Bo Lawrence Fishburne zasenčil Toma Cruisa? Foto: Reuters
Bo Lawrence Fishburne zasenčil Toma Cruisa? Foto: Reuters
Bo imel po tretjem delu Tom Cruise Misije nemogoče dovolj? Foto: Reuters

Fishburne naj bi igral mentorja glavnemu liku, ki ga bo že tretjič upodobil ameriški zvezdnik Tom Cruise, Hoffman pa bo v filmu, ki ga bo podpisal režiser J. J. Abrams (stvaritelj nadaljevanke Alias), igral negativca. Poleg Cruisa bo edini, ki bo ostal iz prejšnjih delov filma, Ving Rhames. Igrali bodo še Michelle Monaghan, Irec Jonathan Rhys Meyers in Keri Russell, znana iz nadaljevanke Felicity.

Misija je bila resnično skoraj nemogoča
Tokratno produkcijo spremljajo precejšnje težave. Film naj bi začeli snemati že lani, vendar pa so začetek zaradi odpovedi takratnega režiserja Joe Carnahan prestavili. S producenti je namreč prišel v spor zaradi določenih kreativnih razlik v videnju filma. Hitro so na plan potegnili Abramsa, vendar pa ta lani ni mogel snemati zaradi obveznosti pri neki nadaljevanki. Zaradi vsega tega se je Cruise odločil, da bo v vmesnem času posnel film Vojna zvezd z režiserjem Stevenom Spielbergom, ki ga ravnokar predstavlja po svetu.

Film je imel še druge težave, saj se do zadnjega ni vedelo, ali ga bo studio sploh financiral. To težavo so rešili pred nekaj tedni in zdaj pričakujejo, da bo v kinematografe prišel naslednjega maja.