Alden Ehrenreich je bil ena redkih svetlih točk ne prav navdihujočega novega filma bratov Coen Ave, Cezar! Foto: Reuters
Alden Ehrenreich je bil ena redkih svetlih točk ne prav navdihujočega novega filma bratov Coen Ave, Cezar! Foto: Reuters
Jack Reynor
24-letni Irec Jack Reynor je sicer trenutno najbolj znan kot voznik iz Transformerjev, a so ga kritiki pohvalili tudi v resnejših dramskih vlogah. Za What Richard Did saw režiserja Lennyja Abrahamsona je leta 2013 dobil irsko filmsko nagrado. Foto: Reuters

Za zdaj še nenaslovljeni film bo režiral tandem, ki se ga spomnimo po Lego filmu, Phil Lord in Chris Miller, scenarist pa bo tudi tokrat Lawrence Kasdan, ki se je podpisal tako pod kultni Imperij vrača udarec (1980) kot tudi pod novi film, Sila se prebuja. Film v kinematografe prihaja leta 2018.

Produkcija naj bi se začela na začetku prihodnjega leta, studio Disney pa je po poročanju Hollywood Reporterja ožji izbor ducata igralcev zdaj oklestil na zadnje tri finaliste. Eno izmed največjih avdicij vseh časov - priložnost so dali več kot 2.500 igralcem - so prestali Alden Ehrenreich, Taron Egerton in Jack Reynor.

Aldena Ehrenreicha ste morda pred kratkim opazili v novem filmu bratov Coen, Ave, Cezar!, v katerem igra nadobudnega zvezdnika vesternov. Valižan Taron Egerton se je v prvo ligo prebil z lansko uspešnico Kingsman: Tajna služba, v kratkem pa ga bomo videli še v športni drami Orel Eddie.

V Reynorjevem CV-ju bi našli filme What Richard Did, Transformerji: Doba izumrtja in novo adaptacijo Macbetha v režiji Justina Kurzla, v kateri je nastopil ob Michaelu Fassbenderju.

Ker je vse v povezavi s franšizo Vojna zvezd najstrožje varovana skrivnost, studio Disney seveda ničesar ne komentira, nekateri mediji pa omenjajo tudi dodatna imena, med katerimi se najpogosteje pojavijo Miles Teller (Ritem norosti), Emory Coen (Brooklyn) in Scott Eastwood (Bes).