Igor Vidmar Foto: BoBo
Igor Vidmar Foto: BoBo

Pa se bo držal vsaj zaveze za drugačno upravljanje z državo, torej res v interesu ohranitve in dobrega upravljanja čim več javnega dobrega v korist vseh, kar je pravi pomen nacionalnega interesa, ko pa vladajoča Evropa odobrava prav nasprotno?

Njena nagrajenka namreč ni reformirala javnih naročil, ne zdravstva in še marsičesa očitno nujnega ni storila, je pa omogočila razprodajo strateških nacionalnih dobrin, dopuščala tajkunsko izčrpavanje in razprodajo dobrih firm, itd. G. Cerar pa se kljub temu ne upre temu, da je še nagrajena za nekaj, čemur bi še Hrvatje verjetno rekli veleizdaja!

Ni edina, zadnji guvernerji Banke Slovenije so dopuščali divje državno zadolževanje in tajkunstvo, zdaj pa BS ne spodbuja kreditiranja zdravega gospodarstva! Itd.
Spoštovani, hitro postaja jasno, da volitve niso bile dovolj. Če ne bomo spomnili g. Cerarja, da so vrednote tudi doslednost in odločnost nasproti Evropi, smo lahko kmalu gotovi. A kako? Kaj pa recimo množičen podpis pod izjavo za g. Junkerja, da se ne strinjamo, da zavračamo njegov izbor naše komisarke?

Lahko noč in srečno.