druge državne institucije. 

Novice Sredi bistriškega Pohorja nelegalen odjem vode

02.06.2020

Komunala Slovenska Bistrica, upravljavec javnega vodovodnega omrežja na območju bistriške občine s telemetrijo že nekaj časa ugotavlja povišane neavtorizirane odjeme pitne vode iz vodovodnega omrežja. Prejšnji teden pa so ugotovili zakaj in kam.

Novice Bodo na Pohorju lahko postavili vetrno elektrarno?

28.05.2020

V naselju Kalše pri Šmartnem na Pohorju bi rad investitor Energo Maks d. o. o. iz Slovenskih Konjic postavil vetrno elektrarno. Temu pa krajani nasprotujejo in ne potrdijo soglasja, ki ga investitor potrebuje, da bi lahko pridobil gradbeno dovoljenje. 

Novice Med epidemijo v Sl. Bistrici 440 novih brezposelnih

22.05.2020

Med temi osebami je bilo največ gostinskih in turističnih delavcev.

Novice Bistriški maturantje se zavzeto pripravljajo na maturo

22.05.2020

Na Srednji šoli Slovenska Bistrica so se zelo razveselili, da so se lahko maturanti vrnili v šolo vsaj 14 dni pred opravljanjem mature. Z dijaki iz nižjih letnikov pa še vedno pouk poteka na daljavo. Za vpis pa imajo še nekaj prostih mest.

Novice Zdravstveni dom ima novo direktorico

15.05.2020

Z današnjim dnem vodenje Zdravstvenega doma Slovenska Bistrica prevzema Urška Sedmák. Dozdajšnja direktorica Jožefa Lešnik Hren, ki je zdravstveni dom vodila zadnjih, dobrih 20 let, se za vnovično imenovanje se ni potegovala.

Novice Tudi v glasbeni šoli poteka pouk na daljavo

13.05.2020

Tudi v glasbenih šolah poteka pouk na daljavo. Kako na slovenskobistriški?

Novice Gasilci ne smejo polniti bazenov

11.05.2020

Komunala Slovenska Bistrica je v četrtek na svoji spletni strani objavila obvestilo, da je do nadaljnjega prepovedano polnjenje bazenov, saj zaradi hidrološke suše zaznavajo veliko znižanje nivojev podtalnice in padec izdatnosti vodnih virov.

Stran 5 od 23
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov