Izjava dneva
(2)
Ocena novice: Vaša ocena:
Ocena 3.0 od 6 glasov Ocenite to novico!
Miha Kos. Foto: MMC/Miloš Ojdanić

Dodaj v

Miha Kos

7. maj 2018 ob 13:05
Ljubljana - MMC RTV SLO

Možgani so kot prstni odtisi. Eni so bolj dovzetni za fiziko, drugi za ekonomijo, tretji za politiko. Moraš slišati, kje najbolje zveniš. V šolah ne bi smeli imeti učiteljev, ki so samo to. Morali bi imeti navduševalce. Šola bi morala biti varen prostor za delanje napak.

Vodja Hiše eksperimentov, kjer z inovativnostjo pri spodbujanju ustvarjalne radovednosti otrok in mladih že več kot 20 let skrbi za neprecenljiv prispevek k promociji znanosti. Za številne dejavnosti ga je z medaljo za zasluge odlikoval tudi predsednik republike. Postal je Ime tedna na Valu 202.

Prijavi napako
Komentarji
presenečen
# 07.05.2018 ob 19:44
Šola bi morala ponuditi predvsem osebnostno rast, čustveno opismenjevanje in komunikacijo. Kaj ti bo doktor, ki se ne zna pogovarjati?
qwertz
# 08.05.2018 ob 08:11
Točno tako... šola se od časov Marije Terezije ni bistveno spremenila - vsaj pri nas - med tem ko se je družba skoraj "postavila na glavo"...
Izjava dneva
Izjava dneva
link
Kylian Mbappe
2
16. julij 2018 ob 00:01 Ponosni smo, da smo poskrbeli za veselje Francozov. To je bila naša naloga, da smo jim pomagali, da za nekaj časa pozabijo na vse težave.
Več novic ...
Kazalo