Izjava dneva
(5)
Borut Pahor. Foto: BoBo

Dodaj v

Borut Pahor

12. julij 2018 ob 18:19
Ljubljana - MMC RTV SLO

Če bo Janši uspelo sestaviti parlamentarno večino in vlado, bi to glede na povolilno aritmetiko pomenilo dvoje. Da je končno prišlo do dogovarjanja na podlagi skupnih stališč v korist večine ljudi. Drugič, da je sploh lahko prišlo do dogovora, je bilo treba sprejeti vzajemna zagotovila o izogibanju levim in desnim skrajnostim.

Predsednik po srečanju z Janezom Janši, ki mu je ponudil mandatarski položaj.

Prijavi napako
Komentarji
veza
# 12.07.2018 ob 21:55
Pahor je spet zamudil enkratno priložnost, da bi bil tiho.
In kaj je to, potencialni mandatar za en teden, ali si mandatar ali nisi.
Demosten18
# 12.07.2018 ob 18:20
Spet si mu lizal rit, Borut. Stari dolgovi, kajne?
Tačka
# 12.07.2018 ob 18:45
uf, ko bi se predsednik tudi glede drugih perečih vprašanj tako trudil... tako pa je bil večino tiho..

ko bi moral udariti po mizi in jasno reči določene zadeve. NI....

tudi tokrat bi se moral "oglasiti samo na začetku".. povedati v dveh stavkih.. kot mu veleva funkcija

ne pa da vztraja in vztraja....

Da je končno prišlo do dogovarjanja na podlagi skupnih stališč v korist večine ljudi. zatišje pred nevihto, če bi res JJ sestavil "nemogočo vlado"
slovenec5
# 12.07.2018 ob 19:55
JJ v v štirih letih od krivičnega zapora na dobu do zmage na volitvah in kandidata za predsednika vlade:) Pravica morda vseeno obstaja ..bodimo optimistični:)
Verjetno so levaki danes doživljali more in bodo spet bruhali ogenj.. ampak če jim JJ lahko odpušča ..kar so mu vse počeli.. potem moramo tudi ostali biti strpni in razumeti.. vzvode oblasti po toliko letih ni lahko izgubljati ampak prihaja ta čas. Pahor že razume..čeprav ga v bistvu zanima le lastna promocija.
Sonce.sije1
# 12.07.2018 ob 23:45
Slovenec@
Tocno tako. Ljudje sploh ne vejo, kako so JJ onemogocal ves cas. Cudno, da sploh se diha. Sploh nisem bila njegov pristas, dokler nisem to opazila. Od dalec je vidno, da se ga bojijo. Tudi mediji. Pa ne zato ker je domoljub in ga zmerjajo s fasistom, ampak ker se bojijo za svoje svinjarije, da bi bile odkrite in seveda za svoje stolcke. RTV pa za svojo narocnino. Zmerjajo ga z orbanistom, v bistvu pa so sle vse drzave po madzarski poti. Hinavci - tovarisi.
Izjava dneva
Izjava dneva
link
Marjan Šarec
2
18. november 2018 ob 22:30 Bo, kakor bo. Volivci bodo odločili po svoje. /.../ Vedno je dobro, če je tekma nekoliko napeta, zato da pride morda tudi več volivcev.
Več novic ...
Kazalo