Ivo Milovanovič
slice
Bleferji!
Kolumna Iva Milovanovića, 29. junij 2018 ob 06:59 Skoraj vsakdo razume, da je turnir za svetovno lovoriko zelo zahteven. Začne se s kvalifikacijami, ne preveč dolgimi pripravami (ni časa), prijateljskimi tekmami in nastopi.
151
Človek športnik!
49
1. marec 2018 ob 15:49 Moj odnos do uživanja nedovoljenih poživil je absolutno na ničelni toleranci.
Zahtevna skupna naloga!
133
29. marec 2018 ob 09:53 Popolnoma razumem, da je eden izmed pomembnih razlogov, da si nekdo pride ogledat športno prireditev, uspeh tekmovalcev, tako v ekipni kot posamični konkurenci.
Primer Kampl: Reprezentanca je nekaj več
104
31. avgust 2017 ob 08:01 Mene novica o ravnanju Kevina Kampla ni presenetila. Je pa res, da je nisem pričakoval v tem trenutku.
Kdo bo naslednji?
226
10. marec 2017 ob 06:55 Se še spomnite izjav gospodov Mandarića in Stojića: "Luka je naša prihodnost! Njega smo si želeli pred Pušnikom! Ni razlogov za njegov odhod! Luka je …, Luka je … , Luka ima …" In še in še bi lahko ...
Vele(ne)mojstri ob odhodih! Škof prvi, Škof tretji, Škof tako, Škof drugače. Ali pa: Zorman da, Zorman ne, Zorman svetovalec, Zorman v čakalnici. In še marsikaj drugega bi lahko zapisal.
45
Res ne vem! Volitve predsednika Uefe, ameriške predsedniške volitve, pa tudi boj za stolček prvega moža OZN-a so zagotovo tudi in predvsem zaradi Slovencev in Slovenke spodbudile izredno zanimanje v Sloveniji.
49
Strah pred utrujenostjo Kdor vsaj malo spremlja vrhunski šport in kulturo vedenja na tej ravni, dobro ve, da se kakršne koli odpovedi ne pošiljajo s SMS-ji.
164
Preprosto odveč! Ne, tokrat ne bo nič o športu, čeprav bi si po vsem tem, kar se je dogajalo v zadnjem času, zaslužil prostor v tem razmišljanju.
11
O Mariboru in Olimpiji: Nepotrebno! Kar nekaj sporočil in telefonskih klicev sem dobil z vprašanjem, ali je kazen za trenerja ljubljanske Olimpije Marka Nikolića pravična ali ne, ali lahko to vpliva na razplet državnega prvenstva in ...
148
Pravi (ne) odhajajo! Šporar, Pušnik (prodaja, odpoved), ... Stojić (odpoved), ... Mandarić (prodaja) ... To bi bil lahko vrstni red odhodov pri Olimpiji. Pa najbrž ne bo. Vsaj kmalu ne.
124
Kovčki trenerjev so vedno pripravljeni pri izhodnih vratih Skoraj ne mine dan, da ne bi dobili novice o odstopu ali o prekinitvi pogodbe kakšnega od trenerjev, menedžerjev ali selektorjev. Ne samo v nogometu, tudi v rokometu, košarki ali odbojki.
35
Nekaj posebnega! Čudna so ta nogometna pravila, bolje rečeno, predpisi, pogostokrat pa je še bolj čudno in po svoje skrb vzbujajoče nenapisano vedenje.
59

Kazalo