Citat
slice
Robert M. Pirsig
(1928-2017), 25. april 2017 ob 21:32 In če človek, ki je sit svojega dolgočasnega dela - in vsa dela postanejo dolgočasna prej ali slej -, začne za zabavo v tem delu iskati možnosti za Kakovost in na skrivaj sledi tem možnostim, kar ...
Michael Moore
1
24. april 2017 ob 21:30 Enačba je preprosta. Imenuje se ameriška enačba. Pobebavi prebivalstvo, spremeni jih v nerazgledane butce. Nevednost vodi v strah, strah vodi v sovraštvo. Trump je obvladal ta del enačbe.
Victor Hugo
23. april 2017 ob 19:18 "Voltaire govori stranki, Moliere družbi, Shakespeare govori človeku."
Slavoj Žižek
3
21. april 2017 ob 21:30 "Maska je lahko resničnejša kot tisto, kar se skriva pod njo."
George A. Romero
20. april 2017 ob 19:09 Moji zombiji ne bodo nikoli zavzeli sveta, saj potrebujem ljudi. Ljudje so tisti, ki jih v resnici ne maram, in v tem je vsa težava.
Marc Levy Če bi radi vedeli, kaj pomeni eno leto, samo vprašajte študenta, ki je padel izpit. Če bi radi vedeli, kaj pomeni en mesec, vprašajte mamo, ki je rodila nedonošenčka.
David Lynch Vse več ljudi gleda filme na računalniku – s slabim zvokom, slabo sliko – v prepričanju, da so videli film, a v resnici ga niso.
3
Jon Stewart "Finta" pri moralnem kompasu je v tem, da ga moraš včasih potegniti na dan in se ravnati po njem. Ni ti treba počakati, da zgodovina pokaže, da si namenjen v napačno smer.
1
Jacques Tati "Slaba stran manjvrednostnih kompleksov je v tem, da jih imajo napačni ljudje."
Frank Sinatra Ljudje mi večkrat rečejo, da imam srečo. Sreča prinese le priložnost, da se prodaš v pravem trenutku. Zatem sta pomembna talent in to, da ga znaš izkoristit.
Graham Greene "Dandanes so ljudje tako neuravnovešeni, da se počutijo nesrečne že, če samo enkrat niso srečni."
1
Boris Pahor Vedno verjamem v ljubezen.
Franz Kafka "Verjeti v napredek še ne pomeni, da je bil kakršen koli napredek že dosežen."
Emma Watson V trenutkih dvoma si odločno rečem: Če ne jaz, kdo? Če ne zdaj, kdaj?
Ethan Hawke Mislim, da velike poteze v resnici niso romantične. Najbolj romantični trenutki mojega življenja so bili subtilni in drobni. Zajtrk ob snežnem metežu, sprehod, naključno srečanje.

Citat
link
Robert M. Pirsig
25. april 2017 ob 21:32 In če človek, ki je sit svojega dolgočasnega dela - in vsa dela postanejo dolgočasna prej ali slej -, začne za zabavo v tem delu iskati možnosti za Kakovost in na skrivaj sledi tem možnostim, kar ...
Več novic ...
Izbor
Kazalo