Igor Vidmar. Foto: BoBo
Igor Vidmar. Foto: BoBo

Kot da g. Jazbec ni že ves čas njihov favorit, ker je odločno za razprodajo državnega premoženja. Kajti preobilna dokapitalizacija bank in večja zadolžitev države seveda pomenita, da je razprodaja še nujnejša.

Zato tudi g. Cerar g. Jazbecu še zaupa, ne zaupa pa novi grški vladi, da med drugim noče več privatizirati zato, ker hoče izvleči državo iz hude bede. Res visoko etično.

Pop televizije, Finance in drugi sovražniki slovenske gospodarske suverenosti pa že svarijo, da kritika Banke Slovenije škodi privatizaciji. Ko bi le, pa ne bo, kajti gre tudi za odvračanje pozornosti od še večjega škandala, slabe banke, strupenega sadu prejšnjih vlad, a tudi g. Cerar je ne bo ukinil. Podpora pa mu raste.

Bravo, mi. Nas je strah za usodo g. Jazbeca? Ni nam treba biti, svojega nadzornika, svet Banke Slovenije pa tako in tako vodi kar sam.

Spoštovani, za norca nas imajo, in to z lahkoto, če vedno znova glasujemo za eks evrokomisarja g. Potočnika, ki da ne dela za zasebno agrokorporacijo, plačujemo ga davkoplačevalci, on pa temu pravi delo za javno dobro!
Lahko noč in srečno.